Gay-hieronta

Homo sexy japanese pojat mies etsi miestä

Kun olin n vuotias pikkupoika niin mulla oli lasten poplaritakki, joka oli melko tyttömäisen näköinen, vaikka se oli varmaan pojille tarkoitettu. Siinä oli levenevä helma ja lisäksi vielä reilu laskos takana niin että jos tuulenpuuska tuli kohdalle niin helma saattoi kanssa hulmahdella ylös. Mulla oli toki useimmiten pitkät housut alla mutta joskus shortsit ja tunne oli lievästi sanottuna tyttömäinen. Joskus kun oltiin koko perhe sunnuntaikävelyllä, mulla oli päässä myös olkihattu ja siinä oli rusetti ja nauhat, joten olin siis tosi tyttömäisen näköinen kun tepastelin.

Jos tuuli vähän kovemmin oli pakko pitää kiinni hatusta ja silloin en voinut pitää kiinni takin helmoista ja se tuntui kamalan kiusalliselta kun huomasin kun tuuli puhalteli peppuun että nyt shortsit ja peppu vilahtaa. Huomasin että toiset ihmiset katsoivat huvittuneena ja minä avuttomana en voinut mitään!.

Siitä tuli joka tapauksessa niin kiihottava tunne kun piti nukkumaan ruveta että käsi vaan kävi peiton alla. Sen jälkeen katselin kaikia mahdollisia naisten mekkoja ja hameita ja teini-ikäisenaä oli pakko kokeila mutsin vaatekaapin "parhaita". Nykyisin ostan kirppareista hameita ja mekkoja ja käytän niitä esim kesämökillä jos olen yksin tai laitan päälle kun ajan veneellä. Hieno kertomus lapsen elämästä ja myöhemmästä halusta olla nainen. Minulla on ainoa syy käyttää naisten vaatteita se että olen nainen.

Minulla on myös hyvö syy käyttää tyylikkäitä kiristyskorsetteja, saadakseni uumani 62cm parhaimmillaan Harva nainen niitä nykyään käyttää! Ja jos tykkää, niin kannattaa nauttia jos ei visuaalisesti naisesta edes saa nauttia korsetissaan Terv; a-cup silikonit. On ihanaa kun saa olla se mikä oikeasti haluaa olla ,viikonloppuna sain nauttia ja tuntea mielihyvää kun olin laittaunut ja meikannutkin. Minulla on samat ajatukset. Mutta kun ei saa. Kiitos kaikille punaniska sioille ympäri Suomen.

Miten niin ei saa? Kuljen edelleen puolenkymmentä kertaa kuussa naisena kaiken kansan keskuudessa ja kesän tullen määrä lisääntyy edelleen. Jokainen voi helposti valkata sen, missä ja koska kuljeksii. Nakkikioskilla ei tarvitse käydä, ei miehenä eikä varsinkaan tyttönä - kauniit koltut vielä tahrautuvat ketsuppiin ja sinappiin On se vaan niin taivaallista pukeutua ihaniin alusasuihin;korsetti,nailonsukat kiinni korsetin sukkanauhoihin,pitsipöksyt ja jo alkaa tuntua mahtavalta.

Kotelomekko ja remmikorkkarit kruunaa kokonaisuuden. Peruukki,kevyt meikki ja suihkaus hajuvettä,niin Nea on taas valmis tyttöilemään. Vielä kun pääsee ulos kävelemään naisena rauhallisessa paikassa,istua alas ja tuntea sukkien kahisevan pinnan, sytyttää tupakan ja vaan nauttia olosta. Taas kohta alkaa loma ja pääsen maalle rakkaan harrastukseni pariin.

Tuo tunne,kun korsetin sukkanauhat vetävät nyloneiden sukansuita ylemmäs,taivaallista,aivan ihanaa!!! Nylonsukkien kahina,kun jalat laittaa ristiin jne. Meikki,kevyt sellainen,huulipunaa ja ripsaria,siinä kaikki. Kaiken kruunaa ohut,minipituinen, valkoinen kesämekko,jonka läpi paistaa korsetin,sukkanauhojen ja mustien nylonsukkien ääriviivat.

Hiukset, tuo ihana brunetti peruukki. Katson peilistä itseäni,tuo Neahan se siellä taas on. Pari askelta korkkareissa ja nyloneiden kahina,. Minä allekirjoitan nuo Nylon Nean tuntemukset ihan sataprosenttisesti. Hän osaa kuvata sitä taivaallista naiseksi pukeutumisen tunnetta juuri samoin kuin itsekkin sen tunnen. Ainoa poikkeus meissä on se, etten polta tupakkaa ja en liiku kävelemällä julkisesti ulkona naiseksi laittautuneena, vaikka sen toteuttaminen tuntuukin ihanan jännittävältä ajatukselta.

Pakko taas lähteä kävelylle,linnut laulaa,nylonit kahisee,korkkarit kopsuu,olo taivaallinen,voi,että! Mielenkiintoista, mistä tämä meidän viettimme ja halumme naisten vaatteisiin johtuu.

Olen aivan samaa mieltä, että kysymys on varhaislapsuudesta. Itselläni oli useakin eri tapaus, joissa toisaalta hävetti naiselliset vaatteet, mutta toisinaan niitä jollain tapaa himoitsi ja halusi kosketella, Kerran minut pakotettiin laittamaan naapurintytön vakosamettihousut jalkaan ja sulhasksi. Kiusoittelun vuoksi en olisi halunnut, mutta sisimmässäni halusin kovasti, etenkin, kun ne olivat ihanan jonkin verran meitä vanhemman tytön kamelinkeltaiset vakosamettihousut. Erityisesti varhaislapsuudessa tyttöjen ja naisten vakosamettiasut olivat seksuaalinen intohimoni.

Jostain syystä jo ennen, kuin olin ensimmäistä siemensyäksyäni saanut, olin kiinnostunut äitini punaisesta vakosamettitakista ja samettimekosta, Sen jälkeen pakotettiin minut 6-vuotiaana naimisiin toisen naapurin tytön kanssa pitämällä pakkohäät. Kuitenkin kuuluin jäsenenä poikasakkiin, joka minua kiusoitteli hääasiasta ja tytöstä vaimonani.

Tyttönä, jota siinä iässä, ilmeisesti kiusoittelun vuoksi, hirveästi vihasin. Viha tietysti poistuis teini-iässa, mutta häpeä kesti pitkään. Viimeistään nyt haluaisin hääyömme. Mutta kysymykseen "Miksi haluan pitää naisten vaatteita".

Onko muilla tilanne, että vanhempanne mitä ilmeisemmin olisi sinusta toivonut tyttöä? Minulla on vuotta vanhempi veli ja uskon vakaasti vanhempieni hartaana toiveena olleen tyttö äitini odotusaikana. Luin tämän koko keskustelun ja totesin jossain vaiheessa, että tämähän on täyttä terapiaa meille kaikille tytöille, jotka kysyvät "kuka olen". Jollakin tavalla olisi hyvä päästä lähemmin tutuiksi. Minäkään en luopuisi rahallakaan tuosta tunteesta, jonka pukeutumiseni nasten vakosamettihameisiin ja asusteisiin tuottaa.

Myös ostaminen ja niissä näyttäytyminen tuottaa suunnatonta mielihyvää. Ostoksille mennessä on mielessä, mitä taas löytyy. Häipyisikö koko viehätys, jos kakki vaatetus olisi yhteistä? Jonkun määritelmän mukaan naisten vaatteiden napitus ja vetoketjut ovat niin, että ne avataan ja suljetaan vasemmalla kädellä, Siispä kaikki hameet esimerkitsi, jostka toimivat oikeakätisisti ovat miesten hameita. Ei muuta, kuin ostoksille - rakkaat "tyttökaverit". Ajatus, että löytyisi tyttöilyn tukihenkilöitä on hyvä - sitä pitää kehitellä.

Minun tukihenkilöni pitäisi olla mieluummin rakastamani nainen. Pukeutumisviettini ei ole tehnyt eikä tee minusta homoseksuaalia. Toki pelkäksi tukihenkilöksi käy muös mies tai "tyttö" mutta dealiin ei siälly yhdyntää. Nyt minä vaihdan tummansineiset naisten vakosamettiäitiyshousut tummansiniseen pitkään vakosamettiseen Anna-Kaisa-vakosamettihameeseen ja laitan pisteen tähän tarinaan. Jään odottamaan rakentavia kommenttejanne ja vastauksianne rakkaat "tyttökaveririni".

