Gay-hieronta

Erotiikka homoseksuaaliseen kauppa treffit.suomi24

Sinkkunainen ei ole mahdollisesti saanut aikoihin, ja kun hyvät treffit sitten löytyy, niin pitää juoda mutta ei saa seksiä? Eikö myös mies todennäköisesti ole pettäjätyyppiä mikäli haluaa seksiä jo ensimmäisellä kerralla? Miksi vain naiset leimataan? Jos ei muista kunnolla miksi seksiin päädyttiin, onko se sääntö voimassa että " Mitä ei muista, sitä ei ole tapahtunut " vai onko sekin voimassa vain miesten kohdalla yleensä vielä varattujen?

Olen kokeillut myös ns. Siinä yleensä onnistuu vain jos ei lainkaan juo, tai jos sopii vain lyhyet treffit ja jotain pakollista menoa niiden jälkeen etteivät ne epähuomiossa pitene.

Erittäin typerältä tuntuu suudella jotakuta humalassa ja sanoa " Ei seksiä " ja sitten herätä aamulla alasti toisen vierestä. En aio enää ryhtyä pelleilemään ja pelaamaan, jos ei kelpaa sellaisena kuin on niin äijät saa etsiä sen pihtarivaimonsa ja siveyden sipulin muualta ja olla niin tekopyhiä kuin ikinä lähtee. Eikö olisi helpompaa etsiä suoraan seksiä haluava nainen? Onko tämä vain heteroiden päänsärky vai onko tällaista turhaa säätöä myös homoseksuaalisissa suhteissa? Itse olen bi, ja naisten kanssa en ole vastaavaa huomannut.

Yleensä lesbosuhteissa muutetaan yhteen jo toisilla treffeillä, joten seksistä ei ehdi tehdä ongelmaa tai päätelmiä. Vaikuttaa, että tämä on heteroiden keksimä ongelma. Miksi ihmiset eivät suhtaudu luonnollisemmin seksiin vaan negatiivisesti? Eikö olisi vain helpompi harrastaa seksiä jos siltä tuntuu ja perustaa mahdollinen parisuhde muille asioille eikä olettaa että toinen on sellainen ja tuollainen koska seksiä tuli harrastettua?

Yleisesti tunnutaan ajattelevan, että mies tekee aloitteen seksistä. Jos nainen on itse joka kerta aloitteen tekijä, eikö hän silloin ole enemmän pukki kuin l-u-t-k-a ja ansaitse ne samat sulat hattuun kuin mies joka on " kovan luokan metsästäjä " näissä asioissa?

Tuli vielä mieleen, että jos miehen kiinnostus lopahtaa jos seksiä harrastetaan ensimmäisillä treffeillä, niin itse ajattelen että jos joku oikeasti ajattelee niin, niin sen täytyy itse olla lyhytjänteinen ihmissuhteissa ja ajattelee liikaa seksiä. Minusta tuollaisia laskelmia ei pitäisi tehdä koska elämässä voi tapahtua mitä tahansa.

Olisi ikävää jos toinen vaikka jäisi auton alle ja kuolisi eikä olisi ikinä ehtinyt harrastaa seksiä kun on pitänyt katsoa kalenterista että milloin se on sopivaa. Tuollainen laskeskelu on vain alkusoittoa sille, että suhteessa seksiä käytetään vallankäytön välineenä.

Seuraava aste on, että seksistä tulee todellinen kiristysväline tai vähintään molemmille tulee siitä paineita. Mielestäni nuo ovat kaksi eri asiaa.

Jos mies unohtaa heti kaikki jutellut asiat ja hylkää ekojen treffien jälkeen jos seksiä tulee, niin tuskin se on ikinä ylipäätään muuta halunnut kuin seksiä, kyseessä pinnallinen ihminen. Tässä yritetään vain sälyttää kaikki syyt naisen niskoille jos jokin ei toimi.

Minusta sellainen joka ei kelpuuta naista koska sai pesää siltä liian äkkiä, joutaa olla yksin. Silloin ei ole mitään todellista emotionaalista tarvetta löytää pysyvää kumppania vaan sitä vältellään vähintään alitajuisesti jotta ei tarvitsisi tuntea pahaa omatuntoa ja sitoutua. Aina on helpompi syyttää toista ja mieluiten vielä jotain isompaa ihmisryhmää.

