Gay-hieronta

Miten homoseksuaaliseen saada mies laukeamaan seksiasennot

Mainos Teksti jatkuu alla. Lomalla on enemmän aikaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin. Lue neljä parasta vinkkiä, joilla helpotat niska-hartiaseudun kiputiloja. Auringosta ja sen valosta on paljon iloa, mutta niissä piilee myös riskejä. Silmät kannattaa todellakin suojata. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Alligaattori ajoi teinitytön puuhun Floridassa — poliisi pelasti puolen tunnin jälkeen. Pomo uhkasi sairaalaan joutuneen pojan äitiä potkuilla — sai lopulta itse kenkää.

Saksan hallituskumppanit eivät päässeet sopuun pakolaisratkaisusta — neuvotteluja jatketaan torstaina. Kansainvälinen tutkijaryhmä aloitti Nicaraguan väkivaltaisuuksien selvittämisen. Hus seisoo edelleen Suomen parhaus -väitteen takana — tutkijat pitävät Husin tiedottamista harhaanjohtavana.

Tina Turnerin esikoispoika kuoli vuotiaana — itsemurhaa epäillään. Jälkiehkäisypillerin hinta on noin 17 euroa maaliskuu Syksyllä tuli markkinoille toinen jälkiehkäisyvalmiste, EllaOne. Valmisteen saaminen edellyttää lääkärin kirjoittamaa reseptiä iästä riippumatta.

EllaOne tulee ottaa viimeistaan tuntia 5 päivää yhdynnästä. EllaOne maksaa noin 33 euroa maaliskuu Jälkiehkäisypilleri tulee ottaa mahdollisimman pian yhdynnän jälkeen. Mitä nopeammin lääkkeen ottaa, sitä parempi ehkäisyteho sillä on. Jälkiehkäisypilleri ei koskaan vastaa ehkäisyteholtaan oikein käytettyä kondomia tai säännöllistä hormonaalista ehkäisyä, kuten e-pillereitä. Nainen ratsastaa miehellä -asento. Takaa päin -yhdyntäasento on suosittu seksielokuvissa. Takaa voi yhtyä sekä emättimeen että peräsuoleen.

Peräsuoleen yhdyttäessä on syytä käyttää yhdyntavoidetta. J otkut naiset saavat orgasmin vain vibraattorin eli värähtelijän avulla. Vibraattori on kätevä tapaa suorittaa itsetyydytys.

Miesten itsetyydytys on usein käden avulla esinahan liikuttamista terskan yli ja takaisin siittimen ollessa erektiossa. Jos haluat tulla raskaaksi, siemennesteen on annettava mennä emättimeen.

Jotta siemenneste olisi riittävän vahvaa, saman miehen ei pidä harjoittaa yhdyntää aivan joka päivä. Kaikki naiset eivät anna työntää suurta penistä peräaukkoon. Se voi tehdä kipeää jopa hyvän voiteen kanssa. Kun yhdynnän suorittaa neljän seinä sisällä voi vapaasti kiljua saadessaan orgasmin. Seksiä voi harrastaa, vaikka ei olisi rakastunut. Tytön ensimmäisessä yhdynnässä puhkeaa immenkalvo ja silloin voi tulla hieman verta.

Kiireetön seksi on parasta. Laita kondomi näin päin siittimen yläpäähän, niin että se rullautuu mukavasti siittimen päälle. Jos siemensyöksy on jo mennyt emättimeen, siemennestettä voi poistaa emätintä huuhtomalla. Tällöin on varminta hakea mahdollisimman pian apteekista jälkiehkäisytabletteja, jotka ehkäisevät mahdollisen raskauden alkamisen katumuspilleri, niitä saa apteekista ilman reseptiä.

Jos haluat tulla raskaaksi, anna siemennesteen mennää emättimeen. Alaosan rengas työnnetään emättimeen ja ylempi rengas jää ulos. Olet arvokas juuri sellaisena kuin olet - omana itsenäsi! Avioseksiä kannattaa harrastaa, vaikka se ei aina maistuisikaan. Jopa 75 -vuotiaat harrastavat seksiä. Monet naiset haluavat myös yhdyntää peräaukkoon.

Sitä on syytä harjoittaa ennen kuin saa peräpukamia. Siittimen vois saada jäykistumään siten, että nainen nuolee sitä. Jos ei ole tarvetta käyttää kondomia, tällä luistaa aina.

