Gay-hieronta

Seksi chat homoseksuaaliseen ilmainen hellää seksiä

seksi chat homoseksuaaliseen ilmainen hellää seksiä

Emme vastaa uudestaan sellaisiin kysymyksiin, joista on jo kirjoitettu artikkeli. Ihmisillä on ulkoisia ja sisäisiä sukuelimiä. Yleensä lapsen syntyessä hänellä on ulkoisista sukuelimistä joko  penis eli siitin ja kivekset tai klitoris , häpyhuulet sekä emättimen suuaukko.

Kehon sisällä olevista sisäisistä sukuelimistä puolestaan lapsella on usein joko eturauhanen, siemenjohdin, siemenrakkula sekä kivesten sisäpuolella sijaitsevat lisäkivekset tai  emätin , kohtu, munasarjat ja munanjohtimet. Erilaisten sukuelinten yhdistelmiä on kuitenkin useita erilaisia ja lisäksi niiden ulkonäössä ja toiminnassa voi olla paljonkin eroavaisuuksia eri yksilöiden välillä.

Osa näistä eroavaisuuksista on synnynnäisiä, osa taas esimerkiksi sukupuolenkorjaushoidoilla aikaansaatuja. Lääketieteessä käytetään genitaaleista eli sukuelimistä puhuttaessa lääketieteellistä termistöä, kuten penis ja emätin. Näillä termeillä tarkoitetaan yleensä niitä sukuelimiä, jotka ihmisellä on syntyessään. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin itse oikeus määritellä millaisia sanoja omasta kehostaan haluaa käyttää, sillä genitaalien ulkonäkö ei kerro mitään sukupuolesta , eikä lääketieteellä tai kellään muullakaan ole oikeutta määritellä millaista elintä voi kutsua esimerkiksi penikseksi.

Erogeeniset alueet ovat kehossa olevia alueita, joiden koskettelu ja hyväily tuottaa seksuaalista mielihyvää. Yleisimmin erogeenisina alueina pidetään esimerkiksi nännejä, sukuelimiä, peräaukon seutua ja sisäreisiä, mutta kaikki kehon osat voivat olla erogeenisia alueita, joita koskettamalla kokee kiihottumista tai mielihyvää.

Yleisimmätkään erogeeniset alueet eivät kuitenkaan ole kaikilla ihmisillä sellaisia, joita he toivovat koskettavan, sillä joidenkin mielestä esimerkiksi rintojen koskettelu ei ole seksuaalista ja joidenkin mielestä se on kiinni siitä miten niihin kosketaan.

Sooloseksi on hyvä tapa tutustua omiin erogeenisiin alueisiin ja siihen millainen kosketus tuntuu itsestä hyvältä. Mahdollisen kumppanin toiveet selviävät parhaiten asiasta keskustelemalla. Seksin aikana voi kumppanin kanssa käyttää koodisanoina esimerkiksi liikennevalojen värejä, jolloin punainen tarkoittaa lopettamista, vihreä tarkoittaa, että tuntuu hyvälle tai saa jatkaa ja keltainen, että nyt kannattaa hidastaa tai olla hellempi.

Turvallisuutta varten sovittujen liikennavalojen tarkoitus on, ettei kummankaan rajoja rikota. Se minkälaista seksiä voi olla ei riipu siis siitä, miltä kehot näyttävät vaan siitä miten asioista puhutaan ja miten yhdessä toimitaan. Mikään sukuelinten yhdistelmä, muoto tai toimintatapa ei ole toista parempi tai määrittele sitä miten niitä voi käyttää ja millaista seksin tulisi olla.

Mahdollisten kumppanien kanssa keskustellessa on hyvä kertoa mitä sanoja haluaa omasta kehostaan käyttää ja samalla voi vastavuoroisesti kuulla mitä sanoja kumppani haluaa omasta kehostaan käytettävän.

Yhdessä voidaan myös sopia mitä sanoja seksistä käytetään, sillä aivan kuten tietyistä ruumiinosista ei ole pakko puhua tietyllä tavalla, ei myöskään ruumiinosien ulkonäkö määrittele sitä, miten niitä haluaa käyttää. Aivot vastaanottavat ja tulkitsevat eri aistien sekä kehon tuntohermojen tuomat havainnot ja yhdistävät ne aivoihin tallentuneisiin tunteisiin, kokemuksiin ja muistoihin.

Näin aivoissa syntyy seksuaalinen halu ja kiihottumisen kokemus. Myös varsinainen päätös siitä, haluaako harrastaa seksiä, muodostuu aivoissa. Seksin nautinnollisuus syntyy usein siitä, että uskaltaa heittäytyä nauttimaan erilaisista ja eri paikkoihin kohdistuvista kosketuksista ja niiden aiheuttamista tuntemuksista niin omassa kuin mahdollisen kumppaninkin kehossa.

Jotta ihminen ei keskittyisi seksin aikana kontrolloimaan sitä miltä näyttää tai kuulostaa tai miltä toinen näyttää ja kuulostaa, on oltava niin turvallinen olo, että nautintoon heittäytyminen olisi mahdollista.

Kommunikoimalla ennen seksiä ja seksin aikana voi parhaiten varmistaa, että kaikki osapuolet ovat samaa mieltä siitä mitä tehdään, miten tehdään ja että kaikki pitävät siitä mitä tapahtuu. Mikään tapa harrastaa seksiä ei ole oikeampi kuin toinen, mutta hyvä seksi on sellaista, joka tuntuu kaikista siihen osallistuvista kivalta.

Klitoriksen näkyvä osa eli klitorisen kärki tai terska sijaitsee pienten häpyhuulten yhtymäkohdassa virtsaputken aukon yläpuolella. Klitoriksen loppuosa on kehon sisällä sijaitseva haarautuva kudos, joka levittäytyy virtsaputken suun, emättimen aukon ja emättimen seinämien ympärille. Klitoris koostuu samankaltaisesta paisuvaiskudoksesta kuin penis ja kiihottuessaan klitoris turpoaa ja sen kärki tulee esiin ihopoimunsa alta.

Kokonaisuudessaan klitoris on pidempi kuin penis ja se sisältää kaksinkertaisen määrän hermopäätteitä. Klitoris on siten todella tuntoherkkä elin ja herkkyydeltään verrattavissa peniksen terskaan.

Klitoriksen ainoa tarkoitus on luoda seksuaalista mielihyvää ja vaikka sen näkyvä osa voi olla hyvin pieni, on se seksuaalisen nautinnon sekä kiihotuksen kannalta monille kehon tärkeimpiä osia. Klitoriksen eri tavoin tapahtuva stimulointi on monille tavallisin tapa harrastaa sooloseksiä ja se on monille myös helpoin ja nopein tapa saada orgasmi.

Monet pitävät siitä, että etenkin aluksi klitorista lähestytään pikkuhiljaa askel askeleelta. Kosketukset on tuolloin paras aloittaa ensin kauempaa ja hyväillä yleisemmin koko vulvan, häpykummun ja sisäreisien aluetta. Häpyhuulten päältä hyväilemällä ja silittelemällä ylhäältä alas saadaan sukuelinten alueen verenkierto lisääntymään. Uloimpia häpyhuulia voi raottaa esimerkiksi sormin tai vaikka kielen avulla, jolloin päästään koskettelemaan myös sisempiä häpyhuulia, emättimen aukkoa ja klitoriksen aluetta.

Vulvan alueen hyväilyyn voi käyttää koko kämmentä tai useampia sormia ja liikkeet voivat olla silitteleviä, kutittelevia, hierovia tai väriseviä. Hyväilyyn voi käyttää myös suuta, seksileluja, erilaisia kankaita tai vaikka höyhentä.

Vaikka lähes kaikilla klitoris on erityisen tuntoherkkä, vaihtelee sen herkkyys eri ihmisten välillä ja myös kiihottumisen eri vaiheet vaikuttavat siihen tuntuuko esimerkiksi pelkkään klitoriksen kärkeen keskittyvä kosketus ihanalta vai jopa kivuliaalta. Klitorista kosketellessa on hyvä käyttää kitkan vähentämiseen esimerkiksi sylkeä, hajusteetonta öljyä tai liukuvoidetta, sillä kuivan klitoriksen hyväileminen voi tuntua epämiellyttävältä.

Liukasteiden käyttäminen on erityisen tärkeää jos klitorista kosketellaan seksin alussa ennen kuin on niin kiihottunut, että emättimen erittämä kosteus on levinnyt myös vulvan alueelle.

Monista liukkaus tuntuu klitorista hyväillessä muutenkin erityisen mukavalta ja liukasteita voi käyttää jo pelkästään senkin vuoksi. Jos tietää, että samalla seksikerralla on tarkoitus käyttää myös kondomia esimerkiksi emätinyhdynnässä , on tärkeää valita vesi- tai silikonipohjainen liukuvoide, sillä öljypohjaiset liukuvoiteet haurastuttavat lateksikondomia.

Klitorista voi kosketella esimerkiksi yhdellä tai useammalla sormella, kämmenellä tai kämmenen sivulla. Monet pitävät siitä, että klitorista kosketellaan pehmeästi ja hellästi, ettei se tuntuisi herkässä klitoriksessa epämiellyttävältä.

Toiset puolestaan pitävät rytmikkäämmästä, voimakkaammasta ja määrätietoisemmasta kosketuksesta etenkin mitä lähemmäs mahdollista orgasmia tullaan. Sormia voi liikuttaa klitoriksen päällä, sen ympärillä ja sen yli liu'uttaen, hieroen, pyöritellen tai sivellen, klitoriksen voi ottaa myös varovasti etusormen ja peukalon väliin ja liikuttaa sormia kevyesti puristellen tai klitoriksen kärkeä pitkin edestakaisin liu'uttaen.

Toiset pitävämmät nopeammasta liikkeestä, toiset hitaammasta ja osa haluaa, että hyväilyn rytmi muuttuu seksin eri vaiheissa. Suuseksissä vastaanottajan klitorista voi hyväillä nuolemalla, suukottelemalla ja kevyesti imemällä. Kieltä ja huulia liikuttelemalla klitorikseen saa kohdistettua myös värinää, joka tuntuu monista erityisen nautinnolliselta.

Lue suuseksistä lisää täältä. Sooloseksissä ja partnerin kanssa tapahtuvassa seksissä klitorista voi hyvillä myös hankaamalla ja painamalla vulvaa ja erityisesti klitoriksen aluetta esimerkiksi tyynyä, patjaa, partnerin reittä tai vaikka sellaista esinettä vasten, jonka pinta ja muoto tuntuu mukavalta.

Monista värinä tuntuu klitoriksessa erityisen nautinnolliselta. Klitoriksen stimulointiin on saatavilla monia erilaisia väriseviä seksivälineitä, joista voit lukea lisää täältä.

Myös esimerkiksi käsisuihkua apuna käyttäen saadaan aikaiseksi värisevä kosketus, joka voi tuntua mukavalta. Seksiä harrastaessa on ainoastaan vastaanottajasta kiinni missä vaiheessa klitorista voi hyväillä. Jotkut pitävät siitä, että klitorista hyväillessä voi keskittyä ainoastaan sen mukanaan tuomiin tuntemuksiin, eivätkä siksi halua samanaikaisesti esimerkiksi rintojen hyväilyä tai vaikka penetraatiota eli yhdyntää.

Monet taas erityisesti toivovat, että myös penetraation aikana hyväillään samanaikaisesti myös klitorista esimerkiksi käsin tai seksileluilla, sillä yhdynnässä tuntuva emättimen tai anaalin stimulaatio ei välttämättä ole heille yksistään yhtä nautinnollista. Kuulostelemalla vastaanottajan reaktioita ja kysymällä toiveita tai miltä mikäkin kosketus tuntuu, saa parhaimman käsityksen siitä millainen eteneminen tuntuu vastaanottajasta parhaimmalta.

Seksitaudit voivat tarttua emätinyhdynnässä, anaali- eli peräaukkoyhdynnässä sekä suuseksin yhteydessä. Ne eivät tartu suudellessa. Lisäksi pieni tarttumisen riski liittyy seksilelujen jakamisen kumppanin kanssa silloin, kun lelua ei pestä käyttäjän vaihtuessa. Oletko harrastanut seksiä ilman kondomia? Jos olet harrastanut suojaamatonta suu-, emätin- tai anaaliseksiä sellaisen kumppanin kanssa, jonka tautitilannetta et täysin varmasti tiedä, on syytä käydä seksitautitesteissä.

Syytä huoleen ei yleensä ole, jos olet käyttänyt ehjää kondomia koko seksin ajan. Testeissä on hyvä käydä säännöllisesti. Monet seksitaudit voivat olla oireettomia useita vuosia.

Testaukseen mennessä on hyvä pyytää ottamaan kaikkien seksitautien testit ja näytteet. Testeihin mennessä on tärkeää kertoa, millaista seksiä on harrastunut, jotta tiedetään, mistä näytteet on hyvä ottaa. Testit voidaan ottaa nielusta, virtsaputkesta, kohdunkaulasta, peräaukosta tai verestä.

Kondomi on ainoa ehkäisykeino, joka suojaa seksitaudeilta. On suositeltavaa käyttää liukuvoidetta kondomin kanssa, sillä se ehkäisee kondomin rikkoutumista. Seksitaudeista yleisimpiä ovat kondyloomat ja muut papilloomavirusten aiheuttamat syylät.

Ne voivat aiheuttaa näppylämäisiä syyliä sukuelinten alueella tai olla täysin oireettomia. Syyliä voi hoitaa niille tarkoitetulla liuoksella, mutta yleensä ne häviävät itsestään. Vaikka syyliä ei olisi näkyvissä, voi virus silti tarttua. Syylien ilmestyminen sukuelimiin ei tarkoita välttämättä sitä, että tauti olisi saatu seksin välityksellä, sillä syylät voivat tarttua myös muilla tavoin, esimerkiksi käsistä. Klamydia on yleinen erityisesti nuorten keskuudessa.

Klamydia tarttuu emätin- ja anaaliyhdynnässä, suuseksissä sekä yhteisten seksilelujen välityksellä. Klamydia voi tarttua penikseen, emättimeen, peräsuoleen sekä suuhun. Tauti on usein oireeton ja hoitamattomana se voi aiheuttaa vakavia tulehduksia. Herpes voi tarttua suuseksissä ja suojaamattomassa emätin- tai anaaliyhdynnässä.

Herpes oireilee yleensä kipeillä rakkuloilla sukuelinten alueella tai suun ympärillä. Sitä hoidetaan voiteilla tai viruslääkkeillä. Herpestä ei voida lopullisesti poistaa, vaan hoito saa viruksen uinumaan. Herpes voi uusiutua säännöllisin väliajoin tai puhjeta silloin tällöin esimerkiksi stressin tai flunssan tms. Joillakin herpes on aktiivinen vain kerran, eikä vaivaa enää myöhemmin. Tauti voi tarttua myös oireettomana. Kuppa ja tippuri ovat harvinaisempia sukupuolitauteja, mutta tippuri on viime aikoina ollut selvästi yleistymässä etenkin nuorten keskuudessa.

Tippuri saattaa olla oireeton mutta kuppa aiheuttaa yleensä haavaumia sukuelimiin. HIV voi tarttua emätin- ja anaaliyhdynnässä, mutta riski on suurempi anaaliyhdynnässä.