Siellä hameet päällä joka säällä-. Siispä olen nyt kesämökillä. Oleh tyttöillyt Hanetaivaassani ja tänään jopa onpelin itselleni yöpaidan flanellista. Olen pukeutunut siihen parasta aikaa kirjoittaessani tätä.

Kangas on oikein kunnon vanhanaikaista paksua pituussunnssa raidallista flanellia - toisinsanoen puuvillaa. Myönnettäköön, että hihat ja kaulus puuttuvat, mutta vyötäröä on rypyttämässä leveä väljä kuminauha.

Kangasta kyllä riittää kunnon pussihihoihin. Itselläni tyttöily vai sanoisinko nautiskelu alkoi 84 vuonna. Sain käsiini naisten vaatteita sattumalta. Olin aiemmin kokeillut naisten kumisaappaita joista pidän edelleenkin sitten keksin pukeutua naiseksi ihan kunnolla.

Ja voit uskoa että tunti ihanalle kun keimailin pelin edessä valkoisessa pitsipaidassa mustassa hameessa sukkahousuissa ja valkoisissa korollisissa remmisandaaleissa. Nyt laittaudun kun siltä tuntuu ja valokuvaan itseäni ,minulla on huone yläkerrassa ihan sitä varten. Sen jälkeen siirrän kuvat tietsikalle ja parantelen niitä hiukan ja talletan niitä tiedostoiksi.

Voisi olla kivaa joskus yhdessä harrastella "valokuvamallina" olemista. Onko täällä kaikki kirjoitukset miesten????? En nyt ihan kaikkea ole lukenut alusta loppuun mutta haluaisin tuoda keskusteluun myös ns. Olen siis nainen ja tunnen oikein hyvin miehen joka pukeutuu naiseksi siis "transun".

Naiseksi pukeutuminen et tee hänestä yhtään vähempää miestä kun hän on. En vaan koskaan unohda sitä näkyä ja tunnetta kun hän ensimmäisen kerran sai oikeasti ylleen mekon Luoja kuinka ihminen voi ollakkin onnellinen Mies voi siis olla nainen olematta nainen Ymmärtäköön kuka tämän mitenkin Rakastan naisena miestä joka on myös nainen.

Enkä tunne itseäni pätkääkään lesboksi jos sitä luulette Kyllä elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa Mulle on käynyt pari kertaa niin, että eräs naispuolinen kaverini alkoi ihan yllyttää mua ja ehdotella että "eiks olis kivaa kun oltais molemmat tyttöjä? Se jäi kuitenkin ihan huulen heitoksi. Nykyinen vaimoni kysyi kerran, kun oltiin hiukan juhlimassa, että saako hän hiukan meikata mua? Myöhemmin vaimoni ehdotti mulle, että laitetaan sullekin sukkikset.

Pian sen jälkeen hän halusi sovittaa mulle rintaliivejä. Nyt vaimo tahtoo että mulle tehdään korviksia varten muutamat reijät, kun klipsikorviksia on hankala löytää tai sitten niitä on vain suppea valikoima.

Vaimo on siis suostutellut mut laittautumaan aina vaan naisellisemmaksi. Ei mulla mitään sitä vastaan ole itselläkään. Vaimon motiivia en oikein tiedä. Hän pitää feminiinisistä miehistä.

Itseäni siinä kiehtoo se kielletyn hedelmän jännitys. Ja tietysti se että voi käyttää mielikuvitustaan ja nauttia niistä kaikista kivoista asuista ja meikeistä ja väreistä. Toisin kuin miesten maailma, joka muistuttaa lähinnä neuvostoliiton ajoista. Mua ei haittaa vaikka en menisi läpi naisena, niinkuin en varmaan menekään. Mua jännittää ja viehättää asian showpuoli. Taitaa olla aika yleistä nettikirjoittelussa että mies kertoo kuinka vaimo tai tyttöystävä on halunnut meikata ja pukea miehen naiseksi.

Onko tässä taustalla se että enhän minä muuten mutta kun vaimo tai tyttöystävä halusi. Voisihan sitä suoraan tunnustaa että itse haluaa. Voi olla, mutta toisaalta haittanneeko tuo nyt mitään jos vaimo tai tyttöystävä Tykkää että laittautuu. Tai tykkää että mies laittautuisi ,ja jopa auttaa siinä. Minusta siinä ei ole mitään hassua, mutta voisihan sen suoraan tunnustaakin jos tekee mieli olla tyttö tai nainen.

Pää asia että on onnellinen ja nauttii tekemästään. Totta kai sen tunnustaa itsekin, että viehättää ja kiehtoo päästää välillä sisäinen tyttönsä vapaaksi ja meikata ja laittautua.

Naiset huomaavat erilaiset asiat uskomattoman pienistä nyansseista. Tuskinpa parisuhteessa tällainen taipumus pysyy vaimolta huomaamatta kovinkaan kauaa. En tarkoita että edes pukeutruisi mitenkään naisellisesti. Naiilla vain on tarkka vaisto huomata tällaisia asioita. Niin että jos miehellä on yhtäänkään transmaisia viehtymyksiä, kyllä nainen sen huomaa ihan varmasti pienistäkin eleistä. Mutta oman feminiinisen minänsä tai alter egonsa ilmaisussa tärkeintä on orientoitua naisen maailmaan henkisellä tasolla ja omaksua feminiininen kehonkieli.

Meikkaamalla ja pukeutumalla näitä asioita voi sitten tehostaa. Mulla on akkuporakone sekä vitusti muita hyviä sellasia. Mut mulla on myös hepeneitä ja ne on myös yhtä tärkeitä mulle. Se on ihanaa, kun saa laittautua nätiksi,juuri nyt on ylläni musta lyhyenpuoleinen mekko ja mustat verkkosukkikset sekä ihanat punaiset korkkarit.

Musta pitkä peruukki ja olen meikannut ,Tuntuu niin ihanalle kun saan olla se mikä oikeasti välillä haluan olla. Lähden astelemaan keittiöön jääkaapille. Ihastelen peilikuvaani ikkunasta, näytän hyvälle ja naiselliselle nautin täysin siemauksin ja tunnen kiihottuvani.

Keimailen peilin edessä ja nautin -nautin ihan täysillä. Astelen keittiöön jääkaapille ,korot kopisevat niin ihanasti ja tämä on se mistä tykkään.. Saan olla Eija K nainen ,,nainen joka oikeasti haluan olla edes välillä toisinaan,,,. Minulla on vain pikkupöksyt nuhjuisen paitulin alla kun luen näitä kirjoituksia. Aamulla laittamani kevyt meikkikin alkaa jo rapista, en ole vielä ehtinyt pestä sitä pois. En voi kävellä korot kopisten keittiöön, alakerran asukkaat valittaisivat.

Tämä on tätä tavanomaista naisen iltaeloa, eikä siinä ole mitään erityistä. Pieni meikki ja peruukki,tällä kertaa brunetti. Olin eilen illalla kävelyllä, aivan ihanaa! Nylonit kahisivat, mustat nilkkurit kopisivat, ja olin kuin nainen ja nautin!!! Istuin penkillä ja poltin tupakkaa, kun yhtäkkiä pari tyttöä kulki ohitseni. Kysyivät tietä ja opastin.

Toinen sanoi, toi on transu, toinenkin, mutta ei siinä mitään,koska he tekivät aloitteen. Sanoin, haluan vaan olla rauhassa ja tyttöillä, siinä se. Työt kiittivät ja sain taas nauttia olostani.

Poltin toisen tupakan ja palasin kotiin. Mekko pois ja korsetti, nyloneilla ja korkokengät jalkaan ja huima kokemus!! Taas tänä iltana saan kokea toivottavasti sen tunteen,joka tuo tyttöily saa aikaan.

Erittäin mukava lauantai aamu, hain aamunlehden postilaatikosta. Laittautuneena nätiksi ja naiselliseksi,minulla oli ylläni musta mekko ja mustat sukkikset sekä mustat korkkarini. Otin vain sateenvarjon ja sipsuttelin laatikolle , helmojen heiluessa ja korkojen kopistessa märkään asfalttiin. Kävelin pienen lenkin ihan vain huvikseni ,aamuhämärissä varhain Kello ei ollut vielä kuin jotain ehkä vähän yli 5 aamulla ,tuntui kivalle kun astelin sateenvarjoni alla.