Tämä ei ole spermaa vaan voidetta. Nykykulttuuriin liittyviä filosofisia kysymyksiä: Elämänasemme vaikuttaa seksuaalisen syyllisyyden määrään Tehtäviä Mikä on sukupuoliyhdyntä Tehtäviä Sukupuoliyhdyntään perehtyminen Tehtäviä Kokemuksia ensimmäisestä yhdynnästä Linkkejä yhdyntäasennoista Mitä on itsetyydytys Tehtäviä Miesten itsetyydytys Tehtäviä Naisten itsetyydytys Tehtäviä Yhdyntäsiveyttä Tehtäviä Yhdynnän esileikit Tehtäviä Supupuolielinten koot Tehtäviä Useita yhdynnän huippuja Tehtäviä Seksi ei aina liity sukupuoliyhdyntään Tehtäviä Seurustelu Tehtäviä Seksiin kuuluu ehkäisy Yleisohje Tehtäviä Raskauden todennäköisyys Nykyaikaiset ehkäisykeinot Hormonaaliset ehkäisimet Kemialliset ehkäisimet Mekaaniset ehkäisimet Muita ehkäisymenetelmiä Luota itseesi Tervettä järkeä on Pilkettä silmäkulmaan Tehtäviä Kestääkö seksikemia Auttavatko erikoiset yhdyntäasennot Tehtäviä Jo ei seiso tai luista Tehtäviä Seksuaalisuuden filosofia Seksuaalisuuden filosofiaan kuuluvat seuraavat osa-alueet.

On ilman muuta selvää, että yhdessä lukion kurssissa voidaan käsitellä vain pientä osaa näistä alueista. Filosofien olisi syytä tehdä opetusministerille esitys seksin filosofian lisäämisestä lukion pakollisiin kursseihin. Normaali tarkoittaa seuraavia asioita: Normaali, Jane Andersonin ohjaama elokuva Tehtäviä Pohtikaa sitä, millaista on normaali sukupuolisuus. Sukupuolia on useita Tavallisimmat ihmisen sukupuolet ovat nainen ja mies. Lisäksi on ihmisiä, joilla on molemmat sukupuolet hermafrodiitit.

Sukupuolisia suuntauksia ovat mm. Tehtäviä Ottakaa selvää siitä, mitä muita sukupuolisia suuntauksia on olemassa. Heteronormatiivisuus Heteronormatiivisuus tarkoittaa oletusta kahdesta luonnollisesta sukupuolesta, joka otetaan havainnon lähtökohdaksi. Yhteiskunnassamme on tarve määritellä yksiselitteinen sukupuoli korostamalla sukupuolten eroja, esimerkiksi pukeutumalla tietyllä tavalla.

Toisaalta heteronormatiivisuudella tarkoitetaan myös yhteiskunnassa vallitsevaa oletusta, jonka mukaan heteroseksuaalinen suuntaus on arvokas.

Koska ihmisten ylivoimainen enemmistö on heteroseksuaaleja, jokaista kohdellaan ja ajatellaan heteroseksuaalina oletusarvoisesti. Miesten heteroseksuaalisen miehisyyden ja naisten heteroseksuaalisen naisellisuuden ajatellaan johtuvan biologiasta tai luonnosta. Muunlaisten seksuaalisuuksien tai sukupuolten olemassaolo kielletään, tai niitä pidetään heteroseksuaalisuutta ja kaksinapaista sukupuolijärjestystä huonompina.

Queer-tutkimuksena tunnettu tutkimusala pyrkii tutkimaan sitä, kuinka heteronormatiivisuus jäsentää erilaisia yhteiskunnallisia, kulttuurisia ja historiallisia ilmiöitä, kuinka sukupuoli ja seksuaalisuus ovat kietoutuneet yhteen yhteiskunnassa.

Tehtäviä Mistä johtuu, että et ole ennen kuullut heteronormatiivisuudesta? Mitä mieltä olet itse heteronormatiivisuudesta? Miksi Venäjällä säädetään homoseksuaalisuuden vastaisia lakeja? Ihmisen hedelmöitys Koska ihminen on isoihin apinoihin kuuluva eläinlaji, eläinlajin säilyminen vaatii ihmisten lisääntymistä.

Tavallisesti yksilön elämä saa alkunsa sukupuoliyhdynnässä, jonka suorittavat nainen ja mies. Koska muista naisen raskaaksi tulon keinoista saa tarvittaessa neuvoja terveyskeskuslääkäriltä, tässä oppiaineistossa voidaan rajoittua kuvaamaan raskauden aikaansaamista sukupuoliyhdynnällä. Tehtäviä Aiotki hankkia lapsia? Pitääkö sukupuoliyhdynnässä riisua vaatteet? Voiko sukupuoliyhdyntää harjoittaa pimeässä?