HIV ei tartu kovin helposti, ellei kontaktissa olevilla limakalvoilla ole haavaumia. HIV tarttuu ennen kaikkea verikontaktissa. Lisätietoa seksitaudeista, niiden tarttumisesta ja hoidosta löydät täältä. Raskaaksi voi tulla ainoastaan penis-emätinyhdynnässä, eli silloin kun penis on ollut sisällä emättimessä. Raskaaksi ei voi tulla suuseksin välityksellä, eikä siten, että peniksestä purkautuvaa siemennestettä lentää vatsalle tai muille ruumiinosille.

Myöskään anaaliyhdynnässä tai soololoseksissä ei voi tulla raskaaksi. Jos sormissa ollutta siemennestettä on päätynyt niiden välityksellä emättimeen, on häviävän pieni mahdollisuus raskaaksi tulemiseen. Riskin voi välttää pesemällä kädet ennen sormilla hyväilemistä. Raskauden ehkäisemiseksi on käytettävä joko kondomia tai hormonaalista ehkäisyä eli esim. Sama pätee e-pillereihin; ne ehkäisevät raskauden lähes täysin, kun e-pillerin ottaa säännöllisesti joka päivä. Jos kondomi rikkoutuu emätinyhdynnässä, on olemassa riski raskaaksi tulemiseen.

Jos epäilee rikkoutumista, on tärkeää tarkistaa, pysyykö siemenneste kondomin sisällä vai ei. Kondomi kannattaa aina vaihtaa, jos on epäilyjä sen kunnosta tai ehjyydestä. Lue lisää ehkäisyvälineistä täältä. Jos kuukautiset ovat myöhässä ja on mahdollista, että olet raskaana, kannattaa tehdä raskaustesti, joita myydään apteekeissa ja isommissa ruokakaupoissa. Myös terveydenhoitaja tai lääkäri voi auttaa tällaisissa tilanteissa.

Jokaisella on oikeus luotettavaan ehkäisyyn, kun raskautta ei toivota ja seksitaudeilta halutaan suojautua. Ehkäisyn tarve muuttuu iän sekä elämäntilanteen mukaan ja ehkäisymenetelmän valinta on aina henkilökohtainen.

Toki valintaan vaikuttavat myös mahdollisen kumppanin toiveet, asenteet, ehkäisyn tarpeellisuus ja säännöllisyys, oma terveydentila ja siihen liittyen esimerkiksi tupakointi. Ehkäisymenetelmää valittaessa tulisi aina olla saatavilla riittävästi tietoa eri menetelmistä ja niiden käytöstä. On tärkeää, että ehkäisymenetelmä sopii itselle, ja on motivoitunut myös käyttämään sitä.

Lääkärin tehtävä on huolehtia siitä, että valittu menetelmä sopii ja on turvallinen. Ehkäisyn käytölle ei ole mitään ikärajaa. Alaikäinen ehkäisyn aloittamista toivova nuori voi itse päättää asiasta, eikä siihen tarvita vanhempien suostumusta. Ehkäisystä puhuminen on aina molempien osapuolten vastuulla. Lue lisää raskaaksi tulemisesta täältä. Ensisijainen ehkäisymenetelmä on aina kondomi, koska se on ainoa tapa suojautua seksitaudeilta.

Oikein käytettynä kondomi ehkäisee myös raskauden. Kondomia tulee käyttää koko seksitilanteen ajan niin emätin-, anaali- kuin suuseksissä.

Liukuvoiteen käyttö ehkäisee kondomin rikkoutumista ja parantaa sen paikallaan pysymistä. Kondomeja on sekä peniksen päälle että emättimen sisään asetettavia, mutta peniksen päälle asetettava kondomi on käytetympi, sillä se on helpommin saatavilla ja edullisempi. Kondomi asetetaan jäykistyneen peniksen päälle ja siemenneste jää tällöin kondomiin. Sen käyttöä kannattaa harjoitella ensin itsekseen, jotta saa varmuutta kondomin asettamiseen.

Kondomin asettamista voi harjoitella sooloseksin yhteydessä tai vaikkapa harjoittelemalla kondomin asettamista banaanin päälle. Kondomeita voi ostaa mm. Mikäli harrastaa seksiä vakituisen kumppanin kanssa ja kondomin käytön lopettamista harkitaan, niin ensin pitää varmistua kahdesta asiasta: Molempien on siis tarpeellista käydä seksitautitesteissä.

Ilmaiseen testaukseen voi hakeutua oman kuntansa terveyskeskuksessa tai sukupuolitautien poliklinikoilla.

Hormonaalista ehkäisyä on kahdenlaista: Yhdistelmähormoniehkäisy on Suomessa perinteisesti ollut näistä vaihtoehdoista suositumpi, mutta jos nainen ei terveydellisistä syistä voi käyttää sitä, niin hän voi mahdollisesti käyttää keltarauhashormoniehkäisyä. Yhdistelmähormoniehkäisyn teho on oikein käytettynä oikein hyvä.

Yleensä kuukautisvuodot niukkenevat aiemmasta, tulevat tasaisin väliajoin tai niitä voi itse halutessaan säädellä. Yhdistelmähormoniehkäisyä voidaan käyttää myös auttamaan kuukautiskipuihin, runsaisiin kuukautisiin, endometrioosiin ja akneen. Ehkäisypilleri otetaan yleensä joka päivä samaan aikaan ja merkistä riippuen pillereitä syödään 21 päivää putkeen, jonka jälkeen pidetään taukoviikko jolloin kuukautisetkin tulevat.

Taukoviikon aikana ehkäisyteho säilyy ja seksiä voi harrastaa ilman kondomia, jollei ole muuten tarvetta suojautua seksitaudeilta. Ehkäisyrengas on joustava muovinen rengas ja se asetetaan emättimeen kolmen viikon ajaksi, jonka jälkeen pidetään taukoviikko ja kuukautiset tulevat. Ehkäisyrenkaasta imeytyy elimistöön samoja hormoneita kun ehkäisypillereistäkin, mutta niiden määrä on pillereitä pienempi.

Ehkäisyrengas ei yleensä tunnu emätinyhdynnässä käyttäjälle tai partnerille lainkaan. Ehkäisylaastari asetetaan iholle ja se vaihdetaan viikoittain uuteen. Kolmen viikon jälkeen pidetään taukoviikko, jolloin kuukautiset tulevat. Laastarista erittyy samoja hormoneita kuin ehkäisypillereistä- ja renkaasta. Ehkäisylaastarissakin hormonien määrä on pillereitä pienempi.

Laastaria käyttäessä on muistettava huomioida, ettei se ole vahingossa irronnut iholta. Ehkäisypillereiden ja muiden yhdistelmähormoniehkäisyvalmisteiden käytön aloittamisen jälkeen saattaa esiintyä sivuvaikutuksia, kuten päänsärkyä ja painon sekä mielialan muutoksia, mutta nämä oireet yleensä katoavat muutamien kuukausien jälkeen.

Jos ne eivät kuitenkaan helpota niin kannattaa keskustella lääkärin kanssa ehkäisymenetelmän vaihtamisesta. Keltarauhashormoniehkäisyä ja etenkin minipillereitä suositellaan henkilöille, jotka eivät voi käyttää yhdistelmäehkäisypillereitä esimerkiksi migreenin takia. Oikein käytettynä ehkäisyteho on oikein hyvä. Keltarauhashormonivalmisteiden käytön aikana kuukautisvuodon määrä usein vähenee, mutta kuukautiskierrossa saattaa olla epäsäännöllisyyttä tai kuukautiset saattavat jäädä myös kokonaan pois etenkin hormonikierukkaa käyttäessä , joka ei kuitenkaan ole terveydelle vaarallista.

Minipillereitä otetaan kerran päivässä eikä taukoviikkoja pidetä. Ehkäisykapseli on noin tulitikun kokoinen ehkäisyväline, jonka lääkäri asettaa ihon alle ja sen vaikutusteho kestää valmisteesta riippuen kolmesta viiteen vuoteen. Se asetetaan paikallispuudutuksessa käsivarren sisäpuolelle eikä se näy, mutta tuntuu ihoa painaessa. Kapselin voi tarvittaessa poistattaa lääkärissä jo ennen vaikutusajan päättymistä.

Hormonikierukka on pieni t-kirjaimen muotoinen ehkäisyväline, joka asetetaan kohtuun. Siitä vapautuu kohtuun samaa keltarauhashormonia kuin minipillereistä ja ehkäisykapselistakin, mutta hormonien määrä on käytettävissä olevista hormoniehkäisyvalmisteista pienin. Hormonikierukoita on markkinoilla kolme, joista kahden käyttöaika on viisi vuotta ja yhden, nuorille naisille suunnatun, kolme vuotta. Hormonikierukan lisäksi on olemassa kuparikierukka, joka on vaihtoehtona niille, jotka eivät voi hormonaalista ehkäisyä käyttää.

Jälkiehkäisypilleriä ei tulisi ikinä käyttää varsinaisena ehkäisymenetelmänä vaan se on ratkaisu silloin, kun kondomi rikkoutuu tai luiskahtaa pois paikaltaan kesken emätinyhdynnän, emätinyhdynnässä ei ole ollut ehkäisyä lainkaan tai jonkun ehkäisymenetelmän käyttöön on liittynyt ongelmia. Jälkiehkäisypillerin saa apteekista ilman reseptiä eikä sen ostamiselle ole ikärajaa. Jälkiehkäisypillerin teho on sitä parempi mitä nopeammin se otetaan yhdynnän jälkeen.

Kondomin rikkoutuessa on otettava huomioon myös seksitautien tartuntariski. Jos elämäntilanteesi on sellainen, että koet ehkäisyn aloittamisen ajankohtaiseksi, niin voit ottaa yhteyttä koulusi terveydenhoitajaan tai oman kuntasi terveyskeskukseen. Monissa kunnissa saattaa olla myös erikseen ehkäisyneuvola, josta saa apua ehkäisyn aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Mikäli mietit hormonaalista ehkäisyä, niin tarvitset aina lääkäriltä reseptin sitä varten. Usein ensimmäinen lääkärikäynti jännittää nuorta, mikä on ihan normaalia. Sinun ei tarvitse osata vastata kaikkiin kysymyksiin tai osata kertoa itse asioistasi, sillä lääkäri haastattelee sinua ja kysyy kyllä oleellisimmat asiat ehkäisyn aloittamiseen liittyen. Lääkärikäynnillä yleensä sinulta kysellään mm. Kannattaa myös itse laatia lista mieltä askarruttavista asioista ennen lääkäriin menoa, niin pystyt sitten käynnin aikana myös kyselemään itsellesi tärkeitä asioita.

Aina ehkäisyä aloittaessa ei ole välttämätöntä tehdä gynekologista tutkimusta. Jos lääkäri sellaisen tekee, niin on tärkeää tietää, että tutkimus ei ole kivulias ja siinä edetään täysin sinun tahtiisi eikä lääkäri tee mitään väkisin.

Pedofilia eli lapsikohteinen seksuaalisuus tarkoittaa jatkuvaa ja voimakasta seksuaalista kiinnostusta esimurrosikäisiä lapsia kohtaan. Monet huomaavat jo nuorena, että ovat kiinnostuneita lapsista tai itseään selkeästi nuoremmista. Aihe herättää monissa ihmisissä ahdistusta. Teini-ikäisiin kohdistuva seksuaalinen kiinnostusta kutsutaan hebefiliaksi.

Ihminen ei voi valita omaa seksuaalisuuttaan. Siihen, mistä kiihottuu tai mihin suuntautuu, ei voi vaikuttaa itse, eikä kukaan ulkopuolinen. Lapsikohteinen seksuaalisuus ei tarkoita sitä, että ihminen olisi sairas tai rikollinen. Lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin syyllistyvät eivät ole aina lapsikohteisesti suuntautuneita.

Suuri osa lapsikohteisen seksuaalisen suuntautumisen omaavista ei toteuta mieltymystään, vaan se pidetään ainoastaan omana fantasiana. Lapsikohteisen seksuaalisen suuntautumisen hyväksyminen voi kuitenkin viedä aikaa ja siitä johtuva häpeä voi aiheuttaa mm. Nämä lisäävät riskiä syyllistyä tekoon, joka voi olla vahingollinen ja rikollinen.

Jos lapsiin kohdistuvaa mieltymystä ja fantasiaa toteuttaa oikeassa elämässä, kyseessä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, josta henkilö voidaan tuomita. Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä puhutaan, kun kyseessä on alle vuotias. Jos tekijä on auktoriteettiasemassa suhteessa nuoreen, suojaikäraja nousee 18 ikävuoteen. Tällainen auktoriteetti voi olla esimerkiksi opettaja, valmentaja tai nuoriso-ohjaaja.

Lue lisää suojaikärajasta täältä. Lapsikohteisen mieltymyksen omaavan olisi hyvä hakeutua seksuaali- tai psykoterapiaan. Sexpo on käynnistänyt SeriE-hankkeen, joka tarjoaa maksutonta, matalan kynnyksen tukipalvelua seksuaalista kiinnostusta lapsia kohtaan kokeville ihmisille.

Meihin voi olla yhteydessä, mikäli omat tai läheisen seksuaalisuus, mielenkiinnon kohteet tai toiminta herättävät huolta. Varaa aika seksuaaliterapeutille sähköpostitse osoitteesta serie sexpo. Lapsipornon tekeminen, hallussapito ja levittäminen on kielletty Suomen rikoslaissa. Lapsipornon luokittelu ja määrittely ei aina ole selkeää esim. Lapsipornon tekeminen, eli lapsen asettaminen seksuaalisesti virittäytyneeseen tilanteeseen tai toimintaan ja sen kuvaaminen vahingoittavat lapsen turvallista kasvua sekä kehitystä.

Niin kuin muukin hyväksikäyttö ja kaltoinkohtelu, se usein aiheuttaa lapselle traumoja. Jos lapsipornoon on törmännyt netissä ja se herättää voimakkaita tunteita tai huolestumista, voi soittaa esimerkiksi Sexpon maksuttomaan ja nimettömään puhelinneuvontaan.

Anonyymin nettivihjeen voi jättää myös Pelastakaa Lapset järjestön linkin kautta. Tykkään yhdestä tytöstä joka asuu toisessa kaupungissa ja oon pistellyt sille viestiä ja se mulle mut en tiedä miten kertoa että tykkään hänestä ja haluaisin nähdä joskus jossain.

Mukava kuulla, että olet tykästynyt tähän tyttöön ja olette jo viestitelleetkin. Tunteista kertominen on aina jännittävää meille kaikille ja vaatii uskallusta. Yksi selkeä tapa on kertoa ihan rohkeasti suoraan omista tunteista ja ehdottaa näkemistä. Viestissä se voi olla helppo sanoa, kun sitten vastaanottajalla on aikaa rauhassa vastata.

Tai sitten voit ehdottaa jotakin rentoa tapaamista, esimerkiksi jäätelölle tai kävelylle menemistä, ja tapaamisen aikana voit osoittaa tai kertoa, että tykkäät hänestä. Kiinnostuksen ja tykkäämisen voi osoittaa monella tavalla. Hyviä tapoja osoittaa lämpimiä tunteita on esimerkiksi hymyillä toiselle, katsoa silmiin, kehua, kannustaa, ottaa kädestä kiinni tai vaikka kysyä toisen mielipiteitä asioista. Varmin tapa saada tieto vastapuolen tunteista, on kysyä häneltä itseltään.