Ensikertaa uskaltauduin ulos naisena,yhtä aikaa jännitti ja tuntui niin mukavalle. Kiinnijäämisen pelko ja nautinto naisena olemisesta, mutta päälimmäisenä nautinto Ei ketään ollut liikkeellä kun kävelin helma hulmuten ja korot kopisten ensikertaa ulkona tihkusateessa. Terveisiä kaikille samoin tunteville. Päällä taas se ihana korsetti,nylonit ja tällä kertaa saapikkaat, ne mustat.

Hame ja tumma takki,ei ne tunnista. Nyt autoilin ja aivan ihanaa, kun sukansuut vetivät korsettini sukkanauhoja ylemmäs ja ylemmäs.

Pysähdyin taas tupakalle ja Ihana olo, kotona ja taas ja nautin,juon lasin viiniä ja sitten Pesin itseni ja taas alkaa olla se aika,ilta hämärtyy ja alan pukeutua Ensin sukkanauhat, sitten nailonit,sen jälkeen ihanat remmisandaalit, kaarituetut rintsikat, en tarvitse muuta.

Ihana aamu kävin aamukävelyllä ,hain aamulehden ja kävelin aamuvarhaisella nättinä ja laitettuna. Musta hame valkoinen pusero mustat sukkikset ja ihanat mustat kiiltävät korkosaappaat.

Otin sateenvarjon käteeni, ja kävin ulkona aikaisin aamulla. Tuntui hyvälle ja nautin kun astelin mustilla korkosaappailani pitkin märkää asfalttia. Kiinnijäämisen pelko sai minut jännittämään mutta ketään ei liikkunut niin aikaisin ulkona. Nautin kävellessäni ja tunsin olevani nainen ,ehkä hyvännnäköinekin ja nätti. Ihastelin itseäni peilistä,keimailin peilin edessä korkeilla koroillani. Katselin kiiltäviä saappaitani ja keinuttelin lantiota ,Menin keittiöön ja laitoin aamupalan.

Kiihotuin kun näin peilikuvani ikkunasta, kävelin peilin ääreen ja nautin naiseudestani. Eipä tuossa ole mitään kiinnijäämisen pelkoa. Ylipukeutumisen vuoksi joku vastaantulija voi kiinnittää huomiota, mutta enintään ajattelee että siinä on transu aamukävelyllä tai tulossa vasta aamulla juhlista. Vähän huvittaa jonkun kiihottuminen asuista joita itse käyttää normaaliasuina jatkuvasti. Enhän minä joka päivä pukeudu ja meikkaa noin hienosti. Kohta lähden erääseen tilaisuuteen jossa silmiinpistävä meikkaaminen ja pukeutuminen ei ole soveliasta, mutta en tarvitse niitä ollakseni täysin nainen.

Ehkäpä näille kertomuksille voisi perustaa oman ketjunsa kun niistä on vain osa lukijoista kiinnostunut. Kun kertomukset alkavat luistaa vähän härskimpään suuntaan kuten tuolla toisella kirjoittajalla, ne olisi parempi kirjoittaa seksiosastolle, sinnehän ne kuuluu. Ihan hyvä ehdotus, kertomuksille oma osasto trans palstalle. Olisi kiva jos tyttöilytarinoille tai novelleille olisi oma osasto ,voisikertoa trans tarinoita ja tyttöily juttuja pitempään.

Aikanaan kirjoittelin niitä kinky palstalle mutta ne poistettiin hetimmiten.. Kas tässähän se on jo valmiina http: MM,, ihanaa ,,viikonloppu ja alan laittautua, musta lyhyt mekko ,,sukkikset ja jalkaani vedän pitkävartiset ihanat kiiltävät korkosaappaat ,tumma pitkä peruukki,,ja Eija on valmiina viikonloppua viettämään. Tuntuu hyvälle ja ihanalle kun saan olla se mikä välillä ihan oikeasti haluankin.. Astelen peilin eteen ja katselen itseäni,, mm ihana tunne peilistä minua katsoo tummahiuksinen melkomuodokas nainen mustassa lyhyessä mekossansa ja mustat pitkät saappaat jalassaan..

Miksi olet siellä yksin kun iso joukko muita viettää viikonloppua yhdessä pukeutuen? Niinpä niin, miksi yksin Itse luin ne läpi kommentit äsken, ja kaikki nautinnolliset pukeutumiskuvaukset ja ulkoilut olisin voinut kirjoittaa itse: Uskoisin, että niin monet tekevät tätä salaa ja asian "harrastus" jää pelkiksi fantasioiksi ja yritykseksi?

Haluan tosi paljon tyttöillä, mutta tänään en sitä tee. Koko perjantain olen saanut nauttia naiseudesta ja naisellisuudestani. Valokuvasin itseäni ja nautin kameran edessä poseeraamisesta , ihana päivä ja koko viikonloppu. Tuli ihan hyvännäköisiä kuvia ,Aamuvarhaisella laittauduin ja meikkasin, nyt näpyttelen tietsikkaa. Minulla on tummansininen mekkoja mustat korkkarit,laitan hiukan lisää huulipunaa ja pelehdin peilin edessä.

Voi että tuntuu ihanalle ,kuvittelen olevani nainen -oikea nainen ja nautin tästä ihanasta tunteesta.. Mikä siinä viehettää,on olo ihana, kun, kun laittaa sukkanauhasukat,ei, stay-upit, siis, vaikka ,amarit, 15 den. Kaarituetut rintsikat,stringit tunne, pyllyvako ,olla se, se,tyttö,aivan ihana olo. Olen minäkin ollut ulkona,täällä maalla,aivan great! Ilta täynnä nautintoa ja intohimoakin, minun on hyvä olla juuri nyt. Valkoinen paitis musta hame mustat sukkikset ja mustat kiiltävät korkkarit.

Meikattuna laitettuna ja tyylikkäänä. Saan olla juuri se mikä haluan olla ,juuri nyt ja tässä tänä iltana. Saan olla nainen hyvännäköinen ja tyylikäs, nautin siitä täysin siemauksin. Astelen lantio viehkosti keinahdellen eteisen peilin äärelle, näytän naiselliselta nätiltä ja edustavaltakin. Ihanaa olen nainen -nainen nimeltä Eija ,tällainen oma itseni se joka oikeasti haluan olla juuri nyt. Katselen peilikuvaani ja näen oman itseni ,näytän naiselliselta ehkä hyvännäköiseltäkin.

Nautin kokemastani ja naisellisuudestani ,minun on hyvä olla juuri nyt sellaisena kun haluan olla. Menen keittiöön ja ihailen kuutamoa, ajattelin käväistä ehkä ulkona. Tämä on juuri sitä mistä minunlaiseni ihminen nauttii,kun saa olla välillä se mikä on oikeasti. Terveisiä kaikille samoin tunteville ja samoin ajatteleville ,nautitaan naiseudesta naisena olemisesta ja ollaan tyylikkäitä naisellisia ja pidetään hauskaa ja nautitaan.

Sunnuntai iltapäivä 9s lokakuu ,tuntuu hyvälle ja kivalle. Ihana fiilis ja niin mahtava hyvänolon tunne. Valkoinen olkainmekko valkoiset sukkikset ja korkkarit,valkoinen pikkutakki vielä yllä ja vaalean ruskea peruukki.

Hiukseni ylettyy harteilleni ja ihana meikki kasvoilla. Katselen itseni peilikuvaa eteisen peilistä, nautin tästä tunteesta ja fiiliksestä. On pian taas maanantai, mutta nyt nautitaan ja ollaan naisellisena ja kauniina. Alan odottelemaan ensiviikonloppua, ja nautin vielä tästä hetkestä. Eikö se rasita kun pelkää maanantai-aamua ja pitää olla taas mies. Minä taas vaatisin lisää tarkkuutta noihin Eijan juttuihin, kiinnostaisi tietää esim. Entäs onko tuo K-kirjain matkittu juttu, vai onko sille olemassa ihan loppuosakin..?

Itsellä kun oli aina lapsena leikkiessä myös ne keksityt sukunimetkin ja joillakin useampi etunimikin. Meikkauksesta voisi myös laittaa tarkempia yksityiskohtia esim. Yhden asian olet Eija unohtanut mainita kokonaan, nimittäin käytätkö mitään tuoksua viettäessäsi aikaa naisena..? Saattaisi avata uusia ulottuvuuksia. Tai jos lähtisit ulos oikein kunnolla naisena, niin minkä tuoksun valitsisit, oletko edes ajatellut asiaa? Yksin ollessa ja vaatteita kokeillessa sitä ei ehkä tule ajatelleeksi, mutta kotoa poistuessa se on yksi olennainen osa.