Opettaja Pia Suvivuo väitteli tyttöjen kyvystä hallita seksuaalisesti latautuneita tilanteita Pia Suvivuo. Terveystieteiden maisteri Pia Suvivuo väitteli Narratiivinen tutkimus seksuaaliterveyden edistämiseksi. Väitös kuuluu hoitotieteen alaan. Väitöstutkimuksen tarkoituksena oli kuvata sitä, miten peruskoulun 9-luokkalaisten suomalaisten tyttöjen itsehallinta toteutuu seksuaalisesti latautuneissa tilanteissa ja miten erilaiset kulttuuriset, psykososiaaliset ja tilannekohtaiset tekijät muovaavat seksuaalisesti latautuneita tilanteita.

Tutkimusaineisto koostui tyttöjen kirjoituksesta, jotka käsittelivät heidän kokemiaan seksuaalisesti kiinnostavia tilanteita. Tutkimus käsitti neljä erilaista osajulkaisua, joissa tarkasteltiin alkoholin osuutta, ehkäisyn käyttöä, neuvottelustrategioita ja intentioiden toteutumista seksuaalisesti latautuneissa tilanteissa sekä tyttöjen omaksumia seksuaalisia käsikirjoituksia seksuaaliskriptejä. Tyttöjen kirjoitusten erittely narratiivista analyysiä ja sisällön analyysiä käyttäen tuotti uutta tilannekohtaista tietoa tyttöjen itsehallinnasta ja heidän omista kokemuksistaan seksuaalisesti latautuneissa tilanteissa.

Useimmilla nuorilla "homma hanskassa", mutta seksuaalikasvatus on tärkeää Useimmilla suomalaisilla yhdeksäsluokkalaisilla 14 - vuotiailla tytöillä on seksuaalisesti latautuneet tilanteet hallinnassa: Seksuaalikasvatuksen tulisi auttaa tyttöjä lisäämään itsetuntemustaan opettamalla heitä tunnistamaan omia tarpeitaan, halujaan ja tunteitaan ja tarjota mahdollisuuksia harjoitella sekä omien tarpeiden ja toiveiden esille tuomista että kumppanin taholta mahdollisesti tulevan paineen tai painostuksen sietämistä - tarvittaessa myös vastustamista.

Seksuaaliopetusta ja -neuvontaa tarvitsevat edelleen kaikki lapset ja nuoret, mutta lisätuen tarjoaminen ja toiminnan eriyttäminen nuorten tarpeiden mukaisesti tulisi olla mahdollista myös seksuaalikasvatuksessa.

Tehtäviä Hallitsetko seksuaaliset tilanteesi? Onko sinulle tapahtunut epäonnistumisia seksuaalisten tilanteiden hallinnassa? Mitä ovat kaikkein vaikeimpia tilanteita seksuaalisuuden hallinnassa? Elämänasemme vaikuttaa seksuaalisen syyllisyyden määrään Lähde: Uskonnollisissa yhteyksissä seksuaalisuuteen ja sen harjoittamiseen liittyy useammin syyllisyyttä kuin uskonnollisiin yhteisöihin kuulumattomilla tai niistä irtautuneilla, väittää tuore yhdysvaltalaistutkimus.

Tutkimusta varten haastateltiin 14 henkilöä. Kävi ilmi, että uskonnolla ei ole vaikutusta seksuaalisuuden toteuttamisen muotoihin tai esimerkiksi siihen, missä iässä henkilö tulee seksuaalisesti aktiiviseksi. Sitä vastoin tutkimus osoittaa, että uskonnolliset tai muut elämänasenteet vaikuttavat siihen, miten henkilö seksuaalisuutensa kokee ja kuinka avoimesti hän kokee voivansa puhua seksuaalisuudestaan.

Kysely mittasi eri kysymysten kautta seksuaalisuuteen liittyviä syyllisyyden kokemuksia asteikolla nollasta kymmeneen. Voimakkaimmin syyllisyyttä koettiin mormoniyhteisöissä, jossa keskiarvo oli yli kahdeksan. Mormonien ohella jehovan todistajat, helluntailaiset, adventistit ja baptistit sijoittuvat indeksiluvulla mitattuna korkealle. Katolisten keskuudessa keskiarvo oli 6,3. Luterilaisilla luku oli 5,9. Itsensä agnostikoiksi ja ateisteiksi määrittelevillä kyselyssä vastaavat keskiarvot olivat 4,7 ja 4,8 välillä.