Elämänkatsomus 7 jäsentä Jos nainen on yli 5m kauemp Elämänkatsomus 7 jäsentä Kaljut miehet ovat seksikkä Monien mielestä ollaan kuvissa helvetin Tyyli ja kauneus 7 jäsentä liia vähä seksiä sano umppa Rakkaus 7 jäsentä Mene molokkiin, minulla on I have enough friends already Rakkaus 7 jäsentä nettiseksiä, sano umppa ko Muut 7 jäsentä Parempi pyytää anteeksi, ku Mitä sitä etukäteen murehtimaan, ku Elämänkatsomus 7 jäsentä Raha tekee onnelliseksi Muut 7 jäsentä Seksi ilman rakkautta on pe D ;D Elämänkatsomus 7 jäsentä Seksi on hauskaa selvinpäin Harrastukset 7 jäsentä seksi on kivaa, mutta joulu Harrastukset 7 jäsentä Seksiaddiktit Harrastukset 7 jäsentä Seksikkäät sulopakkaukset Vain valituille ja harvoille kuumille Yksityiset 7 jäsentä Seksin aateliset kaikki ketkä taitavat seksin ABC: Rakkaus 7 jäsentä suuseksi suuseksi Rakkaus 7 jäsentä Venäläiset miehet ovat maai Muut 7 jäsentä ©Tekstaa yö kanssani beijbe Rakkaus 6 jäsentä anteeksi naisellisuutematto Elämänkatsomus 6 jäsentä avara luonto!

Tyyli ja kauneus 6 jäsentä Eksistentialismi.. Eksistentialismin mukaan ihmisyyttä ei ole Elämänkatsomus 6 jäsentä feimit panee ilmatteeks Elämänkatsomus 6 jäsentä Hyvä mieli, parempi ruoka!

Elämänkatsomus 6 jäsentä kannabis lailliseks suomeen!! Nauru pidentää ikää, vai kuinkas se nyt menikää? Elämänkatsomus 6 jäsentä kipuun tottuu, kun vaa tarp Niinhän se vaan menee Elämänkatsomus 6 jäsentä kuka on seksikäin salatuissa Harrastukset 6 jäsentä Kyllä peniskin venyy ku tar Muut 6 jäsentä Luonteeseen ihastutaan, Sek Rakkaus 6 jäsentä Läheks mun kaa teille?

Läheks mun kaa teille? Rakkaus 6 jäsentä Meeks Vittuu Mu Intternetist? Muut 6 jäsentä onko peksu söpö Fanclubit 6 jäsentä Pohjois-Karjalan Ammattiopi Raha ei tee onnelliseksi, mutta mieluummin Elämänkatsomus 6 jäsentä reps sano umkin peppu ku ho Rakkaus 6 jäsentä Saanko harrastaa kanssasi s Olisi ihana nuolla, imeä ja sormettaa sua Harrastukset 6 jäsentä seksi harrastuksista paras: Rakkaus 6 jäsentä Seksi on vain Umppailun kor D Harrastukset 6 jäsentä seksi peto!!!

Täällä on kaikki seksi hullut. Muut 6 jäsentä seksi suhde tänne kaikki joitten mielestä seksi suhde on Rakkaus 6 jäsentä Seksiaddiktit K Tähän klubiin saa liittyä vain Muut 5 jäsentä anteeksi en pyydä, anteeksi Elämänkatsomus 5 jäsentä Anteeksi kun olen olemassa No tää on vaan tällanen klubi Elämänkatsomus 5 jäsentä et tule nauttimaan tästä, m Muut 5 jäsentä Helsingin herra tiistaina y Harrastukset 5 jäsentä Lesboseksi Rakkaus 5 jäsentä Lesbot ja bi-seksuaalit Elämänkatsomus 5 jäsentä läheisyys on arvokkaampaa k Sepe, Eki ja Hönö Musiikki 5 jäsentä Nettiseksi Nettiseksistä tykkääville: Harrastukset 5 jäsentä Onko seksi elämässä se tärk Kaikille jotka nauttivat seksistä yksin tai Harrastukset 5 jäsentä Onneks mä rupesin ryyppäämä Elämänkatsomus 5 jäsentä Pitääkin kasvaa, lapseks ei Rakkaus 5 jäsentä Roolipolunveljekset Musiikki 5 jäsentä seksi on ihana harras P Rakkaus 5 jäsentä seksi ja porno on parasta.

Rakkaus 5 jäsentä Seksi Ja Viina Harrastukset 5 jäsentä seksismi on paras Harrastukset 5 jäsentä seksiä rannalla Ruoka ja Juoma 5 jäsentä sen näkee olemuksesta kun e Elämänkatsomus 5 jäsentä Suomi Meksikolle! Musiikki 5 jäsentä vauhtia ja vaarallisia tila Harrastukset 5 jäsentä Aamuseksi - nam! Kaikki tänne, jotka tykkää aamuseksitä..

P Rakkaus 4 jäsentä Aarne Tenkanen - Hemaisevan Musiikki 4 jäsentä Aika sika naiseks! Rakkaus 4 jäsentä Anteeksi annan mutta koskaa Jos joku loukkaa pahasti niin näin se vaan menee.. Rakkaus 4 jäsentä Anteeksi annan mutta kostan Mietin mitä olis jos oltais vielä yhdessä Muut 4 jäsentä Bi-seksuaali Fanclubit 4 jäsentä ei sattuis olee karttaa, ek En saanut synnyinlahjaksi tarpeeksi keskisormia.

D Rakkaus 4 jäsentä Hansun seksi ja sementti Harrastukset 4 jäsentä Huono seksi, huonompi mieli ; oi voi. Rakkaus 4 jäsentä Juon sut komeeks. Muut 4 jäsentä kaikki reiät käytössä, sano Harrastukset 4 jäsentä kerran olin humalassa, mutt Televisio ja Elokuvat 4 jäsentä Laulaminen naapureiten Vii Harrastukset 4 jäsentä Lieksan kristillinen oppila Lieksan kristillinen oppilaitos Koulut 4 jäsentä lopeeta se leikkimine ja tu Rakkaus 4 jäsentä Markku Uula Aleksi Laiho aletaan nyt sitä vitun pilkua nussiin, viilaan Fanclubit 4 jäsentä Märäjälahden ammattiopisto, Märäjälahden ammattiopisto, Lieksa Koulut 4 jäsentä nakki ja munkki seksiä Harrastukset 4 jäsentä olen jeesus muutan viinasi Elämänkatsomus 4 jäsentä Onneks on photoshop,meidän Rakkaus 4 jäsentä Perseseksi Fanclubit 4 jäsentä s.

Rakkaus 4 jäsentä Seksi On Yliarvostettua: D Seksi On Yliarvostettua: D kaikkihan sitä tekee Harrastukset 4 jäsentä seksi tekee iloiseksi seksi tekee iloiseksi Tyyli ja kauneus 4 jäsentä Seksi urheilusta parhain Seksi urheilusta parhain Harrastukset 4 jäsentä seksiaddikti hävytöntä..

Harrastukset 4 jäsentä Sepäs Seksikästä! Elämänkatsomus 4 jäsentä sovintoseksi parasta. Rakkaus 4 jäsentä Syöminen on lempiharrastuks Harrastukset 4 jäsentä tasa arvo seksuaalivähemmis Elämänkatsomus 4 jäsentä Yhdeksäs Portti Televisio ja Elokuvat 4 jäsentä Yleisen paheksunnan aiheutt Harrastukset 4 jäsentä Yli 10 seksikumppania Rakkaus 4 jäsentä "seksiä baarimikon kanssa" Ruoka ja Juoma 3 jäsentä Abortinhakuinen seksi Ei kai tähän mitään lisättävää.

Rakkaus 3 jäsentä Annoin anteeksi mutten ikin Muut 3 jäsentä Anoreksia Tyyli ja kauneus 3 jäsentä Anteeksi, että olen olemass Yksityiset 3 jäsentä Arvet kertovat hyvästä seks Rajusti hellää Rakkaus 3 jäsentä Aseksuaali Tuntee hyvin vähän seksuaalista vetovoimaa Rakkaus 3 jäsentä Ei avioliittoa ennen seksiä.

Eihän sitä autoakaan osteta käymättä ensin Elämänkatsomus 3 jäsentä ei seksiä ennen lapsia!! En halua sinua vain yhdeksi illaksi Rakkaus 3 jäsentä Heidukka on haluttavan seks Heidukka on haluttavan seksikäs!!!

Rakkaus 3 jäsentä Inttivaatteet on seksikkäit Fanclubit 3 jäsentä Juhannus,Viinaa ja Turvaton Mikä on liikaaa ja mikä tarpeeksi?? Kasva Isoksi, Älä Aikuiseksi. Elämänkatsomus 3 jäsentä Kaupan ja hallinnon ala Poh Kaupan ja hallinnon ala Pohjois-Karjalan Harrastukset 3 jäsentä kom lite puskan taa sen kun Deittaus ryhmä Ruoka ja Juoma 3 jäsentä Meksikolaiset ruuat ovat hyviä Ruoka ja Juoma 3 jäsentä mountain dew pienentää kive Muut 3 jäsentä mut onneks sä oot niin vitu Elämänkatsomus 3 jäsentä Nainen kostautui ulkomaalai Muut 3 jäsentä Niille jotka tietävät että Niille jotka rakastavat Hevi Miehiä tai Hevi Fanclubit 3 jäsentä Onneksi on photoshop Meidän kaikkien rumien ihmisten pelastus Muut 3 jäsentä paheksuttu kusipää paheksuttu kusipää Muut 3 jäsentä Pieksen tattia Pieksen tattia Rakkaus 3 jäsentä Pieksämäen yläaste Pieksämäen yläaste Koulut 3 jäsentä Pojat ovat sikoja mutta onn Pojat ovat sikoja mutta onneksi tytöt ovat Rakkaus 3 jäsentä Puhun usein itsekseni, kosk Puhun usein itsekseni, koska järkipuhetta on Muut 3 jäsentä Remeksen tuotanto Kirjallisuus ja Lehdet 3 jäsentä Rock ja seksi Harrastukset 3 jäsentä Rumpalit On Seksikkäitä Musiikki 3 jäsentä Ryhmäseksifetissi Ryhmäseksifetissi Tyyli ja kauneus 3 jäsentä Saisinko rajuu seksiä nyt j Kirjallisuus ja Lehdet 3 jäsentä seksi ilman kortusa on yhtä Ruoka ja Juoma 3 jäsentä Seksiä se vain on!

Muut 3 jäsentä seksuaalinen häirintä seksuaalinen häirintä Harrastukset 3 jäsentä Suomi Seksiä Musiikki 3 jäsentä Suomiseksiä Musiikki 3 jäsentä Suomiseksiä 1 tai 2 tai 3 t Fanclubit 3 jäsentä Tappara-faniksi ei tulla, s Fanclubit 3 jäsentä Tatuoidut miehet ovat seksi Ne on ; Tyyli ja kauneus 3 jäsentä tekstiviestiriippuvainen: D Elämänkatsomus 3 jäsentä Tekstiviestiriippuvaiset Tekstiviestiriippuvaiset Rakkaus 3 jäsentä The rain - Anteeksi ja kiitos The rain - Anteeksi ja kiitos Musiikki 3 jäsentä tiikeri-parka näyttää meill Harrastukset 3 jäsentä Tissiseksii!

Harrastukset 3 jäsentä Vaajakosken Veljekset Tääl on veljet joista paljon puhutaan. Rakkaus 3 jäsentä verkkarit on seksikkäät! Rakkaus 3 jäsentä Villiä seksiä luonnossa Harrastukset 3 jäsentä Vitut seksistä mä haluun ro Muut 3 jäsentä yleisen paheksunnan aiheutus yleisen paheksunnan aiheutus Harrastukset 3 jäsentä Ylläriseksi!

Ja perään tiukka työnnähdys. Rakkaus 3 jäsentä Zdzisław Beksiński Surrealist artist from Poland Fanclubit 3 jäsentä "Harvinaisen ruma taulu tei Tyyli ja kauneus 2 jäsentä "Nuori mimmi Turusta ja löy Ainoo mitä harrastan on yllätys seksi ; Harrastukset 2 jäsentä Aleksander ovechkin Fanclubit 2 jäsentä aleksanterin koulu Koulut 2 jäsentä Aleksi Laiho. Fanclubit 2 jäsentä Anteeks annan mut varmasti Anteeks annan mut varmasti kostan enkä unohda. Elämänkatsomus 2 jäsentä Anteeks annan mutten koskaa Anteeks annan mutten koskaan unoha Rakkaus 2 jäsentä Anteeks annan, mut en koska Anteeks annan, mut en koskaan unohda.

Rakkaus 2 jäsentä Anteeks kun olen syntynyt Tällästä. Anteeksi annan, mutta en koskaan unohda Elämänkatsomus 2 jäsentä anteeksi, mutta en ollut tu BI-seksuaalilla on AINA hauskempaa kuin heteroilla Elämänkatsomus 2 jäsentä darra seksiä darra seksiä Harrastukset 2 jäsentä duunis saa tarpeeks liikuntaa Harrastukset 2 jäsentä ei avioliittoa ennen seksiä Elämänkatsomus 2 jäsentä ei sattus olee karttaa, eks Saa ihan vapaasti liittyy En halua sua vaan yheks illaks!

Rakkaus 2 jäsentä en voi unohtaa, joten tuski No lähe sit mun matkaa: D Muut 2 jäsentä Haluatko pornotähdeksi Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä halusit seksiä, sait piiskaa. Elämänkatsomus 2 jäsentä harrastan seksiä silloin tä Harrastukset 2 jäsentä Herkästä seksistä ei saa na Kaikki enemmän tai vähemmän hardcore kaverit!

Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä Jollein mies olis kekseliää Elämänkatsomus 2 jäsentä jätkät on sikoi, mut onneks Musiikki 2 jäsentä kaikkeen tottuu, ku tarpeek Kaikki ihmiset ovat jossain määrin Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä Kitaran soitto seksi ja bai Harrastukset 2 jäsentä Koulu onneks Harrastukset Harrastukset 2 jäsentä Kyllä meinas Kitallaki kakk Kyllä meinas Kitallaki kakkaa housuun pukata, Elämänkatsomus 2 jäsentä Kymppilinja-kiitos, Anteeks Musiikki 2 jäsentä Lantionpohjan lihakset virk Hyvät lantionpohjan lihakset virkistävät Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä löytyiskö karttaa eksyin su Harrastukset 2 jäsentä musta on niin kauvan mun le Rakkaus 2 jäsentä olen erillainen ,seksikäs j Rakkaus 2 jäsentä Olen kaunis ja seksikäs Kaikille jotka voivat rehellisesti sanoa samaa!

Tyyli ja kauneus 2 jäsentä Olen seksikäs, ja tiedät sen! Tyyli ja kauneus 2 jäsentä onko sulla karttaa mä eksyi Rakkaus 2 jäsentä Onneksi On Peili Onneksi On Peili Tyyli ja kauneus 2 jäsentä orjattareksi haluavat tytöt ei kai selittelyjä kaipaa ; Rakkaus 2 jäsentä Paskanaamoja on moneksi Rakkaus 2 jäsentä peksun kaverit: D kaikki kekkä tahtoo olla mun kaveri tänne vaan Muut 2 jäsentä Pelkkä tissivako ei tee sek Elämänkatsomus 2 jäsentä Rakkaus on kemiaa.

Ei sitä tyhjällä mahalla pitkälle pötki Harrastukset 2 jäsentä Sain viimeks aika hyvin ja Musiikki 2 jäsentä Seksimessut Mikä onkaan parempi harrastus Harrastukset 2 jäsentä Seksin korvikkeena toimii s Rakkaus 2 jäsentä Seksiä aamulla, päivällä, i Rakkaus 2 jäsentä Seksiä Rannalla ; Ruoka ja Juoma 2 jäsentä Seksologia Harrastukset 2 jäsentä sienet silokit,meksikolaise Ruoka ja Juoma 2 jäsentä siivoaminen, sauna ja seksi.