Niinpä, Eija on tätä suurta transvestiittien joukkoa joka ei uskalla kotoa ulos. Eija on sentään uskaltautunut aamuvarhaisella postilaatikolle kun on varma ettei kukaan ole näkemässä.

Monella tilanne jääkin tälle tasolle ja suurin uskallus on kirjoittaa haaveistaan anonyyminä tänne. Pieni osa niistä suomalaisista yli 50 transvestiittimiehestä uskaltaa repäistä ja lähteä naiseksi laittautuneena edes toisten samanlaisten joukkoon ja vielä pienempi osa liikkuu julkisuudessa. Valitettavasti tuo salailu on usein niinkin tiukkaa ettei edes vaimo tiedä miehensä tyttöilystä ja kun se paljastuu, edessä on pahimmillaan avioero. Oi jospa noista transvestiittimiehestä vaikkapa kymmenen prosenttia osallistuisi ihan tavalliseen elämänmenoon tyttönä, niin tätä salaperäisyyden verhoa ei tarvittaisi.

Kyllähän julkisuus lisääntyy, mutta kovin hitaasti. Ulkoilijoiden määrä lienee parissa sadassa. Hauholla oli viime viikonloppuna 65 illallisvierasta, mikä on uusi DreamwearClubin osallistujaennätys.

Saa nähdä, näemmekö TransHelsingissä uusia kasvoja transvestiittien joukossa. Katsoin tuota kirjoituksen kellonaikaa. Olisit odottanut muutaman tunnin niin se tyttöily olisi ollut ehkä vielä kivempaa päivänvalossa. Hame ja paitapusero, peruukki ja poplari päälle ja uskaltaudun ulos.

Olin juuri ulkona ja oloni on mitä rentoutunein. Pelkkä pukeutuminen alus setteihin on tosi kiihottavaa. Kaverit vierellä ja ne ei tiedä mitään harrastuksestani. Ihanaa, että vihdoinkin tämä yksi ehdottomasti parhaimpiin lukeutuva kappale sai oikein virallisen visuaalisen muodon. Toissa päivänä törmäsin tähän helmeen. Huomasin sen toki jo tuossa aamulla, mutta laitan sen nyt vasta näin illalla, koska muutaman tunnin kuluttua on aika käydä nukkumaan ja toivoisin niin että hän tulisi uniini..

Minulle on aina ollut olemassa vain yksi Jennifer, hän. Jotain hyvän mielen tuovaa tännekin, vai kuinka..? A big smile from her. And one more thing, maybe we can do it together all night long Minäkin harrastan tyttöilyä ja vaimoni kannustaa minua innokkaasti pilke silmäkulmassa.

Minä pidän sanasta "tyttöily". Se kuvaa mielestäni parhaiten tätä harrastustani. En ole vielä käynyt ulkona mutta tarkoitus on ihan lähiaikoina toteuttaa sekin ajatus. Olen pitkä mutta muuten hoikkarakenteinen. Minusta on tärkeää meikata ja pukeutua hyvällä maulla ja tyylikkäästi! En välitä vaikken menekään "läpi" naisena. Minä olen tyttöilevä poika, you see. Nyt kiinnostaisi kysyä teiltä muilta, miten ihmiset ovat suhtautuneet teihin kun huomaavat että olette tyttöilemässä?

Minkälainen on ollut palaute? Onko vihelletty perään, nyrpistetty nenää, osoitettu sormella vai tuliko snagarin jonossa turpaan?

Itse olen lähdössä yöelämään kera pitkien saapikkaiden, minimekon ja blondiperuukin. Ainakin tuollaisessa asussa saa känniset innostumaan. Lievemmässä tapauksessa saat kuulla vain transuttelua, pahemmassa sinut hakataan sairaalakuntoon. Sitä saa mitä tilaa. Olen kuljeskellut tyttönä kolmisensataa kertaa ja kaksi kertaa olen kuullut sanan transu, aikana, jolloin käytin vielä peruukkia.

Siistit hiukset ja meikki, polvipituinen hame ja muut tykötarpeet mallia citynainen suojaavat turhilta skismoilta. Kotiin voi palata ennen keskiyötä ja snagari ei tulisi mieleenkään. Kukapa sinne lähtisi vaikeuksia hakemaan, jos voi nauttia riemurinnoin. No kysynpä vielä, kummalla on negatiivisemmat asenteet, miehillä vai naisilla tässä suhteessa?

Voin kuvitella että joku känninen mies tulee iskemään ja huomatessaan että en olekaan kokonaan tyttö, alkaa rettelöimään. Puuttuuko suomalaisilta kyky ja halu ymmärtää asian showpuoli ja iloittelu? Ei kai drag-artistien kimppuun sentään ole käyty? Olemmeko me liian tosikkoja ja kännissä kännisiä tosikkoja?

Miten muissa maissa, esim ruotsi ja iso. Luulisi että siellä olisi totuttu jo erilaisiin ilmiöihin. Toisin kuin savon sydämessä. Asiattomuuksia huudellaan niin drag-artisteille kuin muillekin jotka tunnistetaan. Kännisellä voi keittää pahasti yli jos sieltä mekon alta löytyykin muut vehkeet kuin mitä on odottanut.

Känninen ei ota asiaa huumorimielellä kun mielessä oli aivan muuta. Ups, it's Halloween again.. A big smile from her again, lucky me! It's almost full of them and my closet is quite a big one! Naisten silkkialushousut ja silkkiyöpaita ,silkkihuivi kaulassa tälläkin hetkellä. Edessä vyötärökanttauksen alapuolella on 2cm leveä kaistale, jossa on sydämenmuotoisia kolmiapilakuvioita valkoisin ja kultaisin terälehdin.

Sitten minulla on suhkot isolla pyöreällä pääntiellä oleva kirkkaanoranssi paituli, jossa on edessä keskellä iso kukkakuvio vaaleanoranssilla. Kukkakuvion päällä on ohuita hopeahilekiemuroita, joiden ansiosta paituli näyttää erityisen hyvältä.

Paituli jää 11cm polvien yläpuolelle ja siinä on 17cm pitkä halkio vasemmalla puolella. Pääntien sekä hihansuiden kanttaukset tekevät siitä tavallista paremman. Se on kokoa M ja laskeutuu nätisti.. Lisäksi laitoin vielä tuon 5cm leveän noin suurin piirtein sateenkaaren väreissä olevan stretch-kangasvyön ja katsoin takaapäin nojoo hmm.. Pulmusten Peg suosii noita. Lisäksi minulla on norlynin 60den kokoa olevat mustat kuviolliset midnight-nimiset sukkahousut. Sitten minulla on kokoa sopivat heh..

Päätin vielä kietaista kaulaani tuon mustanharmaan leopardikuvioisen kokoa 33cm x cm olevan hentoisen huivin.. Paras tapa selittää sellasille on.. Miltä tuntuis jos heräisit eräänä aamuna ja olisitkin vastakkaista sukupuolta?

Et varmaan paljoo oottelisi että pääsisit vaihtamaan sukupuoles takasin! Ja etenkin tässä yhteiskunnassa, jossa on "pojat sininen tytöt pinkki käsitys" jne JNE! Uteliaisuudessa ei ole mitään vikaa, mutta aivojen käyttö sallittua. Ja trans-ihmisille tsemppiä ja rohkeutta. Pitää muistaa että eka pitää tietää pelin säännöt ennen ku voi pelata ja sitten vaan rikkoon niitä sääntöjä ;.

Pian on taas viikonloppu, ihanaa saan laittautua ja olla naisellinen. Tuntuu kivalle kun saa olla se mikä aina toisinaan haluaa olla, niinkuin viime viikonloppuna kun valokuvasin itseäni ja poseerailin kameran edessä.

Se oli niin ihanaa no pian taas uudestaan pääsen nauttimaan naisellisuudesta ja naiseudestani. Tuntuu varmaankin vaikealta kun ei voi elää naisena kuin pienen hetken kerrallaan. Enpä tiedä,minusta tämä käy ihan hyvin näinkin.

Kohtuullisuus kohottaa nautintojen arvoa,vai mitenkä se nyt oli. Kyllä tyttöily on ihanaa. Samanlaista pakertamista kuin muillakin naisilla. Vuosia sitten ku tuli oltua solakassa kunnossa, Kokeilin yllytyshullu kun olen miltä tuntuu elää päivä naisena.