Tehtäviä Oletko tuntenut seksuaalista syyllisyyttä? Mistä asioista olet tuntenut syyllisyyttä? Mikä on sukupuoliyhdyntä Tämä kohta perustuu pääasiassa Wikipedian arkikkeliin "Yhdyntä".

Suomen laki kieltää sukupuoyhdynnän, jossa toisena osapuolena on alle 16 -vuotias ja toisena osapuolena on yli 16 -vuotias. Vanhempi osapuoli tuomitaan ankaraan rangaistukseen pedofiliasta. Sukupuoliyhdyntä on sukupuolisen kanssakäymisen muoto, jonka biologisena tarkoituksena on mahdollistaa uroksen sukusolujen siirtyminen naaraan elimistöön ja tehdä naaras raskaaksi.

Monille ihmisille yhdynnällä on paljon pelkkää mielihyvämerkitystä ilman lisääntymisaikomusta. Siitintä liikutellaan edestakaisin naisen emättimessä, jolloin terskan hankautuminen emättimen seinämiin voimistaa seksuaalista kiihottumista, jonka päämääränä on useimmiten kiihottumisen huipentuma ns. Miehen on usein melko helppoa saada aikaan siemensyöksy.

Miehen on syytä opetella pidättämään siemensyöksyä esimerkiksi hiljentämällä tahtia, sillä naisen kiihottumisen huipentuma ns. Vastaavasti naisen on huomattava, että jotkut miehet saavat siemensyöksyn vasta sen jälkeen, kun nainen on saavuttanut yhdynnän huipun. Tehtäviä Kuinka kauan yhdynnän pitää kestää, että on todennäköistä, että molemmat saavat orgasmin? Sukupuoliyhdyntään perehtyminen Sukupuoliyhdyntään voi perehtyä harrastamatta sitä itse.

Sukupuoliyhdyntää kuvaavia elokuvia voi ostaa samalla tavalla kuin muitakin elokuvia esimerkiksi CD: Internetissä esitettävät ilmaiset pätkät eivät usein esitä sitä, miten sukupuoliyhdyntä aloitetaan ja miten ehkäisy suoritetaan. Itse sukupuoliyhdyntää Internetistä löytyy vaikka kuinka paljon ilmaiseksi. On viisasta katsoa elokuva sukupuoliyhdynnästä ennen kuin ryhtyy yhdyntää itse harjoittelemaan.

On sanottu, että sukupuoliyhdyntä on vaikeinta 16 -vuotiaille ja 70 -vuotiaille ja helpointa -vuotiaille. Harjoittelu tekee tässäkin asiassa mestarin. Tutkimusten mukaan uskovaiset opettelevat sukupuoliyhdyntää Internetin pornografisten sivujen avulla ja uskonnottomat pikemmin käytännössä. Nuoret ihmisen voivat kohtuullisen helposti kokea molemmat useita yhdynnän huippuja samassa yhdynnässä. Tavallisin yhdyntäasento on ns. Tavallisesti nainen kietoo säärensä miehen takamuksen ympärille tai joka tapauksessa ns.

Jos nainen on väsynyt, yhdyntää voi toki harjoittaa myös niin, että nainen on pelkästään levittänyt reitensä. Tasa-arvon mukaista on, että yhdynnässä myös nainen saa olla päällimmäisenä.

Eräs asento, jossa mies laukeaa aika helposti, on, että nainen on vatsallaan ja mies tunkeutuu emättimeen takapuolelta. Tehtäviä Mistä olet saanut tietosi sukupuoliyhdynnästä? Onko koulun seksuaaliopetus ollut riittävää? Missä tilanteissa kondomi tahtoo mennä väärin päin niin, että se ei rullaudu siittimen päälle?

Kokemuksia ensimmäisestä yhdynnästä Kokemuksia ensimmäisestä yhdynnästä löydät napauttamalla tästä. Linkkejä yhdyntäasennoista Takaa päin -yhdyntäasento on suosittu seksielokuvissa. Sitä esiintyy aina varhaislapsuudesta vanhuuteen saakka, niin ihmisillä kuin kaikilla muillakin nisäkkäillä.