Se pihtaaminen itseasiassa tuntuu siltä, että alistuu keinotekoisiin sukupuolirooleihin ja oikein alleviivaa sitä, että naisilla ei ole samoja oikeuksia kuin miehillä mitä tulee seksuaalisuuteen. En kertakaikkiaan voi osallistua sellaiseen naisten sortamiseen vaan harrastan seksiä silloin kun itse haluan ja olen sitten sinkku vaikka koko loppuelämäni jos niikseen tulee.

Ja mitä tulee näihin pettämisasioihin: Eikö ole hyvä, että seikkailee sinkkuna riittävästi ettei tarvitse sitten suhteessa haikalla mitään kokeiluja kun tietää, etteivät seikkailut lopulta niin ihmeellisiä ole? Se millainen ihminen on sinkkuna, ei ole sama asia kuin parisuhteessa.

Minä esimerkiksi uskon yksiavioisuuteen ja pitkä suhde olisi hieno asia. Ei mitään tarvetta pettää. Ylipäänsä uskon, että pettäminen on oire jostain isommasta ongelmasta itsensä kanssa eikä se, että on pakko saada hulluna seksiä.

Uskon, että moni ihan turhaan menettää mahdollisuudet hyvään ihmissuhteeseen koska tehdään hätiköityjä päätelmiä seksikäyttäytymisen takia. Naisten täytyisi pitää yhtä, mutta koska täytyy muka kilpailla miehistä yäk, en kilpaile niin siksi leimataan muut naiset kevytkenkäisiksi l-u-t-k-i-k-si että itse muka vaikuttaisi paremmalta. Todellisuudessa mitään l-u-t-k-i-a ei ole edes olemassa. Se on pelkkä myytti joka on luotu naista vastaan toisten naisten toimesta.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En jaksa lukea läpi yhdentekevää hölpötystä, enkä vastailla useisiin kysymyksiisi, mutta lähdetäänkö treffeille? Aloittajalle, tuntuu, että sulla itselläsi on ongelmia oman seksuaalisuutesi kanssa, kun se aihepiiri sun jutuissa koko ajan pyörii.

Kaikesta ei ole pakko avautua. Itse olen seksiaddikti, harrastan seksiä muutaman vakimiehen kanssa säännöllisesti, välillä pokaan uusia miehiä.

Tätä en kuitenkaan mainosta kenellekään, koska se ei ole yleisesti hyväksyttyä naisille sopivaa käytöstä. Se vain on minun elämääni, en halua vain yhtä miestä, haluan monta. Me eletään vuotta ja sinä et voi avoimesti olla sellainen nainen kun tahdot! Nimenomaan sinun tulisi mainostaa sitä millainen olet jotta vanhat kangistuneet ennakkoluulot poistuisivat vielä joku päivä!!!! Itseasiassa olen samaa mieltä, mutta toisaalta aisiat vain menevät niin että jos haluat myöhemmin seurustella kukaan ei halua naista tai miestään jolla on ollut paljon kumppaneita.

Itse harrastan kanssa muutaman miehen kanssa säännöllisesti seksiä ja joskus jonkun irtopanon kanssa. Itsekin pidän tai oikeastaan rakastan seksiä. En jaksa lukea läpi yhdentekevää hölpötystä, enkä vastailla useisiin kysymyksiisi, mutta lähdetäänkö panemaan? Mutta silti valitat, koska tosiasia on, etteivät nämä tapaamasi miehet ole huolineet sinua. Biseksuaalina tunnut ajattelevan, että miehet ja naiset ovat samanlaisia, mutta silti tunnustat ettei lesbojen kanssa ole ongelmaa.

Ehkäpä sittenkin hormonit saavat meidät toimimaan eritavalla omasta itsekkäästä näkökohdastaan. Miehen biologia haluaa varmistaa oman isyytensä sillä ettei nainen ole liian helppo, mutta silti jakaa omia geenejä. Kaksinaismoralista kenties, mutta silti biologian kannalta varsin järkevä lisääntymistaktiikka, sillä luonto ei ole reilu. Nainen on aina oman lapsensa äiti.

Siispä naisen itsekäs biologia haluaa varmistaa lapselle parhaan siittäjän geenit, mutta paras siittäjä ei ole aina paras elättäjä. Naiset ovat yhtä kaksinaismoraalisia ja itsekkäitä biologialtaan kuin miehetkin, koska biologisesti olemme eläimiä. Mies haluaa olla oman lapsensa isä, siinä missä nainen haluaa lapselleen parhaan siittäjän ja parhaan elättäjän. Mutta tämän myötä molemmat ovat taipuivaisia myös pettämään, varmistaakseen oman jälkeläistuotannon, mies pyrkimällä suureen määrään ja nainen parhaaseen laatuun.