Musiikki 2 jäsentä Säälin saa ilmaiseksi, mutt Thats true Muut 2 jäsentä Tahdon olla kuin Peter Pan, Meidän aikuisten maailma on tylsä ja Harrastukset 2 jäsentä Tantra ja seksi lehdet Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä Teksasin Moottorisahamurhaa Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä tiedän että olen vaikea, mu Sellasta se sillon tällön on..

Rakkaus 2 jäsentä Tiedän kyllä Etten ole Tayd Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä Tom Kaulitz, mun seksikäs r Tom Kaulitz, mun seksikäs rastapää.. Rakkaus 2 jäsentä Troija, pirates of the cari Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä Törkeet kivekset Vitun kova bändi.

Musiikki 2 jäsentä Uneksiminen Uneksiminen Harrastukset 2 jäsentä Unohdan kyl mutta en perkel Kekkonen oli suuri mies, hän unohti mutta ei Vihaan jätkiä joilla ei oo mikään muu mielessä Rakkaus 2 jäsentä viina seksi tupakka ja ka Harrastukset 2 jäsentä Villen seksitarinat Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä villi,vapaa ja vitun seksikäs! Rakkaus 2 jäsentä villin seksikkäät yöt villin seksikkäät yöt Muut 2 jäsentä Vittu anteeks et oon olemas!!

Vittu anteeks et oon olemas!! Muut 2 jäsentä Vitut seksistä ja romantiik Rakkaus 2 jäsentä Vitut seksistä,mä haluun ro Vitut seksistä,mä haluun romantiikkaa!! Muut 2 jäsentä Ylenpalttista seksuaalisuutta "Ylläpito on poistanut osan kuvistasi, syy Elämänkatsomus 2 jäsentä zurr sano umppa ku kärpäsek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen -Mediaseksikkäät Putkimiehet- -ei se haittaa kun sen tietää- Muut 1 jäsen ;Seksi; Hei tyttö, tässä olis semmonen mies et jos Kaikki Seksiin Ja Pornoo Televisio ja Elokuvat 1 jäsen "Nuori mimmi Turusta ja löy Fanclubit 1 jäsen Päivää Legioonalaiseksi Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen 2pac 50cent kontrafakt kapa Musiikki 1 jäsen 3.

Televisio ja Elokuvat 1 jäsen luvun Vihannekset Musiikki 1 jäsen Aamuseksi aamiaseksi ; Rakkaus 1 jäsen Aamuseksi on parasta Aamuseksin ystäville tarkoitettu paikka: Yksityiset 1 jäsen Aku Ankat huippuja Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Aku Ankat huippuja Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Annan anteeks,mut en koskaa Annan anteeks,mut en koskaan unohda..

Rakkaus 1 jäsen Anteeks annan mut pillua en Elämänkatsomus 1 jäsen anteeks annan mut varmasti Fanclubit 1 jäsen Anteeksi en anna ja kostank Anteeksi en anna ja kostankin vielä Rakkaus 1 jäsen Anteeksi en kuullut sillä Elämänkatsomus 1 jäsen Anteeksi että elän, en tee Anteeksi että elän, en tee sitä toista kertaa! Elämänkatsomus 1 jäsen Arno Kotro: Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Arto Paasilinna: Harrastukset 1 jäsen autoseksuaali Rakkaus 1 jäsen avotakka,remeksen sarja avotakka,remeksen sarja Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Bi seksuaalit voi mennä mih Tyyli ja kauneus 1 jäsen bill kaulitz on seksikäs pö Rakkaus 1 jäsen Bisnekset menöö päi helevettiä Bisnekset menee päin helvettiä..

Muut 1 jäsen bisnekset on bisneksiä.. Let's get down to business Harrastukset 1 jäsen C. Musiikki 1 jäsen Da Vinci-koodi, Ilkka Remek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Dan Brownit, Varekset, scif Dan Brownit, Varekset, scifi-ja fantasiakirjat Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen demiseksuaali Henkilö joka kokee seksuaalista vetovoimaa vain Rakkaus 1 jäsen Dragonologia, Huippukeksint Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen ehdottomasti aamuseksiä. Ei sillä seksillä nii väliä kuhan pillua saa ; Harrastukset 1 jäsen ei täs näköjään kelpaa kun Rakkaus 1 jäsen Ei voi uskoa tätä todeksi!!!

Miksi näin piti käydä? Muut 1 jäsen Eks uskalla sanoo päin naamaa? Eks uskalla sanoo päin naamaa? Muut 1 jäsen Eks uskalla sanoo päin naam Musiikki 1 jäsen Elän!!!! En mä sua hauku vaan keksin sulle lempinimii Elämänkatsomus 1 jäsen En oikeesti ajattele vaan s Jeesuksen kaa kelattii, et tää klubi on just Elämänkatsomus 1 jäsen Enpä olisi keksinyt,että pö P Elämänkatsomus 1 jäsen esiaviollinen seksi esiaviollinen seksi Rakkaus 1 jäsen Estotonta seksiä joo joo!!!

Fanclubit 1 jäsen Etelä-sudan itsenäiseksi va Fanclubit 1 jäsen Extras - tahtoo tähdeksi ka Extras - tahtoo tähdeksi kanssa Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Gin, suklaa seksin korvike Gin, suklaa seksin korvike Ruoka ja Juoma 1 jäsen gladiator.

Muut 1 jäsen Hmmm Bon Jovi ja Judas Musiikki 1 jäsen homoseksi valtteri laarinkaa Harrastukset 1 jäsen Homoseksuaalisten yhteisökoulu Koulut 1 jäsen hyi kuka nyt kirjaa jaksaaa Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Hyvä seksi parempi mieli Näin se menee: Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ilman seksiä ei olisi elämää!

Näin on, vai väitätkö?.. Ajan kanssa kaikki, onhan sitä aikaa kaikelle Elämänkatsomus 1 jäsen ja viimeks oli ruusa ja viimeks oli ruusa Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Johanneksen seikkailut Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Join sut jo hyvännäköseksi, Muut 1 jäsen Jos eksyn matkalla alkoon h Jos eksyn matkalla alkoon hirtänkö itseni Elämänkatsomus 1 jäsen Jos saisin rotan, sen nimek Jos saisin rotan, sen nimeksi tulisi Horma.

Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Jos seksikkyys ois rikos, n Näimpä Muut 1 jäsen Joulu on kiva, mutta seksiä Toisinaan Pukki käy kesälläkin. Rakkaus 1 jäsen Juon sut hyvännäköseks! Musiikki 1 jäsen Kaikki hauskat, seikkailulu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Kaikki kannattaa syödä, mit Kaikki kannattaa syödä, mitä ilmaseks saa Ruoka ja Juoma 1 jäsen kaikki koulut tullu kalutt, Koulut 1 jäsen kaikki menee kun on tarpeek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Kaikki Remeksen kirjat.

Fanclubit 1 jäsen Kipuun tottuu, ku tarpeeks Kipuun tottuu, ku tarpeeks sattuu Muut 1 jäsen Kipuun tottuu, ku tarpeeks Rakkaus 1 jäsen Kipuun tottuu, kun tarpeeks Muut 1 jäsen Kirvekset Jos tääl sattuu olee muit Kirveksii ni tulkaa Fanclubit 1 jäsen Koti on paras paikka toista Koti on paras paikka toistaiseksi Elämänkatsomus 1 jäsen ku o tarpeeks komee, ei tar Tyyli ja kauneus 1 jäsen Kunnialaukka, Eksynyt sielu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen kuulun vähemmistö seksuaale Musiikki 1 jäsen Kymppilinja-kiitos, Anteeks Musiikki 1 jäsen Kymppilinja-Kiitos,anteeks, Kymppilinja-Kiitos,anteeks,näkemiin Musiikki 1 jäsen kyä' se tie täälä jossai o Elämänkatsomus 1 jäsen Laskettelu on parempaa kuin Laskettelua suurella tunteella ja into himolla Muut 1 jäsen Lasol ja muut korvikkeet, b Televisio ja Elokuvat 1 jäsen lieksan ammatti koulu Koulut 1 jäsen Lieksanlappu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Lieksassa Koulut 1 jäsen Lihaa syövät heteroseksuaalit Kopioitu härskisti galtsun puolelta Elämänkatsomus 1 jäsen Liisat, niin seksikkäitä et Eipä paljon kuvausta kaipaa..

Tyyli ja kauneus 1 jäsen Luppaakko seksiä? Muut 1 jäsen luuleksä olevas pleiyeri,, Lyö turpaa tai potkase tai pyyä anteeks tai Elämänkatsomus 1 jäsen Lähetä mulle tekstari Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen mari rantasila anteeksi mari rantasila anteeksi Musiikki 1 jäsen Marilyn Manson, maailman se Marilyn Manson, maailman seksikkäin mies.

Muut 1 jäsen mariska-anteeksi mariska-anteeksi Musiikki 1 jäsen Marssimusiikki Ja Kaasunaam Harrastukset 1 jäsen Me Hangon Keksit: Tyyli ja kauneus 1 jäsen meidän äiti tekee teidän is Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Metroseksuaali Fanclubit 1 jäsen Miehet on sikoja, mutta onn Ei siitä tosiasiasta pääse vaan eroon.

Rakkaus 1 jäsen Miehille jotka haaveilevat Rakkaus 1 jäsen Miestenvälinen seksi miesten välinen seksi se on taidetta se on Rakkaus 1 jäsen Miksei seksi ole harrastuks Jos kysymys on sinulle tuttu. Liity ihmeessä, Muut 1 jäsen Mikäs klubi se tämä on? Musiikki 1 jäsen Mopon moottorin vaikutus kä Musiikki 1 jäsen Mäkin haluan rokkitähdeks! Muut 1 jäsen Niille kyseisille ihmisille Niille kyseisille ihmisille jos päätätte Elämänkatsomus 1 jäsen Nimee tuskin tarvii keksii Ruoka ja Juoma 1 jäsen Nirvana him inflames three Musiikki 1 jäsen No vittu anteeks Muut 1 jäsen nukkuminen syöminen shoppai Harrastukset 1 jäsen Nurmeksen ammattikoulu Nurmeksen ammattikoulu Koulut 1 jäsen Nurmeksen lukio Nurmeksen lukio Koulut 1 jäsen Nyt en keksi muita.

D Televisio ja Elokuvat 1 jäsen näeks sä ku mä hymyilen? Rakkaus 1 jäsen olut on kuumaa ja seksi on Muut 1 jäsen oon tarpeeks kaunis ilman m Rakkaus 1 jäsen Pidän seksikkästä vaatteist Tyyli ja kauneus 1 jäsen pieksämäen ammatti oppilaitos Koulut 1 jäsen pieksämäen keskikoulu Koulut 1 jäsen Pieksämäen ylä-aste Pieksämäen ylä-aste Koulut 1 jäsen pieksämäki Koulut 1 jäsen pieksämäki pieksämäki Koulut 1 jäsen pieksämäki harjunkoulu Koulut 1 jäsen Pimeydestä olet tänne tullu Yksityiset 1 jäsen Poistaako blues seksinälän Tänne voi paiskoo shittiä,kun vituttaa,tai Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Pojat ovat kuin raitiovainu Harrastukset 1 jäsen pylly seksi on ihanaa niin se vaan on!

Harrastukset 1 jäsen Remeksen kaikki Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Remeksen kirjat Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ruohometsän kansa, juoppohu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ryhmäseksi Ryhmäseksistä sekä yhteisistä tapaamisista Muut 1 jäsen Saat turpaas jos tarpeeks k Saat turpaas jos tarpeeks kauan ärsytät!!! Elämänkatsomus 1 jäsen Saat turpaas jos tarpeeks k Saat turpaas jos tarpeeks kauan ärsytät!

Elämänkatsomus 1 jäsen Salatut elämät,seksigurut j Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Sano kyllä esiavoiolliselle Rakkaus 1 jäsen sano sit ku alotettaa, sano Seksi ei edellytä suuria tunteita Seksi ei kuulu harrastuksiini, no khyl vitus XD Harrastukset 1 jäsen Seksi ei ole mitään ilman r Rakkaus 1 jäsen Seksi ei ole mitään ilman r Rakkaus 1 jäsen Seksi On Kivaa Harrastukset 1 jäsen seksi on kivaa mutta joulu D seksi on kädettömille: D Elämänkatsomus 1 jäsen Seksi on parasta elämässä tänne kaikki vaan Rakkaus 1 jäsen seksi on taito laji seksi on taito laji Rakkaus 1 jäsen Seksi pano Musiikki 1 jäsen Seksi pidentää ikää.

Harrastukset 1 jäsen Seksi Rakkaus 1 jäsen Seksiaddiktin päiväkirja Olen parikymppinen nuori nainen. Elämänkatsomus 1 jäsen Seksifantasiat ; Muut 1 jäsen seksijuoma seksijuoma Ruoka ja Juoma 1 jäsen seksikkyys lähtee omasa ite Tyyli ja kauneus 1 jäsen seksikkäimmät Kaikille ketkä ovat tai ajattelevat itseään Muut 1 jäsen seksikkäimmät tulee maalta Muut 1 jäsen seksikkäät naiset ahh seksikkäät naiset ahh Rakkaus 1 jäsen seksikäimmät.

Rakkaus 1 jäsen seksikäs seksikkäät komea seksikäs muita seksikkäämpi Tyyli ja kauneus 1 jäsen Seksikäsi Edward Televisio ja Elokuvat 1 jäsen seksikäät naiset seksikäät naiset Tyyli ja kauneus 1 jäsen Seksilehti Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Seksillä laihtuu!

Harrastukset 1 jäsen Seksillä sixpacki! Tehokkainta liikuntaa ;D Muut 1 jäsen Seksillä sixpacki! Harrastukset 1 jäsen seksin jälkeen on saletisti Fanclubit 1 jäsen seksipeto Fanclubit 1 jäsen Seksipommi Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Seksissä tyydyttävä on pare Harrastukset 1 jäsen Seksitutkija Ulkoavaruudesta Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Seksiä sun luona vai sek Elämänkatsomus 1 jäsen Seksiä aamuin illoin Hyvä päivä alkaa aamupanolla ja päättyy Harrastukset 1 jäsen seksiä ilman sitoomuksia Ihmiset haluaa seksiä ilman että puhelin soi Harrastukset 1 jäsen Seksiä ja metallia Eiköhän tuo nimi jo kerro kaiken!

Elämänkatsomus 1 jäsen Seksiä kyllä tekis ihan pik Rakkaus 1 jäsen seksiä mikon kanssa Harrastukset 1 jäsen seksiä missä vaan milloin v Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Sinkku ainakin toistaiseksi. No jos liitto sillä pelastuu aina, niin mikä Rakkaus 1 jäsen Stephen King - Eksyneiden J Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Stephen King: Rakkaus 1 jäsen Syntynyt JulkkikSeksi!

Muut 1 jäsen Säälin saa ilmaseksi, mutta Säälin saa ilmaseksi, mutta kateus pitää ansaita. Muut 1 jäsen Sääliä saa a ilmaseks mut k Sääliä saa a ilmaseks mut katteus pitää ansata. Elämänkatsomus 1 jäsen Sääliä saa ilimaaseksi mutt Elämänkatsomus 1 jäsen sääliä saa ilmaiseksi, mutt Eli hyvä energian säästövinkki! Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Tehoa ei ole koskaan tarpeeksi Tehoa ei ole koskaan tarpeeksi Elämänkatsomus 1 jäsen Teinistä Tähdeksi Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Teksasin moottorisaha murha Teksasin moottorisaha murhaaja leffat Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Teksasin Moottorisaha Murhat Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Teksasin moottorisahamurhaa The Texas Chainsaw Massacre - Teksasin Tulinen ruoka, meksikolainen varsinkin Ruoka ja Juoma 1 jäsen Tuomoo,seksillee Tuomoo,seksillee Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Tuu seksi foor juu, beibe ;D tää on hyvä: D Muut 1 jäsen tykkäättekste hiphopista ja Fanclubit 1 jäsen Tännehän eksyy!