Pienet lapset saattavat harrastaa itsetyydytystä, vaikka he eivät tietoisesti tiedä sitä, mistä on kysymys. Yleensä se on sattumalta opittua. Ei ole mitään todisteita itsetyydytyksen minkäänlaisesta lääketieteellisestä haitallisuudesta muille kuin Peyronien sairaudesta kärsiville. Kielteinen vaikutus on kiihotuksen huipun ns. Samoin runsaasta tai kovakouraisesta itsetyydytyksestä miehillä nahka voi rasittua tai iho voi verestyä.

Periaatteessa myös rasitusvamman saaminen käteen on mahdollista. Tyypillisin virhe itsetyydytyksessä on käyttää liukasteena jatkuvasti saippuaa tai muuta pesuainetta: Vaihtoehtoina kosteusvoide tai varsinainen liukastusvoide ovat parempia. Tehtäviä Mitä mieltä olet itsetyydytyksestä?

Jos harrastat sitä, uskallatko tunnustaa sen harrastamisen muille? Onko itsetyydytys mielestäsi puutteellista oikeaan sukupuoliyhdýntään verrattuna?

Miesten itsetyydytys Miesten itsetyydytys on usein käden avulla esinahan liikuttamista terskan yli ja takaisin siittimen ollessa erektiossa. Terskaa voi hyväillä suoraan kädelläkin. Kivespussien hyväily on tavallista, samoin peräaukon seutu. Toiset pitävät siittimen puristelusta ja esinahan tai kivespussien vetämisestä kireälle sekä kivesten puristelusta.

Toimintaa yleensä jatketaan, kunnes kiihottumisen huippu ns. Kiihottumisen huipussa orgasmissa sukukypsillä miehillä purkautuu siittimen päästä vaaleaa siemennestettä. Kiihottumisen huippuun orgasmiin liittyy voimakas, miellyttävä tunne. Monet miehet pitävät siemennesteen purkautumisen aiheuttamasta tunteesta. Itsetyydytyksessä voidaan käyttää myös seksivälineitä lisäämässä mielihyvän tunnetta. Eturauhasen tulehduksen ehkäisyssä ja hoidossa säännöllinen itsetyydystys masturbointi on jopa suositeltavaa.

Graham Gilesin johtama australialainen tutkimusryhmä julkisti Tehtäviä Onko sinulla ollut virtsatietulehduksia? Jos on, miten niitä on hoidettu? Voiko virtsatietulehdus tarttua sukupuoliyhdynnässä? Naisten itsetyydytys Naisen itsetyydytys sormilla. Naiset pitävät usein häpyhuulten ja häpykielen klitoriksen pään hyväilystä. Klitoriksen pää on elimistön herkin paikka, sillä siinä on tuhansia hermopäätteitä. Wikipedia Emättimeen voidaan työntää sormia ja kiihottaa G-pistettä ja emättimen aukkoa.

G-piste on emättimen etupuolella, noin 4 senttimetrin syvyydessä oleva kohta, joka on erityisen herkkä. Peräaukon seutua voidaan myös hyväillä, samoin rintoja.

Jotkut naiset pitävät hävyn hieromisesta suihkulla. Hieromasauvan käyttö Seksivälineitä, kuten hieromasauvoja käytetään yleisesti.

Itsetyydytystä jatketaan yleensä kiihottumisen huippuun orgasmiin asti niiden naisten kohdalla, jotka saavat kiihottumisen huippuja orgasmeja Kiihottumisen huippu orgasmi on naisilla samankaltainen tuntemus kuin miehillä. Joidenkin naisten virtsaputkesta tulee kiihottumisen huipussa nestettä, joka ei kuitenkaan ole virtsaa. Normaalisti häpy ja emätin kostuvat kiihottumisen vuoksi.

Tehtäviä Millä tavalla miehen ja naisen orgasmi eroavat toisistaan? Yhdyntäsiveyttä On väärin antaa siemensyöksyn tulla ennen kuin nainen on saanut saanut kiihottuman huipun ns. Siemensyöksyn pidättämistä mies voi harjoitella etukäteen itsetyydytyksen avulla. Jokainen mies oppii pidättämään siemensyöksyä. Jos nainen saa yhdynnän huipun orgasmin itsetyydytyksellä, hän todennäköisesti saa sen myös sukupuoliyhdynnässä.

..

Miten homoseksuaaliseen saada mies laukeamaan seksiasennot

Alaosan rengas työnnetään emättimeen ja ylempi rengas jää ulos. Mutta on ymmärrettävää, että pahan hajun tuottaminen voi luoda häpeää. Näistä asennoista on tehty kirjoja ja tietoa saa myös Internetistä. Ja vielä ilkutaan naisia, jotka eivät anna! Yhdyntä ei aina liity seksiin.