D Kaverin emäntä hommas erotiikkaliikkeestä aidohkot tekodisset joita oli päivän päätteeksi todella hankala repiä pois päältä ku ei saumaa meinannu löytyä iholta Karvat pois, kunnon peruukki, täydet meikit, asiallinen naisellinen kesäinen vaatetus, kävely ja imitointiharjoituksia.

Se oli jotain aivan upeaa.. Sai olla jotain mitä ei ole. Siinä ei ollut mitään seksuaalista vaan se vapautunut olo. Oikeasti, kukaan ei tunnista ja sai olla rauhassa. D Harmittaa kun ikää alkaa olla jo ja voisi uusia tämän vaikkapa loppuiäkseen.

Korjausprosessissa on käynyt ainakin henkilöitä joiden ikä alkaa kutosella. Siitä vaan hakemaan lähetettä tutkimuksiin jos todellakin kokee olevansa nainen ja muutaman vuoden kuluttua on fyysisestikin nainen. Voi tekisin tuon vaikka heti jos: Vaimoke hyväksyisi sen, kaveripiiri ei olis niin ahdasmielistä ja yleisesti yhteiskunta ympärillä hyväksyisi sen. On sitä tullu peiliin katsottua monasti ja photoshopattua D vaikka hyvinkin "miehinen" olenkin.

On muuten melkoisesti tekemistä ja peittelemistä siinäkin että ei vahingossa möläytä mitään tai tee niitä naisellisia asioita Onkohan vaimo ajatellut asiaa tarpeeksi pitkälle. Ainakin meillä elämiseni väärässä sukupuolessa aiheutti jopa avioeroon johtavia ongelmia. Esimerkiksi moni nainen pitää transvestiitti miestä empaattisempana ja parempana kuin jotain machotyyppiä.

Jos kaveripiiri on ahdasmielistä, se on syytäkin vaihtaa uuteen. Itsekin olen ottanut hajurakoa ihmisiin jotka ovat osoittautuneet ahdasmielisiksi. Todennäköisesti kaveripiiri muuttuu itsestään kun alkaa elää naisena, ainakin minulla kävi näin.

Yhteiskunta hyväksyy jo melko hyvin sukupuolenkorjauksen ja lakikysymyksetkin ovat korjaantumassa. Korjauksen jälkeen tilanne onkin toisinpäin. Pitää miettiä ettei möläytä jotain joka outtaa kun muut pitävät norminaisena.

Jos ikä alkaa Töölössä keksitään mitä tahansa ihmeellisiä syitä, että yli 60v ihmisiä ei enää tarvitsisi leikata. Mieluummin ne näkevät potilaan tekevän itsemurhan kuin leikkaavat yli 60 ikäisen. Ota pankkilainaa ja mene Thaimaahan. No iän puolesta ei vissii olis hirveitä pelkoja.. D Mä en ymmärrä ihmisiä jotka ei voi hyväksyä näitä asioita. Ihmisiä me kaikki ollaan. Vaikka eri kuorissa tai eri suuntauksilla.

Ja jos itseäni vastaan kävelisi jonkinlaisen suuntauksen omaava ihminen juttelemaan niin toki jäisin juttelemaan ummet lammet: Olisi noin muutenkin kiva päästä juttelemaan koko operaation suorittaneen ihmisen kanssa. Mun mielestä on hienoa että ihmiset uskaltaa olla juuri sitä mitä haluavat olla. Itse vielä kärvistelen tässä.. Ei sekään välttämättä onnistu.

Thaimaassa ainakin joku vuosi sitten yläikäraja oli 65 ja ainakin pitää olla todella erinomaisen hyvä terveys ennen kuin suostuvat ottamaan sinne.

Yksityislääkäri voi valita potilaansa ja riskipotilaita ei oteta. Suomessa julkinen puoli "joutuu" ottamaan vanhatkin potilaat jotka eivät enää kelpaa Thaimaan potilaiksi.

Mutta julkinenkin puoli tekee riskiarvion ja kuuskymppisellä voi olla jo sellaisia sairauksia joka estää SRS: Mutta estävät sairaudet pitää olla todellakin riskin aiheuttavia, tavanomaiset krooniset taudit jotka ovat hyvässä hoitotasapainossa, eivät ole esteenä leikkaukselle kokemuksia löytyy. Transvestiitin ehkä tunnistaisit, mutta et heistäkään kaikkia.

Jos todellakin harkitset korjausprosessiin lähtemistä, eri puolilla Suomea järjestetään vertaistukitapaamisia jossa voisit päästä juttusille transsukupuolisten kanssa. Koko operaation läpikäyneitä ei noissa tilaisuuksissa käy kovin usein kun se ei enää kiinnosta tavallista elämää elävää ihmistä. Mutta ainakin kerran vuodessa järjestetään Helsingissä teematapahtuma jossa useamman päivän aikana tänä vuonna oli täysi viikko järjestetään erilaista ohjelmaa.

Lähes henkilöä suurin osa transsukupuolisia kokoontui tänä vuonna päätösseminaariin jossa mm. D " Moni suomalainenkin transsukupuolinen vannoo thaimaalaisten SRS-lääkäreiden nimeen. Jos vain löytyy rahaa, sinne lähdetään hakemaan parempaa laatua. Itse kyllä tyydyin Töölön laatuun, puhtaasti kustannuskysymyksenä.

Pitänee vissiin kattella mahdollisuuksia. Oon kuitenkin jo tätä asiaa miettiny pitkään ja pitäs päästää ittensä esiin. Ainoo vaan että photoshoppailulla ja puettuna olin lähes identtinen pikkusiskoon verrattuna.. D En tiä vaan mitä se kaikki tuloo maksamaan.. Normaalikuntoinen sen sen ikäinsen kunnossa.

Ei ollut ongelmia, tehtiin vain tavalliset kokeet ettei ollut leikkausta estäviä sairauksia. Olen kuullut että veressä saattaa löytyä ongelmia joka voi estää leikkauksia. Tämä tapahtui tri Supornilla joka kuuluu kallimpiin lääkäreihin. Leikkauksia saa halvemmallakin mutta saa mitä tilaa sitten Täytyy varautua noin kuukauden oleskeluun. Jätän siltikin sen thaimaan väliin. Kyllä suomalainen osaa varmasti osaa kanssa kun muistaa ennen leikkelyä tuumata että sitte komiaa jälkeä kiitos.

Näin leikkauspöydällä ennenkin maanneena eikä ees arpea näy. P Mutta mutta, kaippa tämä tästä lähtee etenemään jossain vaiheessa. Aikanaan tein ensimmäisiä testejä pukeutumalla ja vähän meikkaamallakin. Sitten kun laitoin peruukin päähän niin peilissä näkyikin äidin nuorempi versio. Myöhemmin tuo on täydentynyt niin että olen nyt muutenkin kopio äidistä. Jonotkin ovat jo osittain lyhentyneet, joten prosessin päässee läpi selvästi alle kolmen vuoden kokonaisajassa Tampereelta aloittaen vähän enemmän.

Kun Töölön lääkärit 1. Hoitotakuu siitä, kun menee ensimmäistä kertaa vastaanotolle on 6 kk ja sinä aikana pitää päästä leikkaukseen.

Jos on tutkittavaa, niin se pitää tehdä leikkausta odotellessa. Lisätään vielä että hintaa ei tarvitse pelätä vaikka olisi opiskelija tai työtön sillä lääkkeet ja lääkärimaksut saa toimeentulotuesta tarvittaessa jolloin koko homma ei siis maksa mitään. Laki ja asetus antaa puitteet tutkimuksista ja hoidoista. Laissa on yksiselitteisesti sanottu että tutkimuksiin on käytettävä vähintään 6 kk aikaa. Tämä on myös tutkittavalle eduksi, sillä diagnoosia ei anneta kertaistunnolla santunnaisen mielialanailahtelun vuoksi.

Tutkimuksiin pääsyä ei tarvitse jonottaa Helsingissä, ensimmäinen tutkimuskäynti asetetaan niin nopeasti kuin se on mahdollista tukimusaikataulun ja postinkulun huomioiden. Käytännössä tämä aika on noin kuukausi siitä kun tutkittava on käynyt lääkärillä hakemassa lähetteen tutkimuksiin. Hormonipoliklinikalle on jonoa, muiden kuin transsukupuolisten takia, joten ensikäyntiä joutuu odottamaan muutaman kuukauden.