Rakkaus 1 jäsen vihannekset vihannekset Ruoka ja Juoma 1 jäsen Ville ja ile,seksiopas Televisio ja Elokuvat 1 jäsen vinaa tupakkaa seksiä ja mu Musiikki 1 jäsen Vitsi oli omakeksimä Harrastukset 1 jäsen vittuku en saanu Ilkka Kane Seksi on ainut asia missä t Seksi missä Vaan, Miten Va Olut on kylmää, seksi on ku Villiä seksiä luonnon helma Bisnes on bisnestä ja bisne Seksi ei ole mitään ilman m Seksiä ei tueta sitä harras Kyllä nainen tietää mikä te Drifting on kuin Seksi Seksiaddiktit K Moderoitu seksikeskustelu.

Seksi kortsun kans, on kuin Seksiä muulloinkin kuin lot Seksi On Parasta Urheiluu! Anteeks Annan Mut En Koskaa Aamuseksi Aamiaiseksi Aamuseksi Aamiaiseksi. Eksä tiedä kuka mä luulen o Mä teen leijumisesta taidetta uudestaan. Suomen Seksikkäin www. Seksi kortsun kanssa on kun Se vaan tuntuu kummasti paremmalle ;. Saatan tekstailla sinulle k Saatan tekstailla sinulle kännissä. Biseksuaalit Keskustelua siitä, kun rakkaus ei tunne rajoja.

Rakkaus on sitä, että tekis Kannabis lailliseksi Kannabis lailliseksi. Sängyssä kynnän ku alien, s Ei avioliittoa ennen seksiä! Saanko pummii sulta seksii? Seksi on parasta huumetta!!! Mikä vitun seksi, mikä vitu Kaljaa ja villiä seksiä ;P ;: RajuaSovintoSeksiä Rajua seksiä riidan sopimiseksi. Seksi on parasta liikuntaa Seksiä aamulla, päivällä se Vähempi ei riitä ;.

Miksi jauhaa paskaa, ku pur Meitä on moneen junaan kaverit ;. Ryhmäseksi Ruuhkabusseihin ry Siis toiha oisku taivaasee pääsiis.. Vitut romantiikasta, mä hal Aamu alotetaan seksillä ja Seksissä pitää olla sekä la Onni jätti, toivo petti mut Seksi Harrastuksista Paras ;. Viinaa Ja Villiä Seksiä. Anteeks annan, mut en koska Kipuun tottuu, ku tarpeeks Älä yritä tehdä itseäsi täy Seksi ja erotiikka kuvat pois Tää ei o mikää alaston suomi jos voi laitel Anaaliseksi on myös heteroi Seksi on kuin lumisade - Et Säälin saa ilmaiseksi, mutt Seksi on parempaa ennen vii Seksuaalisesti Yliaktiivinen Seksuaalisesti Yliaktiivinen.

Seksi Ja Runkkaus Ja Bilett Vitut seksistä, mä haluun r Älä jauha paskaa,ku purkkak Aamu Seksi Tekee Iloiseksi! Lyhyet naiset ovat seksikkä Hulttio Veljekset Tiukkaa suomi räppiä!

Anteeksi en anna ja kostank Älykkyys on seksikästä Tuntuuko joskus siltä että "siellä missä nauru On Se Lukio Vaan Seksikkääm Seksi pidentää ikää ; No eikös se näin ole ;.

Seksi on elämän parasta huu Seksi on monipuolisuuslaji Kaikille, joille seksi ei ole pelkkää panoa, Onneks oot ite nii vitun tä Jos suklaata ei ole saatavi Yö sekstaillaan ja aamulla Tapaturmien Veljekset RY Kaikille, jotka ovat mielestänsä tai muiden Bi-seksuaalit Oma nurkkaus kaikille avoimesta Naiset ajattelevat vain sek Olen seksikäs ja tiedät sen ; Älä kiertele totuutta: Ilman seksiä ei voi elää!!

Teksti viesti ja soitelu Viestiä on kiva laittaa muille kun tietää kuka Seksi Vain Oman Kullan Kaa. Hyvästä Seksistä Nauttii Mo Seksi ei ole ikinä minulle Aika sika naiseksi Aika sika naiseksi. Paperipussi on Seksilelu Piristää kummasti! Seksuaalisesti Epäkorrekti pervot, runkkarit, viuhahtelijat, lääppijät, Anteeksi annan mutta pillua Seksi on suklaan korvike: Seksintappajat Tänne kaikki karmivat!

Annan anteeksi, mutta varma Ystäväseksi on parasta seks Ei seksiä ennen avioliittoa. Minusta Seksi ei ole se pää Seksiä Sen Olla Pitää. Anaaliseksin ihanuus Kaikki peppuseksistä tykkäävät tänne.. Anteeks että elän, en tee s Eks uskalla sanoa päin naamaa? Seksi ois Iha Jeess? Eksoottiset lemmikit Omistatko Liskon,käärmeen tai muun eksoottisen D vittuilee tarpeeks jne.

Anteeks annan mut en koskaa Ehdottaisin homoseksiä Mennään metsään kävelylle, minulla on eräs Miehet on sikoja, mut onnek Nii et keksippä ite parempi läppä ;;. Seksi kortsun kanssa on ku Aamuseksi on parasta Aamuseksi on parasta.

Onneks sä oot niin vitun ai Sitä on moni yrittäny ja yr Teksasin kaverit Kaikki ketkä tietävät olevansa tän Aleksis Kiven yläaste Aleksis Kiven yläaste. Aina Luulen Koti Oveksi.

Me seksuaalisesti kokeilevat;D kokeilua koko elämä. Rakkaus on vain tekosyy Sek Seksi mielessä ainakin 60 k

AMATÖÖRI ALASTONKUVIA GAY ESCORT HELSINKI

Seksi chat homoseksuaaliseen ilmainen hellää seksiä

Lapsikohteisen mieltymyksen omaavan olisi hyvä hakeutua seksuaali- tai psykoterapiaan. Sexpo on käynnistänyt SeriE-hankkeen, joka tarjoaa maksutonta, matalan kynnyksen tukipalvelua seksuaalista kiinnostusta lapsia kohtaan kokeville ihmisille. Meihin voi olla yhteydessä, mikäli omat tai läheisen seksuaalisuus, mielenkiinnon kohteet tai toiminta herättävät huolta. Varaa aika seksuaaliterapeutille sähköpostitse osoitteesta serie sexpo. Lapsipornon tekeminen, hallussapito ja levittäminen on kielletty Suomen rikoslaissa.

Lapsipornon luokittelu ja määrittely ei aina ole selkeää esim. Lapsipornon tekeminen, eli lapsen asettaminen seksuaalisesti virittäytyneeseen tilanteeseen tai toimintaan ja sen kuvaaminen vahingoittavat lapsen turvallista kasvua sekä kehitystä. Niin kuin muukin hyväksikäyttö ja kaltoinkohtelu, se usein aiheuttaa lapselle traumoja. Jos lapsipornoon on törmännyt netissä ja se herättää voimakkaita tunteita tai huolestumista, voi soittaa esimerkiksi Sexpon maksuttomaan ja nimettömään puhelinneuvontaan.

Anonyymin nettivihjeen voi jättää myös Pelastakaa Lapset järjestön linkin kautta. Tykkään yhdestä tytöstä joka asuu toisessa kaupungissa ja oon pistellyt sille viestiä ja se mulle mut en tiedä miten kertoa että tykkään hänestä ja haluaisin nähdä joskus jossain.

Mukava kuulla, että olet tykästynyt tähän tyttöön ja olette jo viestitelleetkin. Tunteista kertominen on aina jännittävää meille kaikille ja vaatii uskallusta. Yksi selkeä tapa on kertoa ihan rohkeasti suoraan omista tunteista ja ehdottaa näkemistä. Viestissä se voi olla helppo sanoa, kun sitten vastaanottajalla on aikaa rauhassa vastata. Tai sitten voit ehdottaa jotakin rentoa tapaamista, esimerkiksi jäätelölle tai kävelylle menemistä, ja tapaamisen aikana voit osoittaa tai kertoa, että tykkäät hänestä.

Kiinnostuksen ja tykkäämisen voi osoittaa monella tavalla. Hyviä tapoja osoittaa lämpimiä tunteita on esimerkiksi hymyillä toiselle, katsoa silmiin, kehua, kannustaa, ottaa kädestä kiinni tai vaikka kysyä toisen mielipiteitä asioista. Varmin tapa saada tieto vastapuolen tunteista, on kysyä häneltä itseltään. Olen nuori mies 23 , ja kysyisin hieman nukahtamisesta seksin jälkeen.

Teen fyysistä työtä pitkiä päiviä, joskus jopa 14 tuntisia, ja olen iltaisin erittäin väsynyt. En jaksa juuri muuta kuin En jaksa juuri muuta kuin syödä ja käydä suihkussa. Harrastaisin mielelläni tyttöystäväni kanssa seksiä joka ilta, mutta en jaksa. Haluista ei ole puute. Suihkun jälkeen tyttöystäväni alkaa kosketella penistäni ensin sormin, ja sitten saman tien hyväillä sitä suulla. Tämä toistuu useita kertoja viikossa, ja tekee minulle hyvää. Nautin suuseksistä todella kovasti, ja saan ihanan orgasmin noin viidessä minuutissa.

Olen heti sen jälkeen valmis höyhensaarille. Nukahdan parissa minuutissa, enkä yksinkertaisesti jaksa millään valvoa sen kauemmin. Pussailemme muutaman kerran ja imaisen yleensä tyttöystäväni nännejä.

Hänelle tulee siitä hyvä olo. Mielelläni nuolisin häntä oikein kunnolla, ja totta kai olisin yhdynnässäkin, mutta en vain jaksa. En jaksa edes nousta pesemään penistä. Tyttöystäväni nuolee siitä kaikki spermatipat.

Onko mielestänne normaalia nukahtaa käytännössä heti orgasmin jälkeen? Se on mietityttänyt minua paljon enemmän kuin tyttöystävääni. On tavallista, että seksin ja orgasmin jälkeen väsyttää ja uni tulee nopeasti. Monille orgasmin ja laukeamisen aiheuttama raukeuden tunne voi toimia mainiona unilääkkeenä. Joillekin seksi taas voi toimia piristyksenä ja energisoida oloa. On yksilöllistä, kuinka ihmiset reagoivat orgasmin saamiseen.

On hyvin ymmärrettävää, että pitkän fyysisen työpäivän jälkeen olet väsynyt. Kenties voitte vapaapäivinäsi käyttää enemmän aikaa seksiin, niin että voit huomioida myös kumppaniasi monipuolisemmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin työpäivän jälkeen. Millä tavalla pippeliä imetään? Osaavatko siitä paljon kokemusta saaneet naiset tietää, milloin siemensyöksyn tulo on lähellä?

Voiko sen tuntea pippelin kovuudesta? Voiko nainen osata lopettaa Voiko nainen osata lopettaa juuri ennen miehen laukeamista, toistaa sen useamman kerran ja ikään kuin kiduttaa miestä päästämättä tätä orgasmiin asti? Entä jos hammas osuu pippeliin? Pohdit, millä tavalla pippeliä imetään. Tapoja on monia ja onkin aina tärkeä keskustella siitä, mikä tuntuu hyvältä sekä hänen mielestään, jonka pippeliä hyväillään että hänen mielestään, joka pippeliä hyväilee. Keskustella voi ennen suuseksiä ja myös sen aikana.

Pippelin pään eli terskan voi ottaa suuhunsa ja imeä sitä joko kevyesti tai voimakkaasti. Pippelin vartta voi myös ottaa suuhunsa sen verran kuin tuntuu hyvältä. Toiset pitävät voimakkaasta imemisestä ja toiset kevyemmästä. Pippeliä voi hyväillä myös kielellä nuolemalla ja suutelemalla vartta ja terskaa. Kysyit, mistä voi tietää että siemensyöksyn tulo on lähellä.

Siemensyöksy eli sperman purkautuminen peniksestä liittyy usein orgasmiin , mutta siemensyöksy ja orgasmi voivat olla myös toisistaan riippumattomia. Orgasmin lähestyessä hengitys ja syke kiihtyvät, iho voi punoittaa ja tahdonalainen lihastoiminta häviää, jolloin lihaksissa tapahtuu tahattomia supistuksia. Ihmiset kuitenkin kokevat orgasminsa eri tavalla. On mahdollista oppia tunnistamaan, milloin orgasmi ja sen myötä mahdollisesti siemensyöksy lähestyvät.

On siis mahdollista ikään kuin kiusata toista lykkäämällä hänen orgasmiaan, mikäli se on molemmista nautinnollista. Voi olla, että tällaisen suuseksin onnistuminen vaatii yhdessä harjoittelua. Jos hammas osuu pippeliin, niin se voi tuntua ikävältä ja satuttaa. Ei kuitenkaan kannata pelätä liikaa hampaiden osumista, sillä kovin pahaa jälkeä ei hampaiden osumisella tavallisesti saa. Joku saattaa myös nauttia hampaiden jännittävästä osumisesta pippeliin. Tämäkin on sellainen asia, josta on hyvä keskustella.

Minulla on varmaan ongelma. Koska ajattelen vain minun luokkalaisen tytön pillua. Fantasiat ja erilaiset mielikuvat voivat olla joskus hämmentäviä asioita. Kertomasi perusteella kuulostaa kuitenkin siltä, että elät ihan luonnollista murrosiän vaihetta ja sinussa ei ole mitään vikaa. Fantasioissa kaikki on sallittua ja jotkut haluavat hyödyntää fantasioitaan harrastaessaan sooloseksiä ja näin ollen helpottaa kiihottunutta oloaan.

Pakko ei kuitenkaan ole sooloseksiä harrastaa, jos ei siltä tunnu. Koetko olevasi ihastunut tähän tyttöön? Jos olet ja haluat tehdä lähempää tuttavuutta, voithan yrittää olla häneen yhteydessä puhelimen tai netin kautta ja kysäistä vaikka kuulumisia tai miten loma on mennyt. Jos teillä on yhteisiä kavereita, niin heidänkin kauttaan voit saada yhteyden tähän tyttöön tai ehkäpä voitte viettää kaikki yhdessä aikaa kesällä.

Ihastuksen tunteen voi pitää myös vain itsellään ja nauttia omasta olostaan. Toivottavasti asia ei tuota sinulle enempää harmia. Mikäli ihastumiseen, fantasioihin tai sooloseksiin liittyvät asiat tuottavat sinulle ahdistusta tai päänvaivaa, on hyvä ottaa asia puheeksi jonkun tutun aikuisen tai vaikkapa terveydenhoitajan kanssa.

Heillä on kokemusta näistä asioista ja saat tukea ja neuvoja tilanteessasi. Halutessasi voit soittaa myös neuvontapuhelimeemme , jos kaipaat ulkopuolista keskusteluapua. Mun kysymys on oikeestaan enemmänkin teoria, mut toivoin et voisitte "todentaa" sen. Oon kokeillut itsetyydyttämistä ekoja kertoja varmaan joku vuotta sitten, enkä oo vieläkään onnistunut Oon kokeillut itsetyydyttämistä ekoja kertoja varmaan joku vuotta sitten, enkä oo vieläkään onnistunut saamaan sitä tuntumaan hyvältä.