Auringosta ja sen valosta on paljon iloa, mutta niissä piilee myös riskejä. Silmät kannattaa todellakin suojata. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Alligaattori ajoi teinitytön puuhun Floridassa — poliisi pelasti puolen tunnin jälkeen.

Pomo uhkasi sairaalaan joutuneen pojan äitiä potkuilla — sai lopulta itse kenkää. Saksan hallituskumppanit eivät päässeet sopuun pakolaisratkaisusta — neuvotteluja jatketaan torstaina. Kansainvälinen tutkijaryhmä aloitti Nicaraguan väkivaltaisuuksien selvittämisen. Hus seisoo edelleen Suomen parhaus -väitteen takana — tutkijat pitävät Husin tiedottamista harhaanjohtavana. Tina Turnerin esikoispoika kuoli vuotiaana — itsemurhaa epäillään.

Kenen vastuulla romahtanut riippusilta oli? Kuorma-autot törmäsivät Turun moottoritiellä — yksi sairaalaan. Ratkaisevin asia, joka vaikuttaa parisuhteen onnistumiseen unohdetaan liian usein 1. Pientä lasta seksi ei varsinaisesti kiinnosta. Mutta kun alkaa kiinnostaa, tietoa haetaan sieltä, mistä sitä saa.

Ja sitähän saa, joskin ne lähteet, jotka jäävät salailun ulkopuolelle, eivät jaa sitä parasta tietoa. Lapsien suojeleminen ei ole ihan paras peruste häpeälle. Toki valistus on tehtävä järkevästi, eikä sitä voi aloittaa hard core -pornolla. Älkää ymmärtäkö minua väärin. Luotan tässä täysin suomalaiseen koulujärjestelmään. Häpeällisyyttä perustellaan usein intimiteettisuojalla ja toki joissain tilanteissa on hyvä suojella omaa toimintaa, totta kai.

Mutta - syy häpeään lienee siinä, että ihmiset haluavat piilotella erilaisuuttaan. He eivät halua paljastaa sitä, mitä kaikkea heistä löytyy. He pelkäävät, että erilaisuutta pilkataan, ja että se muuttaa ihmisten suhtautumista heihin.

Se saattaa pilata heidän roolinsa. Sillä jokaisella ihmisellä on oma rooli, jota hän vetää, eli ulkoinen kuva, jota hän haluaa esittää muille. Harva haluaa paljastaa kaikkia puoliaan muille. Eräs kirkonmies totesi FB: Tämä koskee myös ihmisen seksuaalisuutta. Ihmisen ei tarvitse hävetä sitä mitä hän on.

Henkilökohtainen seksi on stigma. Seksille on muodostunut aikojen saatossa tietty, kielteinen status. Leima läsähtää otsaan heti, jos ihminen mainitsee sanan seksi.

Vain rohkeimmat ja persoonallisimmat ihmiset uskaltavat tuoda tätä aihemaailmaa esille, eivätkä piittaa 'stigmoista'. Mitä me häviäisimme, jos paljastaisimme kaiken?

On selvää, että löytyy alhaisia ihmisiä, jotka pilkkaisivat avoimia ihmisiä. Mikä olisi pilkan kohde? Että Pirkko kykenee laukeamaan vain takaapäin, ja sittenkin sivellen itse klitoristaan. Mitä siinä on pilkkaamista? Vielä tänäkin päivänä liian moni ihminen kärsii tarpeettomasti siitä, että ei tiedä aiheesta tarpeeksi. Hyvänä esimerkkinä vaikka homokammo tai epätyydyttävä kotiseksi. Seksi on osa jokaista ihmistä, toisilla valtavan suuri, toisilla pienempi.

Ajattele, jos sinullakin olisi aarre takapihalla, etkä koskaan kaivaisi sitä esiin. Kuolivuoteella sen joku sinulle osoittaisi. Koko elämän positiivinen voima käyttämättä! Seksiin liitetty häpeä ja liiallinen intimiteettisuoja ovat este seksin muotoutumiselle myönteiseksi. Missä ihmeen maailmassa sinä oikein elät? En ole, muutamaa uskista lukuunottamatta, koskaan tavannut ihmistä, joka häpeäisi seksiä. Se, että oma seksuaalisuus halutaan pitää yksityisasiana, ei ole häpeämistä.