Uuden sukupuolen vahvistaminen on mahdollista vasta 12 kk onnistuneen arkielämänkokeen jälkeen ja toisen tutkimusyksikön psykiatrin tutkimusten jälkeen. Töölöön ensikäynnille joutuu jonottamaan muutaman kuukauden, taaskin muiden plastiikkakirurgian poliklinikalle jonottavien potilaiden vuoksi.

Esikäynnillä asetetaan leikkausjonoon ja koska SRS on kolmannen kiireellisyysluokan leikkaus, jonotusaika leikkaukseen on maksimissaan 6 kk ja viime aikoina siinä on pysytty, ajoittain jonotusta ei ole ollut lainkaan, mutta potilaan lääkitysten vuoksi tarvitaan vähintään 1 kk odotusaika ennen leikkausta.

Ketjutetuista jonoista on muistutettu hoitojärjestelmää mutta korjausta tähän ei ole tullut. Toisaalta tämänhetkinen prosessin kokonaisaika, vähän yli kaksi vuotta, ei ole ylivoimaisen pitkä kun kyse on kiireettömästä hoidosta.

Siitä on nyt 11kk 1. Koska olen täysin terve, niin ajattelin saavani heti leikkausajan tuon 6kk puitteissa, mutta se olikin sitten vain toiveunta. En ole vieläkään saanut leikkausaikaa ja se alkaa vituttamaan. Asia meni luultavasti sekaisin siinä, kun tähän hoitoon tuli yksi ylimääräinen pyörä joka sekoitti koko asian.

Kukaan ei ole vaivautunut kertomaan, että miksi Töölössä ei noudateta potilaslakia, sillä sehän on tehty potilaan turvaksi. Töölössä tuota lakia voi ilmeisesti rikkoa mennen tullen ja jättää potilas hoitamatta.

Minulle vaihtuu ylilääkäri Sinikka Suomisen tilalle toinen lääkäri, sillä enää en halua tuota epäpätevää puoskaria lähelleni. Onko Suominen saanut ylennyksen ylilääkäriksi, enpäs ole kuullut aiemmin. Nettisivulla ylilääkäriksi mainitaan Erkki Tukiainen joka on ollut kyseisen osaston ylilääkäri jo pitkään.

Puoskariksi Suomista ei voi sanoa, pätevyyttä hänellä on ainakin saman verran kuin toisellakin SRS leikkauksia tekevällä ja kokemustakin pidemmältä ajalta. Suomessa on vain nämä kaksi SRS leikkauksia tekevää plastiikkakirurgia, heihin on tyydyttävä tai sitten on lähdettävä ulkomaille leikkaukseen.

Jos koet että olet tullut väärin kohdelluksi, niin tee valitus ylempiin portaisiin potilasasiamies auttaa jos et tiedä käytäntöjä. Sittenpähän tulee varmistettua onko hoidossa kaikki ollut kohdallaan.

Ilmeisesti terveydentilan arvioinnissa on ristiriitaa, itse väität olevasi terve mutta lääkäreiden mielestä et. Miten Töölön lääkärit voivat epäillä minulla olevan joku terveysongelma, kun itse en tiedä siitä mitään.

Ainoa tutkimus joka minulle on tehty, on sydämen ultraääni tutkimus ja sen mukaan sydämeni on tosi hyvässä kunnossa. Aivoverenkiertohäiriösi on ilmeisesti sitä luokkaa, ettet tajua enää paljon mitään. Väittämällä kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäriä puoskariksi syyllistyt törkeään kunnianloukkaukseen! Erittäin kokenut ja arvostettu plastiikkakirurgi, joka hallitsee loistavasti sukupuolenkorjausleikkaukset.

Hänen lisäkseen Suomessa sukupuolenkorjausleikkauksia tekee plastiikkakirurgian erikoislääkäri Maija Kolehmainen, joka toimii osastonlääkärinä HYKS: Molemmat plastiikkakirurgit ovat tehneet yhtä paljon korjausleikkauksia, alussa yhdessä, myöhemmin erikseen omien tiimiensä kanssa. Sinikka Suominen on 6. Potilaslaki on sellainen laki jota myös Sinikka Suomisen tulisi noudattaa.

Koska Suominen ei ainakaan minun kohdallani ole välittänyt kyseisestä laista mitään, niin menen nyt Töölöön toisen lääkärin vastaanotolle. Kiitos valaisevasta viestittelystäsi tähän viestiketjuun "Miksi miehet pukeutuvat naisten vaatteisiin".

Mielenkiinnolla odotamme, milloin saamme lukea leikkausasioistasi myös Ruskosuohaukka-viestiketjussa. Sinulla on oikeus valita kirurgisi ja Sinikka Suomisella on myös oikeus valita potilaansa, kun kyse on ei henkeä uhkaavasta operaatiosta.

Potilaan tulee myös olla psyykkisesti riittävän tasapainoinen ja vahva jaksaakseen maata ehdottomassa vuodelevossa viikon Töölön sairaalassa. Töölöstä on aiemminkin on jouduttu lähettämään potilaita sukupuolenkorjausleikkauksen jatkohoitoon Auroran psykiatriseen sairaalaan! Joskus odottaminen on paikallaan, sinun parhaaksesi lääkärit toimivat. Millä tavalla voidaa 6. Vuoden aikana minulle on tehty sydämen ultraääni tutkimus ja sekin viime helmikuussa ja sen tutkimuksen mukaan sydämeni on hyvässä kunnossa.

Mitään muuta asiassa ei ole tehty, sillä Sinikka Suominen laiminlyö potilaslain noudattamisen. Nämä jaarittelut alkaa jo kyllästyttämään. Pitäisi tietää todellinen tilanne eikä uskoa väittämiisi. Lääkäri ei voi rikkoa hoitotakuuehtoja, sairaala päättää hoidoista. Jos perusteet on sellaiset ettei potilasta voi leikata, et voi asialle mitään. Kerron vain miten minua on kohdeltu Töölön sairaalassa. Ainoa mitä on tapahtunut vuoden aikana on minusta otettu sydänfilmi.

Töölön lääkärit viisveisaavat mistään hoitotakuista. Vielä muutama vuosi sitten leikkausjono oli pitkälti yli vuoden. Sen jälkeen jono purettiin ja parhaimmillaan jonon pituus oli 0 kk jonossa ei ollut ketään. Nykyisin leikkaukset hoidetaan hoitotakuun puitteissa. Olet joku poikkeus jota ei edes lasketa hoitotakuun puitteisiin. Mahdollisesti et edes ole jonossa koska olet poistettu sieltä jonkin SRS-leikkauksen estävän sairauden vuoksi.

Selvitän asian kun 8. Sinikka Suomisen kanssa en suostu enää puhumaan sanaakaan. Suominen on todella ylimielinen ja ilkeä lääkäri. Jos minut olisi poistettu jonosta jonkun sairauden takia, niin eikö olisi kohtuullista, että minullekin kerrottaisiin, että mikä tämä mystinen sairaus on. Minulle ei ole kerrottu, että sairastaisin mitään sairautta, jos ei oteta huomioon vähän kohollaan olevaa vetenpainetta. Sekin on kohdallaan lääkityksen ansiosta.

Eräät psyykelääkkeet todellakin alentavat verenpainetta. Hyvä, että olet vihdoinkin aloittanut lääkityksen. Tai puhuit vetenpaineesta etkä verenpaineesta, se sairaus onkin minulle tuntematon, sori.

Miksi vasta nyt 8. Miksi et ole selvittänyt asiaa aikaisemmin? Kyllä vaikeaan leikkaukseen haluavan pitää pystyä itsekin tiedustelemaan hoitoihinsa vaikuttavista seikoista. Minunlaiseni täysin terveen henkilön ei pitäisi joutua tiedustelemaan mitään hoitooni liittyvää ja hoidoista huolehtiminen kuuluu lääkäreille.

Jos he eivät huolehdi hoidoista hoitotakuun puitteissa, niin sitten he rikkovat potilaslakia. Sinikka Suominen on rikkonut potilaslakia melko törkeästi-. Jotain poikkeuksellista on oltava, ellei fyysistä sairautta niin psyykkinen, joka estää leikkauksen.

Korkea verenpaine joka on hoidettu lääkityksellä normaaliksi ei estä leikkausta. Oletko todellakin SRS-jonossa oletko kysynyt jononhoitajalta? Samoin minulla paperit odotti jonotusaikana tutkimustuloksia ja kun ne saatiin, minut sijoitettiin jonoon. Se ei vaikuttanut jonotusaikaan, pääsin leikkaukseen jopa hiukan ennen kuin oli arvioitu jonotusajaksi. Suominen on asiallinen ja hyvä lääkäri. Ilkeäksi en voi häntä sanoa kun tunnen hänet jo pidemmältä ajalta.