Oon kyllä vähän lannistunut siitä, enkä oo sit kokeillut kauheen aktiivisesti En vaan k o ostu siitä mitenkään, en koskettelusta tai mielikuvista. En oo edes suudellut ketään koskaan, joten mulla ei oo mitään pohjaa. En siis oikeen osaa kuvitella, miltä pitäis tuntua, koska en yksinkertasesti tiiä mistään mitään.

Tätä vähän sivuten, esim. En vaan osaa kuvitella itteeni siihen tilanteeseen. Voiko tämmönen korjautua iän myötä ja miten?

Kiitti jo etukäteen, tää on painanut mua pitkään. On mukavaa, että otit meihin yhteyttä, sillä aina kannattaa jutella omista mietteistään. Seksuaalisuus on hyvin monimuotoinen asia ja usein seksuaalisuus muovautuu ajan myötä aina vähän erilaiseksi. Tuntuuko sinusta siltä, että asioiden tulisi olla eri tavoin vai onko tilanne sinulle sellainen, että voisit itse määritellä itsesi aseksuaaliksi? Kukaan muu ulkopuolinen ei voi määritellä toisen ihmisen seksuaalista suuntautumista ja identiteettiä ja jos sinusta tuntuu siltä, ei sinunkaan ole pakko lokeroida itseäsi kovin tarkkaan.

Aseksuaalisuuden muotojakin on hyvin monenlaisia ja jotkut esimerkiksi kokevat seksuaalisen halun puuttumista mutteivät läheisyyden halun puuttumista. Omaan itseensä tutustuminen voi kestää läpi elämän, eli mikään kiire ei siis ole. Joskus on myös helpompi tarkastella ensin asioita yksittäisesti, jotta voisi muodostaa itsestään kokonaiskuvan. Koetko esimerkiksi, että sinua enemmän huolettaa eräänlainen mielikuvituksettomuus ja se, ettet tuon piirteen takia osaa asettua toisen asemaan tai eläytyä johonkin tunnetilaan?

Onko tämä ollut este ihmissuhteiden rakentamiselle vai onko este muodostunut jonkin muun seikan takia? Muun muassa tällaisia asioita on hyvä miettiä ja eritellä, kun lähtee tutkimaan omaa itseään. On ihan ymmärrettävää, että kaipaa vastauksia omaan elämäänsä liittyen. Kuljemme mielellämme sinun rinnallasi ja siksi autammekin sinua niin halutessasi ilmaisen neuvontapuhelimemme tai neuvontatapaamisten kautta. Myös Setan sivuilta voit löytää niin tietoa kuin erilaisia auttamistahoja.

Toivottavasti asia selviää sinulle. Kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuudessa! Haluaisin tietää vähän ryhmäseksistä. Miksi ihmiset harrastavat sitä? Onko se kovin yleistä? Kuinka suurella porukalla sitä voi harrastaa? Mitä riskejä siihen liittyy? Mitä kaikkea siinä voi tehdä? Eikö ole uhkarohkeaa, jos yksi nainen on vaikka viiden miehen kanssa yhtä aikaa?

Ryhmäseksi voi olla monille miellyttävä fantasia. On täysin yksilöllistä, mikä saa henkilön kokeilemaan ryhmäseksiä, tai minkäänlaista muutakaan seksiä.

Yleisesti ottaen, voisi syynä kuitenkin olla halu laittaa fantasia toteen ja saada uusia kokemuksia. Joillakin kokemus voi jäädä yhteen kertaan, toisille se voi olla aina kiva piristys makuuhuoneessa aika ajoin.

Kaikki ryhmäseksiä harrastavat tai ryhmäseksiä harrastaneet eivät välttämättä halua jutella asiasta täysin julkisesti, joten sen takia on vaikeaa sanoa tarkasti, kuinka yleistä ryhmäseksi on. On ihan osallistujien määriteltävissä, miten he haluavat harrastaa ryhmäseksiä ja mitä kaikkea juuri heidän ryhmäseksiinsä kuuluu.

Mitään tarkkaa ylärajaa ei ole, osallistujat saavat itse määritellä omien rajojensa mukaan, mikä tuntuu hyvältä määrältä.

Kaikissa tavoissa harrastaa seksiä onkin tärkeää juuri tuo omien rajojen tunteminen sekä toisten rajojen kunnioittaminen. Omista toiveistaan ja tuntemuksistaan kannattaa rohkeasti jutella, jos siltä tuntuu. Myös tuollaisissa tapauksissa, joissa on yksi nainen ja viisi miestä, olisi tärkeää, että kaikki voisivat luottaa toisiinsa.

Jos jokin epäilyttää, voi vielä kesken aktinkin kieltäytyä. Yksi huomioitavista riskeistä on tautien tarttuminen. Siksi olisikin hyvä suojautua kondomien ja suuseksisuojien avulla. Jos mukana on seksileluja , olisi myös niiden hygieniasta ja suojaamisesta huolehdittava. Toinen riski taas liittyy enemmän henkiselle puolelle. Joillekin ryhmäseksi voi olla kiva fantasia, mutta käytännön tasolla voikin kokea monenlaisia erilaisia kurjalta tuntuvia tunteita, kuten mustasukkaisuutta tai turvattomuutta.

Tämän takia on hyvä miettiä ja jutella omista toiveistaan ja haluistaan. Jos jokin jää vaivaamaan, olisi siitä myös tärkeää puhua avoimesti. Jos sinulla heräsi jotakin uusia kysymyksiä seksiin tai seksuaalisuuteen liittyen, autamme sinua vielä mielellämme neuvontapuhelimessamme. Minua häiritsee monesti kesällä, kun jotkut naiset kulkevat julkisissa paikoissa niin vähissä vaatteissa. Ja myös se, kun joillakin on niin takamuksen myötäiset tiukat farkut. Eivätkö he ajattele lainkaan, että joku mies saattaa sen vuoksi käydä heihin kiinni, kun oikein paljastelevat itseään.

Totta kai mies on se suurempi syyllinen, mutta on naisellakin joku vastuu omasta pukeutumisesta ja mahdollisista seurauksista. Monesti tällaiset pukeutumiseen liittyvät teemat nousevat esiin, kun puhutaan seksuaalisesta kaltoinkohtelusta tai seksuaalisesta väkivallasta.

Jokaisella ihmisellä on kuitenkin oikeus ilmaista itseään pukeutumalla juuri sillä tavoin kuin itselle sopii. Seksuaalista väkivaltaa voi kohdata, olipa sitten pukeutunut toppahaalariin tai minihameeseen.

Jokaisella henkilöllä on lisäksi itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa liittyen. On myös hyvä muistaa, että miehetkin voivat kohdata seksuaalista väkivaltaa. Henkilö, joka jollakin tavalla loukkaa toisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta, on aina täysin syyllinen tapahtuneeseen. Tällaisissa tapauksissa olisi tärkeää olla yhteydessä polisiin.

Kanssaihmisten turvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää. Muistathan, ettei sinun kuitenkaan tarvitse kantaa koko maailman taakkaa harteillasi. Omalla asiallisella käytökselläsi voit näyttää esimerkkiä, kuinka toisia kohdellaan hyvin ja mikäli havaitset jonkinlaisen uhkaavan tilanteen, on asiasta ilmoitettava eteenpäin poliisille.

Jos asia vaivaa sinua kovasti ja kaipaisit vielä syvällisempää keskustelua, voit jutella asiasta neuvontapuhelimessamme. Halutessasi voit vielä lukea lisää seksuaalisesta kaltoinkohtelusta täältä  ja seksuaalioikeuksista täältä. Puristaako pimppi yhtä nautinnollisesti pippeliä yhdynnässä, jos ei nainen saa ollenkaan orgasmia? Olemme vastanneet eräälle toiselle henkilölle samaan aiheeseen liittyen.

Vastaukseen voit tutustua täältä. Lisätietoa asiasta saat vielä halutessasi soittamalla neuvontapuhelimeemme tai juttelemalla terveydenhoitajan kanssa. Moi mua on alkanut kiinnosta runkata naisten käytetyille pikkuhousuille ja eteenkin erään tutun naisen pikkuhousut mua kiinnostaisi mutta en tiedä miten sen kertoisin hänelle.

Vastasimme äskettäin hyvin samankaltaiseen kysymykseen. Toivottavasti vastaus auttaa sinua eteenpäin. Voit halutessasi olla yhteydessä myös neuvontapuhelimeemme.

Palvelu on anonyymi ja maksuton. Kysyit mitä on valkoinen neste, jota tuli pippelistä, kun vedit esinahkaa edestakaisin. Luulenpa, että olet saanut itsehyväillen aikaiseksi siemensyöksyn. Oman kehon ja peniksen hyväilemisen lopputuloksena voi olla orgasmi ja siemensyöksy. Orgasmi on voimakasta mielihyvää tuottava nautinnollinen kokemus, johon usein liittyy siemennesteen purkautuminen peniksestä. Orgasmin ja siemensyöksyn jälkeen erektio yleensä heikkenee ja penis palautuu lepotilaan.

Siemensyöksyssä peniksestä tulevaa nestettä kutsutaan spermaksi. Sperman määrä, väri ja koostumus voivat vaihdella yksilöllisesti. Yleensä sitä tulee noin 1 teelusikallinen ja väri on vaalean kellertävä, harmaa tai valkoinen. Itsetyydytyksen eli sooloseksin avulla on hvyä tutustua omaan kehoon ja sen toimintaan.

Onko laitonta harrastaa seksiä 17vuotiaan kanssa 19vuotiaana, jos kumpikin sitä haluu ja on suostunut? Seksi ja vuotiaan välillä ei ole laitonta, mikäli molemmat ovat siihen halukkaita ja suostuvaisia.

Suomessa niin kutsuttu suojaikäraja on 16 vuotta, mikä tarkoittaa sitä, ettei täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt tai sitä vanhempi saa harrastaa seksiä alle 16 vuotiaan kanssa.

Suojaikäraja on korkeampi 18 vuotta , jos vanhempi osapuoli on auktoriteettiasemassa nuoreen nähden, esimerkiksi opettaja, nuoriso-ohjaaja, terveydenhoitaja tai valmentaja.

Vaikka suhteen toinen osapuoli olisi siis alle 16 ja toinen täysi-ikäinen yli 18 , seksiä ei pidetä rikoksena yllä mainituin perustein.

Olennaista on se, että ikäero ei ole kovin suuri, ja että suhteen osapuolet ovat mukana täydessä ymmärryksessä sekä vapaasta tahdosta ilman painostusta tai pakottamista. On hienoa, että kerroit molempien olevan seksiin halukkaita ja suostuvaisia. Ennen seksin aloittamista on hyvä keskustella myös siitä, mistä kumpikin pitää, mitä haluaisi toisen kanssa kokeilla ja mikä taas tuntuu itsestä sellaiselta, mitä ei tahdo tehdä. Kannattaa kiinnittää huomiota myös turvaseksiin.

Olen vuotias miespuolinen henkilö ja vakaassa parisuhteessa. Minulla on todella arka ja herkkä terska, sekä kireä esinahka. Jo terskaan koskeminen tekee todella kipeää. Lepotilassa saisin varmasti esinahan rullattua terskan taakse, mutten ole uskaltanut vielä yrittää. Erektiossa taas esinahka tuntuu olevan todella kireä, eikä se laskeudu kuin noin puoli terskaa alaspäin. Sukupuoliyhdyntään emme ole vielä tyttöystäväni kanssa päässeet, mutta onneksi hän on ymmärtäväinen ja jaksaa odottaa. Voisiko terskan arkuutta vähentää jollakin tapaa?

Olen kuullut ja lukenut esinahan venyttämisestä ja ympärileikkauksesta, mutta näiden sanojen jälkeen mieleeni tulee heti terskan arkuus. Olisiko mitään kotikonsteja ilman, että tarvitsisi käydä lääkärissä asti? Lapsena esinahka on kiinnittyneenä penikseen sidekudoskiinnikeillä, jotka usein irtoavat murrosiässä. On kuitenkin hyvin tavallista, että esinahka on vielä vanhempanakin ahdas, eikä se mene terskan yli ollenkaan tai kokonaan. Kireä esinahka voi aiheuttaa kipua jos sitä yrittää liian voimallisesti liu'uttaa terskan yli ja sen taakse.

Esinahkaa voi kokeilla löysyttää varovaisilla venyttelyillä, joissa kannattaa käyttää apuna ihoa pehmentävää öljyä tai voidetta. Voit kokeilla esinahan varovaista venyttämistä myös esimerkiksi suihkussa käydessäsi, sillä lämmin vesi pehmentää ihoa ja voi auttaa esinahan löysyttämistä.

Myös sooloseksin yhteydessä tapahtuva esinahan liikuttelu voi auttaa asiassa, kunhan sen tekee siten, ettei siitä aiheudu kipua. Kireäkään esinahka ei useimmiten estä yhdyntää, kondomin käyttöä tai peniksen puhtaana pitämistä. Jos kireydestä on kuitenkin vaivaa, eikä tilanne helpotu kotikonstein, kannattaa sinun hakeutua omalle terveyskeskuslääkärillesi tai vaikka opiskelijaterveydenhuoltoon.

Esinahan kireyttä voidaan hoitaa reseptillä saatavalla hormonivoiteella tai tarvittaessa pienellä päiväkirurgisella toimenpiteellä eli esinahan kiinnikkeen pidennyksellä frenuloplastia. Ahdas esinahka tai lyhyt frenulum eivät ole perusteltuja lääketieteellisiä syitä esinahan poistolle eli peniksen ympärileikkaukselle.

Lisää esinahasta voit lukea  täältä. Onko terska arka aina vai tietyissä tilanteissa? Oletko esimerkiksi harrastanut sooloseksiä, jossa kosketat terskaasi? Miltä tällainen kosketus tuntuu? Joskus terskan arkuus voi johtua terskan ja esinahan tulehduksesta eli balaniitista. Jos limakalvot ovat arat ja punoittavat ja terskan alueella tuntuu kutinaa ja polttelua, on hyvä käydä lääkärin pakeilla varmistamassa, ettei kyse ole tulehduksesta. Jos haluaisit jutella aiheesta lisää niin voit aina olla yhteydessä maksuttomaan puhelinneuvontaamme tai varata ajan maksuttomaan neuvontatapaamiseen , joka onnistuu myös etäyhteydellä.

Nettineuvonta -ohjeita Ennen kuin lähetät kysymyksen, katso hakutoiminnon avulla löytyykö siihen jo vastaus. Valitse kategoria Kaikki Addiktoitunut seksuaalikäyttäytyminen Halu ja haluttomuus Keho ja sukuelimet Kiihottuminen, orgasmi ja laukeaminen Lapsikohteinen seksuaalisuus Mieltymykset, fantasiat ja fetissit Muut kysymykset Porno Raskaus Sallitun rajat Seksi Seksin aloittaminen Seksin ostaminen ja myyminen Seksitaudit ja niiden ehkäisy Seksivälineet Seksuaalinen kaltoinkohtelu Seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus Sooloseksi Sosiaaliset suhteet ja seurustelu Sukupuolen moninaisuus Tunteiden kirjo.