Haluan kuitenkin uskoa, että jokin muu asia on ollut se syy miksi jonkun ihmisen kanssa ei ole tullut mitään vakavampaa. Tarkoitukseni ei ole puhua yksityiskohtaisesti siitä että kuka huoli tai jätti huolimatta milloinkin kenetkin, tai olla vihainen vaan selvittää että voiko oikeasti tuollainenkin syy olla että seksiä oli ensimmäisellä tapaamisella.

Etsin toisenlaista ihmistä, jos ei löydy, niin sitten ei löydy. En aio muuttaa mitään toimintatapojani koska en ole kiinnostunut teeskentelemään. En myöskään koe tarpeelliseksi, että miehet ja naiset olisivat samanlaisia. Kysymys on siitä, mitä saa tehdä ja mitä ei, ja rajoittaako sukupuoli jotakin vai ei ja jos rajoittaa niin en aio silti totella mitään sääntöjä. Kokemukset sekä lesboista että heteromiehistä on vielä sen verran rajoittuneet, että kaikki on vain arveluja. Siksi kysyn, kun en tiedä.

En koe olevani helppo, en missään vaiheessa ole sanonut, että harrastaisin seksiä kaikkien ihmisten kanssa joiden kanssa menen treffeille. Nimenomaan sanoin, että suurin osa tulee torjutuksi harva edes mihinkään treffeille pääsee. En sanonut, että harrastaisin useiden ihmisten kanssa seksiä tai vaihtaisin usein seksikumppania. Että pilaako se kaiken AINA? Nykyään on myös ehkäisykeinot ja isyystestit. En tiennyt että elämme keskiajalla tai jotain D Edelleen ne testit: D Eiköhän kaikki halua varmistaa hyvät geenit jos lapsia haluaa.

Nykyään tuskin kumppanista halutaan elättäjää vaan talous lapsiperheissä jaetaan puoliksi? Ainakin minulla olisi niin, jos joskus haluaisin lapsia tai yhteisen talouden jonkun kanssa.

Eli mies haluaa neitsyen pihtarin joka kuitenkin ikäänkuin myy seksiä saadakseen mieheltä elatusta? Seksistä tulee semmoinen " armopala " joka annetaan kun roskat on viety ja jotain materiaa ostettu? Pitäydyn edelleen siinä, että valitsen itse milloin seksiä harrastan ja maksan omat kuluni: Nämähän ovat omatunnon asioita, ja mä en saa kyllä unta jos teen vastoin omatuntoani.

Kiitos silti biologia ja hormonit asiallisesta, vaikkakin kummallisesta vastauksesta. Vastausta ei silti alkuperäiseen kysymykseen ole tullut. Suuressa osassa maailmaa on aivan normaali käytäntö, että morsiamen vaaditaan olevan neitsyt.

Jos näin ei ole, siinä joutuu häpeään sekä sulhasen että morsiamen suvut molemmat. En tiedä, mikä on käytetty nainen. Onko käytettyjä miehiä myös olemassa? Millä miehen poikuus varmistetaan? Ei voi kuin oksentaa. Tällaista tekstiä toki odotinkin tähän ketjuun. Seksissähän on kaksi osapuolta.

Suhteen jatko on täysin toinen kysymys. Parisuhteen idea on se, että pari keskityy toisiinsa eikä rinnakkaissuhteita ole. Se, onko näin, selviää vasta useampien treffien ja pidemmän ajan kuluessa. Seksi, tapaamisten määrä ja laatu vaikuttavat arvioon suhteen tilanteesta. Nainen ei harrasta seksiä, hän jakaa pilluaan ja nainen joka alentuu antamaan pilluaan ensimmäisillä treffeillä on halpa lutka ilman ihmisarvoa ja mielestäni hänet pitäisi polttaa elävältä.

Ja nainen ei saa mitään sulkia hattuun, mies saa ne sulat koska mies saa ja nainen alentuu antamaan. Naisen kanssa voit harrastaa seksiä se ei halvenna naista, mutta miehelle antaminen halventaa. Naisen kuuluu inhota seksiä miehen kanssa. Olen varma että jokainen nainen täyttää toiveesi ja pelkkä ajatuskin seksistä kanssasi saa inhon aikaiseseksi.