Samaa mieltä edellisen kanssa! En ole huomannut mitään erityistä seksin piilottelua tai seksin häpeämistä käytännössä missään, enkä koskaan. Nissinen kirjoittaa joka blogissaan samasta asiasta - siltikään en löydä edes etsimällä tästä yhteiskunnasta tätä seksin häpeämistä ja piilottelua käytännössä mistään. Mielestäni Nissisen tekstit, kuten tämäkin, kertoo lähinnä kirjoittajan omista, ilmeisen vääristyneistä seksikäsityksistä.

Mielestäni vain ihminen, jonka elämässä ja arvomaailmassa seksi on totaalisen ylikorostunut, voi nähdä asian siten kuin Nissinen blogiensa perusteella tuntuu näkevän. Blogit luovat kuvaa vanhasta "sedästä", jonka elämä pyörii ylikorostuneesti seksin ympärillä ja jonka maailmassa seksi on saanut täysin epärealistiset mittasuhteet. Huomatkaa toki että kirjoittaja on jo ikää vaalinut ja maailmaa nähnyt mies.

Hän on luultavasti elänyt sellaisella ajalla ja sellaisten ihmisten kanssa, milloin seksi on ollut suuri tabu. Tätä nykyä luulen että seksistä puhuminen on parantunut suuresti, ja ihmiset uskaltavat ilmaista mielipiteensä asiasta rohkeammin. Varsinkin nuorten aikuisten keskuudessa seksistä puhutaan häpeilemättä.

Opiskelijatoverien kanssa kahvihuoneessa olen isossa ryhmässä monet kerrat puhunut varsin arkisesti seksiasento- ja seksileluvinkeistä, joskus miltei ventovieraiden ihmisten kanssa. Olen myös samaa mieltä että lapsille pitäisi olla mahdollista puhua vapaasti seksistä, mitä se on, miksi se on ja niin edelleen. Omat vanhempani eivät ikinä vakaina kristittyinä selittäneet minulle yhtikäs mitään seksistä, joten jouduin selvittämään kaiken itse, aika tökeröllä tavalla.

On selvää, että nuorison parissa ilmapiiri on vapautuneempaa, olen siitä tietoinen. Tämä ei tarkoita sitä, että siitä olisi tullut standardi. Blogissa mainittiin esimerkiksi, kuinka joissain elokuvissa vielä tänä päivänä korvataan seksi väkivallalla. Tai annetaan poliisille potkut seksin harjoittamisesta. Tai jahdataan homoja maailmalla tilanne on jopa pahentunut. Yhteiskuntamme on täynnä signaaleja, jotka kertovat siitä, että seksiin suhtaudutaan kielteisesti pääsyy siihen, miksi näitä kirjoitan.

Hyvänä esimerkkinä myös blogieni saamat kommentit, joista suurin osa on kirjoitettu kielteisessä hengessä. Älkää väittäkö, etteikö aika moni edelleen rinnasta seksiä huumeisiin tai jopa väkivaltaan jollain tasolla.

Tästä on päästävä kokonaan eroon. Seksi ei ole harrastus vaan osa elämää samalla lailla kuin nukkuminen tai syöminen. Se on mahdollisuus kokea elämä korkealla tasolla. Cityssä lienee etupäässä aika nuorta lukijakuntaa, mikä tarkoittaa, että perspektiivi on lyhyt verrattuna omaani, joka on pitkä. Eli nuoret näkevät vain oman tilanteensa, eivät koko yhteiskunnan tilannetta, kuten tällainen vanhempi ja kokeneempi.

Mutta todellakin tarvitsen näitä nuorten asiallisia kommentteja pysyäkseni kartalla myös nuorten maailmasta. No, terkut täältä "nuorten" maailmasta: Ei siinä ole mitään pilkkaamista eikä häpeämistä, jokaisen seksimieltymykset on vaan henkilökohtaista.

Homokammo ei johdu tiedonpuutteesta, se ei ole pelko tai fobia. Se on inhoa ja vihaa sitä kohtaan, joka ei ole sellainen kuin miehen "pitäisi" olla. Ratkaisu on laventaa käsitystä siitä, mitä on olla mies ja onko homous todellakin ei-mieheyttä. Seksuaalisuus on jokaisessa ihmisessä, seksi taas on seksuaalisuuden toteuttamista toisen ihmisen kanssa. Seksiin liittyy aina toinen ihminen, hänen yksityisyytensä ja vuorovaikutus ko.

Ei haluta paljastaa toisesta asioita, joita hän ei välttämättä halua tehdä muiden tiettäväksi. Se on hienotunteista ja fiksua, ei häpeämistä.