Kysy rohkeasti seksuaalisuudesta ja ihmissuhteista! Kaikki vastaukset Nuorten osio. Seksielimet Ihmisillä on ulkoisia ja sisäisiä sukuelimiä. Rakkaus 2 jäsentä Onneksi On Peili Onneksi On Peili Tyyli ja kauneus 2 jäsentä orjattareksi haluavat tytöt ei kai selittelyjä kaipaa ; Rakkaus 2 jäsentä Paskanaamoja on moneksi Rakkaus 2 jäsentä peksun kaverit: D kaikki kekkä tahtoo olla mun kaveri tänne vaan Muut 2 jäsentä Pelkkä tissivako ei tee sek Elämänkatsomus 2 jäsentä Rakkaus on kemiaa.

Ei sitä tyhjällä mahalla pitkälle pötki Harrastukset 2 jäsentä Sain viimeks aika hyvin ja Musiikki 2 jäsentä Seksimessut Mikä onkaan parempi harrastus Harrastukset 2 jäsentä Seksin korvikkeena toimii s Rakkaus 2 jäsentä Seksiä aamulla, päivällä, i Rakkaus 2 jäsentä Seksiä Rannalla ; Ruoka ja Juoma 2 jäsentä Seksologia Harrastukset 2 jäsentä sienet silokit,meksikolaise Ruoka ja Juoma 2 jäsentä siivoaminen, sauna ja seksi.

Musiikki 2 jäsentä Säälin saa ilmaiseksi, mutt Thats true Muut 2 jäsentä Tahdon olla kuin Peter Pan, Meidän aikuisten maailma on tylsä ja Harrastukset 2 jäsentä Tantra ja seksi lehdet Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä Teksasin Moottorisahamurhaa Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä tiedän että olen vaikea, mu Sellasta se sillon tällön on.. Rakkaus 2 jäsentä Tiedän kyllä Etten ole Tayd Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä Tom Kaulitz, mun seksikäs r Tom Kaulitz, mun seksikäs rastapää.. Rakkaus 2 jäsentä Troija, pirates of the cari Televisio ja Elokuvat 2 jäsentä Törkeet kivekset Vitun kova bändi.

Musiikki 2 jäsentä Uneksiminen Uneksiminen Harrastukset 2 jäsentä Unohdan kyl mutta en perkel Kekkonen oli suuri mies, hän unohti mutta ei Vihaan jätkiä joilla ei oo mikään muu mielessä Rakkaus 2 jäsentä viina seksi tupakka ja ka Harrastukset 2 jäsentä Villen seksitarinat Kirjallisuus ja Lehdet 2 jäsentä villi,vapaa ja vitun seksikäs!

Rakkaus 2 jäsentä villin seksikkäät yöt villin seksikkäät yöt Muut 2 jäsentä Vittu anteeks et oon olemas!! Vittu anteeks et oon olemas!! Muut 2 jäsentä Vitut seksistä ja romantiik Rakkaus 2 jäsentä Vitut seksistä,mä haluun ro Vitut seksistä,mä haluun romantiikkaa!! Muut 2 jäsentä Ylenpalttista seksuaalisuutta "Ylläpito on poistanut osan kuvistasi, syy Elämänkatsomus 2 jäsentä zurr sano umppa ku kärpäsek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen -Mediaseksikkäät Putkimiehet- -ei se haittaa kun sen tietää- Muut 1 jäsen ;Seksi; Hei tyttö, tässä olis semmonen mies et jos Kaikki Seksiin Ja Pornoo Televisio ja Elokuvat 1 jäsen "Nuori mimmi Turusta ja löy Fanclubit 1 jäsen Päivää Legioonalaiseksi Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen 2pac 50cent kontrafakt kapa Musiikki 1 jäsen 3.

Televisio ja Elokuvat 1 jäsen luvun Vihannekset Musiikki 1 jäsen Aamuseksi aamiaseksi ; Rakkaus 1 jäsen Aamuseksi on parasta Aamuseksin ystäville tarkoitettu paikka: Yksityiset 1 jäsen Aku Ankat huippuja Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Aku Ankat huippuja Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Annan anteeks,mut en koskaa Annan anteeks,mut en koskaan unohda..

Rakkaus 1 jäsen Anteeks annan mut pillua en Elämänkatsomus 1 jäsen anteeks annan mut varmasti Fanclubit 1 jäsen Anteeksi en anna ja kostank Anteeksi en anna ja kostankin vielä Rakkaus 1 jäsen Anteeksi en kuullut sillä Elämänkatsomus 1 jäsen Anteeksi että elän, en tee Anteeksi että elän, en tee sitä toista kertaa! Elämänkatsomus 1 jäsen Arno Kotro: Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Arto Paasilinna: Harrastukset 1 jäsen autoseksuaali Rakkaus 1 jäsen avotakka,remeksen sarja avotakka,remeksen sarja Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Bi seksuaalit voi mennä mih Tyyli ja kauneus 1 jäsen bill kaulitz on seksikäs pö Rakkaus 1 jäsen Bisnekset menöö päi helevettiä Bisnekset menee päin helvettiä..

Muut 1 jäsen bisnekset on bisneksiä.. Let's get down to business Harrastukset 1 jäsen C. Musiikki 1 jäsen Da Vinci-koodi, Ilkka Remek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Dan Brownit, Varekset, scif Dan Brownit, Varekset, scifi-ja fantasiakirjat Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen demiseksuaali Henkilö joka kokee seksuaalista vetovoimaa vain Rakkaus 1 jäsen Dragonologia, Huippukeksint Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen ehdottomasti aamuseksiä.

Ei sillä seksillä nii väliä kuhan pillua saa ; Harrastukset 1 jäsen ei täs näköjään kelpaa kun Rakkaus 1 jäsen Ei voi uskoa tätä todeksi!!! Miksi näin piti käydä? Muut 1 jäsen Eks uskalla sanoo päin naamaa? Eks uskalla sanoo päin naamaa? Muut 1 jäsen Eks uskalla sanoo päin naam Musiikki 1 jäsen Elän!!!!

En mä sua hauku vaan keksin sulle lempinimii Elämänkatsomus 1 jäsen En oikeesti ajattele vaan s Jeesuksen kaa kelattii, et tää klubi on just Elämänkatsomus 1 jäsen Enpä olisi keksinyt,että pö P Elämänkatsomus 1 jäsen esiaviollinen seksi esiaviollinen seksi Rakkaus 1 jäsen Estotonta seksiä joo joo!!!

Fanclubit 1 jäsen Etelä-sudan itsenäiseksi va Fanclubit 1 jäsen Extras - tahtoo tähdeksi ka Extras - tahtoo tähdeksi kanssa Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Gin, suklaa seksin korvike Gin, suklaa seksin korvike Ruoka ja Juoma 1 jäsen gladiator. Muut 1 jäsen Hmmm Bon Jovi ja Judas Musiikki 1 jäsen homoseksi valtteri laarinkaa Harrastukset 1 jäsen Homoseksuaalisten yhteisökoulu Koulut 1 jäsen hyi kuka nyt kirjaa jaksaaa Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Hyvä seksi parempi mieli Näin se menee: Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ilman seksiä ei olisi elämää!

Näin on, vai väitätkö?.. Ajan kanssa kaikki, onhan sitä aikaa kaikelle Elämänkatsomus 1 jäsen ja viimeks oli ruusa ja viimeks oli ruusa Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Johanneksen seikkailut Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Join sut jo hyvännäköseksi, Muut 1 jäsen Jos eksyn matkalla alkoon h Jos eksyn matkalla alkoon hirtänkö itseni Elämänkatsomus 1 jäsen Jos saisin rotan, sen nimek Jos saisin rotan, sen nimeksi tulisi Horma.

Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Jos seksikkyys ois rikos, n Näimpä Muut 1 jäsen Joulu on kiva, mutta seksiä Toisinaan Pukki käy kesälläkin. Rakkaus 1 jäsen Juon sut hyvännäköseks! Musiikki 1 jäsen Kaikki hauskat, seikkailulu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Kaikki kannattaa syödä, mit Kaikki kannattaa syödä, mitä ilmaseks saa Ruoka ja Juoma 1 jäsen kaikki koulut tullu kalutt, Koulut 1 jäsen kaikki menee kun on tarpeek Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Kaikki Remeksen kirjat.

Fanclubit 1 jäsen Kipuun tottuu, ku tarpeeks Kipuun tottuu, ku tarpeeks sattuu Muut 1 jäsen Kipuun tottuu, ku tarpeeks Rakkaus 1 jäsen Kipuun tottuu, kun tarpeeks Muut 1 jäsen Kirvekset Jos tääl sattuu olee muit Kirveksii ni tulkaa Fanclubit 1 jäsen Koti on paras paikka toista Koti on paras paikka toistaiseksi Elämänkatsomus 1 jäsen ku o tarpeeks komee, ei tar Tyyli ja kauneus 1 jäsen Kunnialaukka, Eksynyt sielu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen kuulun vähemmistö seksuaale Musiikki 1 jäsen Kymppilinja-kiitos, Anteeks Musiikki 1 jäsen Kymppilinja-Kiitos,anteeks, Kymppilinja-Kiitos,anteeks,näkemiin Musiikki 1 jäsen kyä' se tie täälä jossai o Elämänkatsomus 1 jäsen Laskettelu on parempaa kuin Laskettelua suurella tunteella ja into himolla Muut 1 jäsen Lasol ja muut korvikkeet, b Televisio ja Elokuvat 1 jäsen lieksan ammatti koulu Koulut 1 jäsen Lieksanlappu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Lieksassa Koulut 1 jäsen Lihaa syövät heteroseksuaalit Kopioitu härskisti galtsun puolelta Elämänkatsomus 1 jäsen Liisat, niin seksikkäitä et Eipä paljon kuvausta kaipaa..

Tyyli ja kauneus 1 jäsen Luppaakko seksiä? Muut 1 jäsen luuleksä olevas pleiyeri,, Lyö turpaa tai potkase tai pyyä anteeks tai Elämänkatsomus 1 jäsen Lähetä mulle tekstari Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen mari rantasila anteeksi mari rantasila anteeksi Musiikki 1 jäsen Marilyn Manson, maailman se Marilyn Manson, maailman seksikkäin mies.

Muut 1 jäsen mariska-anteeksi mariska-anteeksi Musiikki 1 jäsen Marssimusiikki Ja Kaasunaam Harrastukset 1 jäsen Me Hangon Keksit: Tyyli ja kauneus 1 jäsen meidän äiti tekee teidän is Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Metroseksuaali Fanclubit 1 jäsen Miehet on sikoja, mutta onn Ei siitä tosiasiasta pääse vaan eroon.

Rakkaus 1 jäsen Miehille jotka haaveilevat Rakkaus 1 jäsen Miestenvälinen seksi miesten välinen seksi se on taidetta se on Rakkaus 1 jäsen Miksei seksi ole harrastuks Jos kysymys on sinulle tuttu. Liity ihmeessä, Muut 1 jäsen Mikäs klubi se tämä on? Musiikki 1 jäsen Mopon moottorin vaikutus kä Musiikki 1 jäsen Mäkin haluan rokkitähdeks! Muut 1 jäsen Niille kyseisille ihmisille Niille kyseisille ihmisille jos päätätte Elämänkatsomus 1 jäsen Nimee tuskin tarvii keksii Ruoka ja Juoma 1 jäsen Nirvana him inflames three Musiikki 1 jäsen No vittu anteeks Muut 1 jäsen nukkuminen syöminen shoppai Harrastukset 1 jäsen Nurmeksen ammattikoulu Nurmeksen ammattikoulu Koulut 1 jäsen Nurmeksen lukio Nurmeksen lukio Koulut 1 jäsen Nyt en keksi muita.

D Televisio ja Elokuvat 1 jäsen näeks sä ku mä hymyilen? Rakkaus 1 jäsen olut on kuumaa ja seksi on Muut 1 jäsen oon tarpeeks kaunis ilman m Rakkaus 1 jäsen Pidän seksikkästä vaatteist Tyyli ja kauneus 1 jäsen pieksämäen ammatti oppilaitos Koulut 1 jäsen pieksämäen keskikoulu Koulut 1 jäsen Pieksämäen ylä-aste Pieksämäen ylä-aste Koulut 1 jäsen pieksämäki Koulut 1 jäsen pieksämäki pieksämäki Koulut 1 jäsen pieksämäki harjunkoulu Koulut 1 jäsen Pimeydestä olet tänne tullu Yksityiset 1 jäsen Poistaako blues seksinälän Tänne voi paiskoo shittiä,kun vituttaa,tai Lemmikit ja Eläimet 1 jäsen Pojat ovat kuin raitiovainu Harrastukset 1 jäsen pylly seksi on ihanaa niin se vaan on!

Harrastukset 1 jäsen Remeksen kaikki Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Remeksen kirjat Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ruohometsän kansa, juoppohu Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Ryhmäseksi Ryhmäseksistä sekä yhteisistä tapaamisista Muut 1 jäsen Saat turpaas jos tarpeeks k Saat turpaas jos tarpeeks kauan ärsytät!!!

Elämänkatsomus 1 jäsen Saat turpaas jos tarpeeks k Saat turpaas jos tarpeeks kauan ärsytät! Elämänkatsomus 1 jäsen Salatut elämät,seksigurut j Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Sano kyllä esiavoiolliselle Rakkaus 1 jäsen sano sit ku alotettaa, sano Seksi ei edellytä suuria tunteita Seksi ei kuulu harrastuksiini, no khyl vitus XD Harrastukset 1 jäsen Seksi ei ole mitään ilman r Rakkaus 1 jäsen Seksi ei ole mitään ilman r Rakkaus 1 jäsen Seksi On Kivaa Harrastukset 1 jäsen seksi on kivaa mutta joulu D seksi on kädettömille: D Elämänkatsomus 1 jäsen Seksi on parasta elämässä tänne kaikki vaan Rakkaus 1 jäsen seksi on taito laji seksi on taito laji Rakkaus 1 jäsen Seksi pano Musiikki 1 jäsen Seksi pidentää ikää.

Harrastukset 1 jäsen Seksi Rakkaus 1 jäsen Seksiaddiktin päiväkirja Olen parikymppinen nuori nainen. Elämänkatsomus 1 jäsen Seksifantasiat ; Muut 1 jäsen seksijuoma seksijuoma Ruoka ja Juoma 1 jäsen seksikkyys lähtee omasa ite Tyyli ja kauneus 1 jäsen seksikkäimmät Kaikille ketkä ovat tai ajattelevat itseään Muut 1 jäsen seksikkäimmät tulee maalta Muut 1 jäsen seksikkäät naiset ahh seksikkäät naiset ahh Rakkaus 1 jäsen seksikäimmät.

Rakkaus 1 jäsen seksikäs seksikkäät komea seksikäs muita seksikkäämpi Tyyli ja kauneus 1 jäsen Seksikäsi Edward Televisio ja Elokuvat 1 jäsen seksikäät naiset seksikäät naiset Tyyli ja kauneus 1 jäsen Seksilehti Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Seksillä laihtuu!

Harrastukset 1 jäsen Seksillä sixpacki! Tehokkainta liikuntaa ;D Muut 1 jäsen Seksillä sixpacki! Harrastukset 1 jäsen seksin jälkeen on saletisti Fanclubit 1 jäsen seksipeto Fanclubit 1 jäsen Seksipommi Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Seksissä tyydyttävä on pare Harrastukset 1 jäsen Seksitutkija Ulkoavaruudesta Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Seksiä sun luona vai sek Elämänkatsomus 1 jäsen Seksiä aamuin illoin Hyvä päivä alkaa aamupanolla ja päättyy Harrastukset 1 jäsen seksiä ilman sitoomuksia Ihmiset haluaa seksiä ilman että puhelin soi Harrastukset 1 jäsen Seksiä ja metallia Eiköhän tuo nimi jo kerro kaiken!