Nainen ei anna mitään mutta mies lastin siemeniään. Se joka jakaa reikäänsä antaa ja se jolla on jotain sinne reikään työnnettävää antaa. Ei reikää voi jakaa. Ei se vähene minnekään vaan pysyy edelleen samana reikänä. Kyllä nainen jakaa, sen munasolunsa, mitä ilman miehen siittiö on vain kuoleva eliö. Ei ole biologia hallussa. Tai oli vitsin yritys. Munasolu pysyy kyllä naisen sisällä edelleen.

Jos mies sen saisi niin mies tulisi raskaaksi. Entä sitten, jos vaikka harrastaakin? Ei siinä ole mitään pahaa tai tuomittavaa tai mies ajattelisi sinun olevan kevytkenkäinen. Seksiin tarvitaan kaksi ja tuskin mieskään itseään huonona ihmisenä pitää, jos ekoilla treffeillä pissivehkeet menevätkin sekaisin. Miksi se on aina niin, että nainen antaa ja mies saa? Jos kuitenkin kiinnostumattomuus johtuukin siitä, että miehet, jotka ovat suostuneet seksiin kanssasi, eivät sitten olekaan pitäneet siitä, mitä olet fyysisesti.

Jos he eivät olekaan pitäneet sun pimpistä, tisseistä, vartalosta tai peppureijästä ja siksi eivät tahdo nähdä uudestaan? Tämä ei väittelemällä ja loogisilla perusteluilla mihinkään muutu. Tai no, voihan se hiljalleen muuttua, kun aina yksittäiset ihmiset ajattelevat asiaa. Taitaa olla vähän muuallakin kuin tällä palstalla voimissaan tuo ajatus.. Vai onko aloittajakin tapaillut vain palstalaisia? Se on ikiaikainen totuus, että antaminen halventaa naista ja saaminen nostaa miehen statusta.

Mutta kun mies on antava osapuoli. Yritä vaan hyväksyä se tosiasia. Silmät ja korvat päässä olevana naisena voin kertoa, että miehet ovat hyvinkin nauttineet, yhtymisestä. Se on niin siksi että nainen saa, olkoon kuinka ruma tahansa seksiä aina. Miehen pitää olla limainen pelimies että seksiä heruisi useasti. Muut "saavat" sitä seksiä silloin tällöin. Kysyntä ja tarjonta on tässäkin asiassa. Ja mitä tulee seksin harrastamiseen ekoilla treffeillä ja seksistä pitämiseen, mielestäni ne eivät korreloi toisiaan.

Itse olen todella seksuaalinen ihminen, mutta jos harrastaisin seksiä ekoilla treffeillä, suurella todennäköisyydellä ei nainen olisi parisuhdemateriaalia. Jokin siinä vain on. Hidas eteneminen on vain juttuni ja uskon sen näin olevan suurimmalla osalla.

Kaksinaismoraaleja on ja tulee aina olemaan. Kun nainen mainitsee feministi-sanan, se miesten mielissä tarkoittaa miesvihaajaa, joka näkee tasa-arvon sellaisena että kunhan itse hyödyn ja useasti tällaiset naiset ovatkin tällaisia, naisversioita sovinisteista, ei hajuakaan tasa-arvosta. Jos harrastat seksiä heti ekoilla treffeillä, niin siitä tulee sellainen mielikuva, että todellisuudessa et edes halua seurustelua, vaan nimenomaan sitä seksiä.

Juuri tämän vuoksi esimerkiksi monet nettitreffit ovat sellaisia, joissa puhutaan seurustelusta, mutta kuitenkin kumpikin osapuoli haluaa vain seksiä. Joskus tulee ainakin minulle kiusallisia tilanteita, kun minä oikeasti tosissani etsin seurustelusuhdetta, enkä pelkkää hetken hekumaa, jolloin mies on pettynyt ja minä olen pettynyt.

Valitettavasti vain edelleenkin on sellainen käsitys, että nainen on antajana ja mies on ottajana. Osittain tämä tietenkin johtuu fysiikasta.

Jos miehen vehje veltostuu, yhdyntää ei voida harrastaa ja yleensä aina miehen into seksiin lopahtaa silloin eikä mies halua edes kädellään tai suulla tyydyttää naista. Itselläni on yhden yön jutusta kokemus, jossa mies laukesi jo ennen yhdyntää, jolloin homma loppui sitten siihen.