Hän on suorasanainen ja joku voi tulkita sen tylyydeksi. Mutta sanotaan että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Psyykkistä sairautta minulla ei voi olla, sillä sehän selvitettiin transtutkimuksissa. Edelleen sanon, että minulla ei ole todettu mitään fyysistä sairautta. Olen täysin terve eikä minulla ainakaan ole todettu mitään sairautta.

Kyseessä on Suomisen täydellinen potilaslain rikkominen, jolla hän osoittaa, että ei välitä potilaastaan. Pystyn jopa osoittamaan hyvin helposti, että missä kohtaa Suominen on rikkonut potilaslakia.

Suominen on vain ollut työssään täydellisen huolimaton. Menen ensiviikolla toisen lääkärin vastaanotolle Töölöön ja selvitän siellä asian. Sinikka Suomisen kanssa en enää suostu puhumaan sanaakaan. Syy siihen miksi en enää suostu puhumaan Suomisen kanssa sanaakaan on hänen ylimielisyytensä ja töykeytensä. Jos pystyt todistamaan määräysten vastaisen toiminnan niin kai olet valittanut ylilääkärille, HUS: Ellet ole tehnyt valituksia, valitat aivan turhaan täällä.

Ellet osaa tehdä valitusta, potilasasiamies neuvoo. Tiedän kyllä erittäin hyvin minne tulen valittamaan. Eduskunnan oikeusasiamiehelle tämä ei kuulu. Kerron vain siitä, että Töölössä voidaan kohdella potilasta aivan mielivaltaisesti. Sinikka Suomisen papereihin tulee ruma tahra tuosta laiminlyönnistä. Työtön ei pääse leikkaukseen asti koskaan vaan hänet käännytetään jo paljon aikaisemmin.

Useampi tuntemani työtön on päässyt leikkaukseen paitsi sinä. Eiköhän tapauksessasi ollut kyse muustakin kuin pelkästä työttömyydestä.

Mutta ei mistään muusta. Ja tietysti työttömällä on ihan hyvät mahdollisuudet päästä leikkaukseen, jos hän on 40 ja vasta pari vuotta sitten jäänyt työttömäksi paahdettuaan sitä ennen vuotiaasta. Toisessa ketjussa jo tulikin hyvin esiin että Suomessa on paljon lääkäreitä jotka mielessään jaottelevat ihmisiä parempiin ja huonompiin ja haluaisivat sen mukaan määritellä kuka saa terveydenhoitoa.

Ei siinä mitään vieraslaumaa tarvita. Päinvastoin voi olla vain parempi ettei vieraita "ramppaa" jatkuvasti kiusana. Siinähän juuri tulee esiin tuo psyykkinen kestävyys kun ei kaipaa vierailijoita paijaamaan sairaalavuoteen viereen. Minä ainakin jututin samassa huoneessa olleita muita potilaita tai hoitajia. Työttömyys ei vaikut Jos itse et pysty leikkausta maksamaan, niin sossu maksaa. Niinpä niin, Minä olen ollut täällä Thaimaassa jo yli 2 viikkoa, näen joka ikinen päivä Ladyboy'ta, osa yrittää putsata turistin Transvestiitti on näistä yleisin, itse olen estroilla oleva Transsukupuolinen!

Suuri osa silti yrittää elää "naisen elämää" , On kassoilla tai myyvät ihonhoitoaineita!! Elämäni täällä ei ole helpottanut yhtään, koska Falangit ulkomaalaiset on samalaisia "paskoja"täällä kuin missä muuallakin!!

Sinä jaksat "ruikuttaa" vuositolkulla samaa asiaa, et vastaa viesteihin koska olet ihan" huuhaa "!! Psykologilla on tullut jutusteltua jo pidemmän tovin asiasta ja eilen väläytti vihreää valoa: Kertoi mahdolliset toimenpiteet ja millä aikataululla. Eli tämä poekatyttö alottaa muutoskuurin.

Sitting on the couch and waiting for her Look at my dress, do you like it?! Your hills have no eyes, but they do look delicious! And dear Peg, yes you can feed me with milk and honey, if you know what I mean?! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Ja koska voi pukeutua eläimeksi, niin sekin on joskus hauskaa. Pornotuottajien ongelma suomessa onkin, mistä löytää hyviä miesnäyttelijöitä. Ehdotin muutamaan otteeseen ELS: Tarvitsemme parikin Henryä lisää ei sillä että itse pitäisin ko.

Kaksi tai kolme hyvää löydöstä tuottaisivat varmasti rekrytointirahat takaisin. Ylipäätään, miesnäyttelijöitä voisi hakea aktiivisemmin. Ei niitä kykyjenmetsästäjiä kovin paljoa pornomessuillakaan näy. Suomi on niin pieni ja "ujo" maa, että kyvyt eivät itse uskalla tai muuten tule hakeutuneeksi. Eihän sitä keskiverto pornonäyttelemisestä haaveileva uros edes tiedä minne pirauttaa jos painetta palleissa kamerankin eteen riittäisi, niistä rinta- ja vatsalihaksista puhumattakaan!

Eli lisää tietoa ja aktiivisuutta olisi tarpeen. Tässä yhteydessä sopiikin vielä väittää vaikka meneekin aiheen vierestä että miesnäyttelijältä vaaditaan enemmän kuin naisnäyttelijältä noin fysiologisesti ottaen. Ilmoitus Suomen Kuvalehteen ja julkinen mulkunmittaustilaisuus pystyyn? Maksaa rahaa ja aikaa, jota tytöillä tuskin liiemmin on Kukapa ehtisi karsimaan tarjokkaista kaikki topi tuhkamunat ja eikka-eiseisokit?

Mainokset maksaa rahua ja suomiporno pyörii pienellä budjetilla, kuten varmasti tiedät. Jotta palkkiot saatais kovemmiksi tarvittaisiin lisää henryjä.. Jos TODELLA tahtoo miehenä lähteä leikkiin mukaan, niin pieni vaivannäkö panee vain syvemmin miettimään asioita, kuten "olenko valmis tällaiseen". Ja se pieni vaiva saattaa jo karsia pahimmat ujostelijat ja leikkimieliset pois. Eikä ole edes vaikeata. Niin tai ainahan sen hakemuksen voisi lähettää vaikka e-maililla.

Niin ja kyllä niitä "kykyjenmetsästäjiä" vaan liikkuu, varsinkin messuilla Vaatii taasen vaan hieman rohkeutta käydä laittamassa ittensä peliin ilmoittamalla, että "mää tahron tulla teitin vilmille panneen! Tämä oli vain minun näkemykseni Varmasti saamme kuulla näitä sivuja selaavien tosiammattilaisten, kuten Mariahin, näkemyksistä lisää. Muutamia A3 mainoksia sekä paljon aktiivisuutta. Kaikki oikeastaan on kiinni aktiivisuudesta. Päänahkanmetsäjät ne IT-alallakin kykyjä ovat löytäneet.

Ja toisekseen, ne jotka voisivat kameran edessä olla hyviä, eivät ehkä edes itse tiedä sitä tai ovat vain leikitelleet ajatuksella.

Totta puhut, paradoksi niistä palkkioista voisi tullakin. Mutta toisaalta, jos työn "myy" hyvin, tietää rekrytoinnin kohdekin että palkkiot alussa eivät päätä huimaa. Mutta jos TODELLA tahtoo mutta on vain hautonut ajatusta, tarvitaan siihen tulitikkuja tai kipinää ulkoapäin että innostus ja uskallus roimahtaa liekkeihin. En ole vielä niitä rekrytointimainoksia miehille nähnyt kovinkaan montaa messuillakaan.

Kyllä se kykyjenmetsästäjäkin voisi tulla sieltä nurkasta ehdokkaan eli hmm: Mietin tässä vain, että jos joku kykenevä kaveri alkaisi moista tekemään vaikka harrastuspohjalta, niin varmasti saisi paljon hyvää aikaan. Tässäkin tulevat kuitenkin jossain vaiheessa omat resurssit vastaan.. Messut olisivat tällaiseen toimintaan kyllä oikeastaan ainut vaihtoehto Eli ei se helppoa olisi vaikka kuinka rekrytoisi.

Ymmärrän tosi hyvin pointtisi, mutta olen edelleen sitä mieltä että homman luonteen vuoksi ja käytännössä aloite ja hakemus tulee jatkossakin varmaan miehiltä Ellet sinä sitten ala välitysagentiksi Olen jo muutamia yrittänyt rekrytoida.