Nuoret puhuvat seksistä eri tavalla, koska kumppanit vaihtuvat. Helpompi puhua jostain yhdenyönjutusta kuin Pertistä, jonka kanssa on ollut naimisissa 30v ja jonka koko tuttavapiiri tuntee.

Herää kyllä kysymys, miksi bloggaaja jankuttaa näitä asioita Cityssä jonka lukijakunnan voisi olettaa tietävän klitoriksen olemassaolosta. Menisin suoraan sylttytehtaalle ja bloggaisin vaikka Suomen Kuvalehdessä, siellä voisi syntyä enemmän kohua tuosta mysteerisestä nipukasta. Ai niin, mutta siellähän voitaisiin vaatia seksijankkauksen referenssiksi jotain muutakin kuin elämänkoulua ja graafikko-toimittajan taustaa.

Ja taas päästiin tälle 'tuska'-linjalle. Ja vielä kysyy Vastaat ihan itse tuohon kysymykseen tuolla tekstilläsi. Niin kauan kuin, täysin perusteettomasti, löytyy näin suuri määrä kansalaisia, jotka suhtautuvat kielteisesti seksiin ja seksuaalisuuteen, on aihetta yritettävä valottaa. Se on vaikeaa, koska kun ihminen on lyönyt lukkoon tietyt mielipiteensä, ei hän ota enää mitään vastaan.

Vaikka se perusteltaisiin hänen omalla edullaan. Ihmisissä on paljon pahempia vihaamisen aiheita kuin homous. Homoudesta ei ole minkäänlaista haittaa muille, päinvastoin liikakansoitetussa maailmassa jopa käytännön hyötyä. On järjetöntä ja täysin turhaa inhimillistä tuskaa aiheuttavaa jahdata homoseksuaaleja.

Homokammo muuten voi hyvin olla myös fobia-lähtöinen. Vihattavampi ominaisuus on vaikka tuo viha, jota osoittaa viattomia ihmisiä kohtaan. Alkakaapa vihata sitä ominaisuutta, niin maailma kehittyy. Ja lukekaa teksti tarkemmin, koska se yksityiskohtaisesti selittää lähtökohtia ajatusten ja linjauksien takana.

Tähän on monia syitä, mutta niistäpä juuri voidaan tällä palstalla keskustella. Jos vain kykenisitte keskustelemaan ilkkumisen sijaan. Mutta siitähän tässä on kysymys - kun ette pysty suhtautumaan seksuaalisuuteen luonnollisesti.

Olen lähes samanikäinen bloggaajan kanssa - en siltikään ole nähnyt missään tässä maassa sitä seksikielteistä maailmaa, jota bloggaaja yrittää joka blogissaan maalailla - ja jos, siis JOS, sellainen maailma on joskus ollut vuotta sitten, niin jokseenkin taitamatonta koettaa blogi blogin jälkeen siirtää sitä aikaa nykypäivään.

Toistan uudelleen sen, että se kuva minkä sinusta blogiesi perusteella saa, tosiaan on se että olet "vanha setä" jonka maailmassa seksi on todella ylikorostuneessa asemassa, etkä sen vuoksi todennäköisesti näe metsää puilta.. Enkä tosiaan tarkoita nyt ilkkua tai pottuilla - mielestäni et huomaa lainkaan sitä, miten oudon kuvan itsestäsi luot näillä teksteilläsi.. Miksi namusedät ynnä muut mellestävät kuten mellestävät? Koska vanhemmille yhteiskunta ei tarjoa apuvälineitä selittämään lapselle seksuaalisuudesta vaan asia jätetään vanhempien harteille.

Se, miten vanhemmat oman velvollisuutensa kasvattajana hoitavat, on tärkeä juttu. Monikaan vanhempi ei tätä velvollisuuttaan omaa lastaan kohtaan osaa täyttää jonka johdosta namusedät ynnä muut mellestävät kuten mellestävät. Alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö on vakava asia. Miksi siihen ei suhtauduta vakavasti? Blogisti edelleenkin yleistää oman käsityksensä yleiseksi standardiksi eikä suostu ymmärtämään, että on toisenkinlaisia mielipiteitä.

Se, että ei halua keskustella seksistä toisten ihmisten kanssa ei tarkoita, että oman seksuaalisuuden kanssa olisi minkäänlaista ongelmaa.

Miten homoseksuaaliseen saada mies laukeamaan seksiasennot