Elämänkatsomus 1 jäsen Seksiä kyllä tekis ihan pik Rakkaus 1 jäsen seksiä mikon kanssa Harrastukset 1 jäsen seksiä missä vaan milloin v Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Sinkku ainakin toistaiseksi. No jos liitto sillä pelastuu aina, niin mikä Rakkaus 1 jäsen Stephen King - Eksyneiden J Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Stephen King: Rakkaus 1 jäsen Syntynyt JulkkikSeksi! Muut 1 jäsen Säälin saa ilmaseksi, mutta Säälin saa ilmaseksi, mutta kateus pitää ansaita.

Muut 1 jäsen Sääliä saa a ilmaseks mut k Sääliä saa a ilmaseks mut katteus pitää ansata. Elämänkatsomus 1 jäsen Sääliä saa ilimaaseksi mutt Elämänkatsomus 1 jäsen sääliä saa ilmaiseksi, mutt Eli hyvä energian säästövinkki! Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Tehoa ei ole koskaan tarpeeksi Tehoa ei ole koskaan tarpeeksi Elämänkatsomus 1 jäsen Teinistä Tähdeksi Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen Teksasin moottorisaha murha Teksasin moottorisaha murhaaja leffat Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Teksasin Moottorisaha Murhat Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Teksasin moottorisahamurhaa The Texas Chainsaw Massacre - Teksasin Tulinen ruoka, meksikolainen varsinkin Ruoka ja Juoma 1 jäsen Tuomoo,seksillee Tuomoo,seksillee Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Tuu seksi foor juu, beibe ;D tää on hyvä: D Muut 1 jäsen tykkäättekste hiphopista ja Fanclubit 1 jäsen Tännehän eksyy!

Rakkaus 1 jäsen vihannekset vihannekset Ruoka ja Juoma 1 jäsen Ville ja ile,seksiopas Televisio ja Elokuvat 1 jäsen vinaa tupakkaa seksiä ja mu Musiikki 1 jäsen Vitsi oli omakeksimä Harrastukset 1 jäsen vittuku en saanu Ilkka Kane Seksi on ainut asia missä t Seksi missä Vaan, Miten Va Olut on kylmää, seksi on ku Villiä seksiä luonnon helma Bisnes on bisnestä ja bisne Seksi ei ole mitään ilman m Seksiä ei tueta sitä harras Kyllä nainen tietää mikä te Drifting on kuin Seksi Seksiaddiktit K Moderoitu seksikeskustelu.

Seksi kortsun kans, on kuin Seksiä muulloinkin kuin lot Seksi On Parasta Urheiluu! Anteeks Annan Mut En Koskaa Aamuseksi Aamiaiseksi Aamuseksi Aamiaiseksi. Eksä tiedä kuka mä luulen o Mä teen leijumisesta taidetta uudestaan. Suomen Seksikkäin www. Seksi kortsun kanssa on kun Se vaan tuntuu kummasti paremmalle ;. Saatan tekstailla sinulle k Saatan tekstailla sinulle kännissä.

Biseksuaalit Keskustelua siitä, kun rakkaus ei tunne rajoja. Rakkaus on sitä, että tekis Kannabis lailliseksi Kannabis lailliseksi.

Sängyssä kynnän ku alien, s Ei avioliittoa ennen seksiä! Saanko pummii sulta seksii? Seksi on parasta huumetta!!! Mikä vitun seksi, mikä vitu Kaljaa ja villiä seksiä ;P ;: RajuaSovintoSeksiä Rajua seksiä riidan sopimiseksi.

Seksi on parasta liikuntaa Seksiä aamulla, päivällä se Vähempi ei riitä ;. Miksi jauhaa paskaa, ku pur Meitä on moneen junaan kaverit ;. Ryhmäseksi Ruuhkabusseihin ry Siis toiha oisku taivaasee pääsiis..

Vitut romantiikasta, mä hal Aamu alotetaan seksillä ja Seksissä pitää olla sekä la Onni jätti, toivo petti mut Seksi Harrastuksista Paras ;. Viinaa Ja Villiä Seksiä. Anteeks annan, mut en koska Kipuun tottuu, ku tarpeeks Älä yritä tehdä itseäsi täy Seksi ja erotiikka kuvat pois Tää ei o mikää alaston suomi jos voi laitel Anaaliseksi on myös heteroi Seksi on kuin lumisade - Et Säälin saa ilmaiseksi, mutt Seksi on parempaa ennen vii Seksuaalisesti Yliaktiivinen Seksuaalisesti Yliaktiivinen.

Seksi Ja Runkkaus Ja Bilett Vitut seksistä, mä haluun r Älä jauha paskaa,ku purkkak Aamu Seksi Tekee Iloiseksi! Lyhyet naiset ovat seksikkä Hulttio Veljekset Tiukkaa suomi räppiä!

Anteeksi en anna ja kostank Älykkyys on seksikästä Tuntuuko joskus siltä että "siellä missä nauru On Se Lukio Vaan Seksikkääm Seksi pidentää ikää ; No eikös se näin ole ;. Seksi on elämän parasta huu Seksi on monipuolisuuslaji Kaikille, joille seksi ei ole pelkkää panoa, Onneks oot ite nii vitun tä Jos suklaata ei ole saatavi Yö sekstaillaan ja aamulla Tapaturmien Veljekset RY Kaikille, jotka ovat mielestänsä tai muiden Bi-seksuaalit Oma nurkkaus kaikille avoimesta Naiset ajattelevat vain sek Olen seksikäs ja tiedät sen ; Älä kiertele totuutta: Ilman seksiä ei voi elää!!

Teksti viesti ja soitelu Viestiä on kiva laittaa muille kun tietää kuka Seksi Vain Oman Kullan Kaa. Hyvästä Seksistä Nauttii Mo Seksi ei ole ikinä minulle Aika sika naiseksi Aika sika naiseksi. Paperipussi on Seksilelu Piristää kummasti! Seksuaalisesti Epäkorrekti pervot, runkkarit, viuhahtelijat, lääppijät, Anteeksi annan mutta pillua Seksi on suklaan korvike: Seksintappajat Tänne kaikki karmivat! Annan anteeksi, mutta varma Ystäväseksi on parasta seks Ei seksiä ennen avioliittoa.

Minusta Seksi ei ole se pää Seksiä Sen Olla Pitää. Anaaliseksin ihanuus Kaikki peppuseksistä tykkäävät tänne.. Anteeks että elän, en tee s Eks uskalla sanoa päin naamaa? Seksi ois Iha Jeess? Eksoottiset lemmikit Omistatko Liskon,käärmeen tai muun eksoottisen D vittuilee tarpeeks jne.

Anteeks annan mut en koskaa Ehdottaisin homoseksiä Mennään metsään kävelylle, minulla on eräs Miehet on sikoja, mut onnek Nii et keksippä ite parempi läppä ;;. Seksi kortsun kanssa on ku Aamuseksi on parasta Aamuseksi on parasta. Onneks sä oot niin vitun ai Sitä on moni yrittäny ja yr Teksasin kaverit Kaikki ketkä tietävät olevansa tän Aleksis Kiven yläaste Aleksis Kiven yläaste. Aina Luulen Koti Oveksi. Me seksuaalisesti kokeilevat;D kokeilua koko elämä. Rakkaus on vain tekosyy Sek Seksi mielessä ainakin 60 k Seksi mielessä ainakin 60 kertaa minuutissa ;p.

Angelina Jolie maailman Sek Anteeksi että tykkään susta Pieksämäen ammattiopisto Pieksämäen ammattiopisto. Seksi ilman kortsua on kuin Bi- seksuaalit Vain oikeille, ei feikeille En mä muutaku, halusin vaa Aito rakkaus tekee onnellis Harrastetaan niin hurjaa se Kymppilinja - Kiitos Anteek Lukiolaiset ne vaan on seks Musta ei kai ikinä taida ai Rahapussillani on anoreksia niin Seksi on kivaa mut joulu on Seksi on kivaa mut joulu on useammin.

Sisäinen kauneus on rumien Aleksin Kiven peruskoulu Aleksin Kiven peruskoulu. Lieksan lukio Lieksan lukio. Mustaa, kunnes tummempaa ke Pane mut tyytyväiseks ; Pane mut tyytyväiseks ;.

Raha ei tee onnelliseksi mu Seksin kuuluu olla hauskaa! Näin se on ;. Teksasin kaverit Kaikki teksasin kaverit maan ja taivaan välillä Aleksanterin ala-aste Aleksanterin ala-aste. Anteeksi Peace and love. Miten saat hipin hiljaiseksi? Oletko se sinä josta uneksin?! Seksi on kivaa mutta joulu Seksi on perseestä iha anaalii. Seksipeton youtube kanava https: Aleksis Kiven ala-aste Aleksis Kiven ala-aste. Alemmuuskompleksi Tuntuuko pahalta ja huonolta?

Jos nainen on yli 5m kauemp Kaljut miehet ovat seksikkä Mene molokkiin, minulla on I have enough friends already. Parempi pyytää anteeksi, ku Seksi ilman rakkautta on pe Seksi on hauskaa selvinpäin Seksi Yksin Tai Kaksin Tai Seksikkäät sulopakkaukset Vain valituille ja harvoille kuumille Seksin aateliset kaikki ketkä taitavat seksin ABC: Venäläiset miehet ovat maai Hyvä mieli, parempi ruoka! Johanneksen koulu Johanneksen koulu. Kyllä peniskin venyy ku tar Meeks Vittuu Mu Intternetist?

Raha ei tee onnelliseksi, m Saanko harrastaa kanssasi s Seksi Oman Kullan Kaa. Seksi on kivaa,Mut Jouluki Seksi on vain Umppailun kor Seksiaddiktit K Tähän klubiin saa liittyä vain Tatuoitu mies on seksikäs Nimi kertoo kaiken ;.

Anteeks annan mutten koskaa Anteeksi kun olen olemassa Helsingin herra tiistaina y Hyvä seksi on sitä, kun nai Juon itteni komeeks Humalassa kaikki näyttää paremmalta. Laulaminen Itsekseni Ja Kav Onko seksi elämässä se tärk Onneks mä rupesin ryyppäämä Pitääkin kasvaa, lapseks ei Teleks - Tuulilasin Nurkkaa Vittuseksi Se o vähä niinku peppuseksi, mut tässä pippeli Aarne Tenkanen - Hemaisevan Anteeksi annan mutta koskaa Anteeksi annan mutta kostan Ei sattuis olee karttaa, ek En saanut synnyinlahjaksi t Hansun seksi ja sementti.

Huono seksi, huonompi mieli ; oi voi. Jaffa-keksit Ovat minun henkilökohtaisessa suojeluksessani. Jotka mua janoaa ,eivät tar L-Koodi, Angel, Seksi Gurut. Markku Uula Aleksi Laiho aletaan nyt sitä vitun pilkua nussiin, viilaan D kaikkihan sitä tekee. Seksi urheilusta parhain Seksi urheilusta parhain. Teksti-TV Saatanallisen suloisia säkeitä. Vitut seksist, mä haluun ro Abortinhakuinen seksi Ei kai tähän mitään lisättävää. Aleksanterin koulu Aleksanterin koulu.

Aleksis Kiven koulu Aleksis Kiven koulu. Annoin anteeksi mutten ikin Anteeksi, että olen olemass Arvet kertovat hyvästä seks Aseksuaali Tuntee hyvin vähän seksuaalista vetovoimaa Ei avioliittoa ennen seksiä. Ei soi vieläkään tarpeeksi En halua sinua vain yhdeksi En halua sinua vain yhdeksi illaksi. Heidukka on haluttavan seks Kaikki ketkä pitää kurkkusalaateista ;. Kala ja vihannekset Kala ja vihannekset. Kaupan ja hallinnon ala Poh Meksikolaiset ruuat ovat hyviä. Niille jotka tietävät että Onneksi on photoshop Meidän kaikkien rumien ihmisten pelastus.

Pieksen tattia Pieksen tattia. Pieksämäen yläaste Pieksämäen yläaste. Pojat ovat sikoja mutta onn Puhun usein itsekseni, kosk Saisinko rajuu seksiä nyt j Sanovat Sitä Rakkaudeksi Ja Seksiä se vain on! Suomiseksiä 1 tai 2 tai 3 t Tappara-faniksi ei tulla, s Tatuoidut miehet ovat seksi The rain - Anteeksi ja kiitos The rain - Anteeksi ja kiitos.

Vaajakosken Veljekset Tääl on veljet joista paljon puhutaan. Vitut seksistä mä haluun ro Zdzisław Beksiński Surrealist artist from Poland Afrikan Aurinko oma Keksintö.

Ainoo mitä harrastan on yll Ainoo mitä harrastan on yllätys seksi ;. Aleksiskiven peruskoulu Aleksiskiven peruskoulu. Alien - Kahdeksas Matkustaja. Alien - Kahdeksas Matkustaj Annan Anteeksi, Mutta Varma Anteeks annan mut varmasti Anteeks annan mutten koskaan unoha. Anteeks kun olen syntynyt Tällästä. Anteeksi annan, mutta en ko Anteeksi annan, mutta en koskaan unohda.

Ei seksiä ennen avioliittoa! Ei seurustelua ennen seksiä Eihän sitä nyt autoakaan osteta ilman koeajoa! Ei seurustelua ennen seksiä ; Ei seurustelua ennen seksiä ;. Eksyin elämään Näin sit tapahtu En halua sua vaan yhdeks il Ghost Rider Viimeksi Kattonut.

Herkästä seksistä ei saa na Ismo Alanko - Ekstaasiin. Jassu pöllii sun seksi-lelut! Jenna Jameson, Erotiikan Am Jollein mies olis kekseliää Jätkät on sikoi muijat taas rakastaa eläimii ;. Kaija Koo - Kuka Keksi Rakk Kirjat Ei Kelpaa Ees Saunan Kitaran soitto seksi ja bai Kyllä meinas Kitallaki kakk Lesbot ja Bi- seksuaalit.

Mua ei halittu tarpeeks ku Olen kaunis ja seksikäs Kaikille jotka voivat rehellisesti sanoa samaa! Olen seksikäs, ja tiedät sen! D kaikki kekkä tahtoo olla mun kaveri tänne vaan. Pelkkä tissivako ei tee sek Pieksämäen lukio Pieksämäen lukio. Raha tekee onnelliseks Jos vaan ois rahaa! Sain viimeks aika hyvin ja Seksi ilman parisuhdetta on Seksimessut Mikä onkaan parempi harrastus Seksin korvikkeena toimii s Seksiä aamulla, päivällä, i Suomi Seksiä - Se On Suihin Tahdon olla kuin Peter Pan, Tantra ja seksi lehdet.

Tiedän kyllä Etten ole Tayd Toisenlaista Seksiä Toisenlaista Seksiä. Tom Kaulitz, mun seksikäs r Tosimiehet Jättää Tekstarilla jos olet joskus jättänyt jonkun tekstarilla ja Troija, pirates of the cari Törkeet kivekset Vitun kova bändi. Unohdan kyl mutta en perkel Vedä ittes narun jatkeeks.

Mua ei halittu tarpeeks ku Televisio ja Elokuvat 1 jäsen Annan anteeks,mut en koskaa Vedä ittes narun jatkeeks. Elämänkatsomus 1 jäsen Enpä olisi keksinyt,että pö Tatuoidut miehet ovat seksi Tussu auki olo ajat. Kirjallisuus ja Lehdet 1 jäsen -Mediaseksikkäät Putkimiehet- -ei se haittaa kun sen tietää- Muut 1 jäsen ;Seksi; Hei tyttö, tässä olis semmonen mies et jos

Strip club in helsinki hieroja homoseksuaaliseen itäkeskus