Intissä eräs lihaksikas ja muutenkin mallin näköinen, erittäin seksuaalisesti aktiivinen ujostelematon kaveri mm. Kohtaloksi kävi kaverin tyttöystävä, joka ei sitten ymmärtänyt.. Ehkäpä hän vielä filmille ilmaantuu kaverin yhteystiedot ei tietenkään ole enää tallessa. Nii ja epäröijille vielä tiedoksi, että aina on olemassa niitä sinisiä, salmiakin muotosia pikkupikku tabuja Valitettavasti palkat eivät ole pieniä aluksi, vaan pysyvät samana vaikka kundi loisi kansainvälisen uran.

Olen joskus jutellut erään mallikundin kanssa leffoista ja juttu jäi siihen että hän tienasi paremmin vaatteet päällä. Mutta niin teen minäkin! Juontokeikoista saan paljon enemmän palkkaa kun mitä tienaan strippaamalla tai esiintymällä videossa Eli motiivi lähteä alalle pitäisi olla muu kun raha. Vaikka tuskin minua pyydettäisiin juontamaan ellen olisi tehnyt näitä hommia: Itse kyllä tarjoan töitä hyvännäköisille kundeille vaikka ruokakaupassa, mutta suuri syy miksi taso on mikä on, on yleinen asenne.

Onneksi se on muuttumassa, mutta vielä kynnys ottaa pornomallin leima otsaansa on harmittavan korkea Ollaan niin vähän aikaa tällä pallolla, että mitä niitä leimoja murehtimaan Mariah, miksi miehille sitten maksetaan niin pieniä palkkoja? Ehkäpä tuottajien pitäisi tarjota enemmän jolloin saisi mahd.

Edelleen, rekrytoinnin heikkous kostautuu. Soisin näkeväni aktiivisuuden lisääntymistä tälläkin saralla. Meidän pitäisi luoda Suomipornosta yhtä laadukasta kuin muutkin suomalaiset tuotteet ja palvelut ovat. Missä on kaikki vastaavan näköiset suomalaiset? Pitkä, lihaksikas, hyvännäköinen hiukset päässä. En tosin ole homo - onneksi. Amerikkalainen porno-ohjaaja John Leslie, joka on tehnyt sadoittain pornoleffoja, sanoi eräässä haastattelussa, että kyvykkäitä miesesiintyjiä on erittäin vaikea löytää.

Tulijoita hänen mukaansa on kyllä paljon, mutta tosi asiassa vain hyvin pieni osa miehistä pystyy esiintymään pornoleffoissa. Reaktio on yleensä "ei seiso", kun paikalla on kirkkaat valot ja parikymmentä ihmistä tuijottamassa. John Leslien mielestä pornoleffoissa esiintyvät miehet ovatkin täysiä idiootteja - sellaisia, jotka eivät tajua mistään mitään ja joille ympäristö ei merkitse mitään.

Kaljupäillähän on korkea testosteronitaso - mieshormonin runsaus aiheuttaa kaljupäisyyttä. Itse jätin kyllä 2mm jäljelle. Mulla onkin tainnut sitten venähtää pitkäksi, on päällä jo varmaan puolitoista senttiä jalkovälissä enemmän. Sivuilla aika lähellä kaljua.. Tuli vaan mieleen,että miten sitten kävisi jos alkaisi hiukset vielä lähtemään,kun jo nyt on ikäänkuin liemessä tuon mainitsemasi hormonin suhteen. Eiköhän ne saksalaiset suuntaa ne leffat ns.

Ihmisille lue miehille jotka moisia tuotantoja katsovat on samantekevää millainen mies niissä näyttelee sillä se ei kiinnosta muutenkaan ja onhan helpompi mielessään samaistua rumaan ja kaljuun kuin treenattuun adonikseen. Taaskin vain oma mielipiteeni.

Onneksi sentään muutamat tuottajat keskittyvät laatuunkin, kuten jenkkiläinen Vivid. Vividin leffat alkavat kyllä maistua jo vähän puulta, ne ovat ikäänkuin liian vaniljaista. No, kiva niitä on silti katsoa, myös tyttöjen mielestä. Henkilökohtaisena mielipiteenäni Louis Cypher on suomalaisista paras. Aina ystävällinen asenne, häntä saa ohjata ja tykkää työstään. Jet Set - The Best Men Doing What Men Do Best - http: Minua henkilökohtaisesti kiihottaa esimerkiksi Max Hardcoren filmeissä juuri upea nuori tyttö ja vähemmän hyvännäköinen vanhempi mies, vaikka itse olenkin vielä melko nuori.

Uskoisin että kyseessä on merkittävässä määrin psykologinen vaikutus: Nuori kaunis tyttö joka on valmis rikkomaan ennakkoluuloja ja nauttii monipuolisesta seksistä Max Steinerin näköisen miehen kanssa sytyttää minussa halun suorastaan rakastaa tälläistä tyttöä. Siinähän on niin paljon ihastuttavia luonteenpiirteitä, itsenäinen päätöksenteko ohi stereotyyppisten normien, ennakkoluuloton suhtautuminen kaikkiin ihmisiin, nauttiminen toisen kiihottumisesta, seksin kokeminen iästä riippumattomana asiana, jne joita todella arvostaisin paljon ja korkealle omassa tyttöystävässä.

Kyllä videosta enemmän kiihottuu kun videosta välittyy tälläinen tunnepuolen "kuva" sen sijaan että mies olisi joku pyykkilautavatsa. Mitäs mieltä olet, Mariah, oletko tuumannut pornoa näin syvälliseltä kantilta? Millä perusteella päättelet, että kovin moni tyttö nauttisi Max Hardcoren käsittelystä? When the girl pukes, he has gotten what he wants from a blow job. Even Barbie has broken down and cried during a scene.

Pornossa kiihottuminen on pääasia. Siihen viittaa jo itse porno sanakin. Ikään kuin liioittelua vedoten ja keskittyen vain tiettyihin kiihotusta tuottaviin kuviin ja ajatuksiin. Oikein tieteellisesti tutkittua juttua. Jos korva olisi tutkimusten mukaan erityisen kiihottava asia, olisivat filmit täynnä korvaan liittyvää materiaalia. Maxillä on pornoalalla hurja maine, mutta luuletko että minä tai muut pornonkatselijat keskitymme katselussa miettimään esimerkiksi linkissä antamiasi asioita?

Se mikä on lopputulos näyttää hyvältä ja kiihottavalta ja sehän juuri on pornon tarkoitus. Sinä voit puolestani pohtia noita asioita joista olet kiinnostunut. Minä en kuitenkaan esimerkiksi maitopurkkia ostaessani mieti itse tuotantoa tai tuotantoketjua, työhönsä ja elämäänsä kyllästynyttä itsemurha-aikeista maanviljelijää, meijeriyhtiön pomon seksuaalista suuntautumista tai kauppiaan murhetta pilaantuvista eristä.

Niin kauan kuin tytöt menevät Max Hardcorelle ja Max maksaa minkä lupaa homma toimii.

. Olen muuten tätä harrastanut jo 40 vuotta. Tai tykkää että mies laittautuisi ,ja jopa auttaa siinä. Siitä sitten vaan tiukat farkut jalkaan ja menoks. Kyllä tässä muitakin pännii kun tiitit tytöttelee. Nauttikaa suomalaiset, uskaltakaa toteuttaa itseänne ja koetelkaa luontoanne!!

SUOMALAISIA KOTIVIDEOITA FRESSI GAY SEINÄJOKI RYHMÄLIIKUNTA

Live jasmine sex work homo suomi

Minulle tulee ihan samanlaisia tuntemuksia, vaikka liikunkin hiukan rauhallisemmissa paikoissa. Pitkä, lihaksikas, hyvännäköinen hiukset päässä. Yhtäläillä pitäisin päivittäin naisten, kuin miestenkin vaatteita, jos löytyisi kanttia esiintyä mekko ja hame päällä. Eija on sentään uskaltautunut aamuvarhaisella postilaatikolle kun on varma ettei kukaan ole näkemässä. Niin ja kyllä niitä "kykyjenmetsästäjiä" vaan liikkuu, varsinkin messuilla Mikä helvetti sinä olet sanomaan että kuka on mitä!!!? Todennäköisesti kaveripiiri muuttuu itsestään kun alkaa elää naisena, ainakin minulla kävi näin.