Käyttäytymisesi osoittaa, että seksi on sinulle erittäin tärkeää. Keskimäärin ihmisella on kuitenkin vain keskinkertaiset halut. Ehkä sinun estottomuutesi voi myös vaikuttaa joihinkin miehiin siten, että he kokevat, että eivät pystyisi tyydyttämään sinua, vaan hakeutuisit helposti tyydytyttämään itseäsi myös parisuhteen ulkopuolelle.

Nämä ovat vain olettamuksia. Suosittelen, että kysyt joltakin kivalta mieheltä jälkikäteen tätä asiaa, että miksi juttu päättyi vain seksiin, koska olisit halunnut jatkaa tapailua, että voisiko suhde edetä pidemmälle. Tässäpä mun näkökulma asiaan. Ei seksin harrastaminen eka treffeillä ole ainakaan minulle ongelma. Sehän on vaan positiivista, jos on niin paljon molemminpuolista vetoa. Ei seksissä ole kysymys antamisesta tai ottamisesta, tosin tällä palstalla on taatusti eriäviä mielipiteitä.

Tottakai nainen saa haluta. Sinkkuna eläminen olisi aika tylsää sekä miehille että naisille, ellei saisi harrastaa seksiä. Saisen seksuaalisuus on monille miehille niin pelottava asia, että on helpompi mielessään kieltää sen olemassaolo kuin hyväksyä se: Ei ole mitään syytä vastustaa, jos on sinkku.

Uskollisuus on lupaus, joka podetään, mutta kenelle sinkku olisi uskollinen, kultakalalle vai? Tapahtunutta ei voi pyyhkiä pois, muisti sen tai ei. Minä en ainakaan etsi pihtaria, kierrän kaukaa. Varmaankin on heteromiesten ongelma, kun naisen seksuaalisuus pelottaa. Mulle seksi on luonnollinen asia. Uskonto ja sen muovaama kulttuurimme on tehnyt seksistä tabun. Japanilaisilla ei esimerkiksi ole tätä ongelmaa.

Ehkäpä naiset ei saa sulkaa hattuun koska me miehet olemme liian helppoa riistaa: Olen ammatinopettaja ja suunnittelija Jos sinussa on 'munaa', ota yhteys: Jos ei harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä, on pihtari? Nyt on kyllä tullut katsottua liikaa Nikke Knattertoneja. Välitön sänkyyn päätyminen kertoo ihmisen sinisilmäisyydestä ja lyhytnäköisyydestä.

Haluan tutustua naiseen, joka suhtautuu minuun aluksi vähän kriittisesti arvioiden ja epäillen. Tietenkin miehen syliin välittömästi antautuva nainen antaa signaalin, että luottaa mieheen heti täydellisesti ja kertoo miehelle myös sen, että nainen on muidenkin miesten kanssa käyttäytynyt samalla tavalla.

Liiallinen luottamus heti alkuun on osoitus henkisestä heikkoudesta eikä sellainen ihminen ole hyvää parisuhdemateriaalia. Kahden tunnin tutustumisen jälkeen et tiedä ihmisestä yhtään mitään, vaikka tuntuisikin että "aivan kuin olisi aina tunnettu". Minusta samat säännöt pätevät kyllä miehiinkin.

En tiedä miksi heillä olisi erityislupa panna heti ilman mitään seuraamuksia. Itse olen sen verran kauniiksi haukuttu naikkonen, että joudun todellakin pihtaamaan seksiä jotta selviää, onko mies vain sen perässä vai ei. Eipä sillä, harvoin edes haluan miestä heti kättelyssä, tai jos haluan, tiedän, että halu vain syvenee kun ihastun, joten ikäänkuin haudon tunnetilaa ja seksi on pikkuisen panttaamisen jälkeen entistä parempaa.

Karu totuus on, että joskus aikanaan harrastin seksiä liian aikaisin, siis itseni kannalta, ja koska olen tunneihminen, koin sen ahdistavaksi enkä tuntenut oloani mitenkään erityiseksi. Moni mies on sanonut, että naiset käyttävät tätä "haluan ainoastaan sinua poikkeuksellisen paljon" -taktiikkaa miehiin usein kun pomppaavat sänkyyn heti.

Kuulema eräs nainen jokaisen kolmen kaveruksen kohdalla, toki erikseen ;D. Ainakin omien puheidensa mukaan. Täällä saa ja pitääkin keskustella aiheesta, se on hyvä, mutta tämä "naisen heti antautuminen" on ikuisuuskysymys, jonka taustalla ei aina ole rationaalisuutta.

Miehetkin perustelevat negatiivista suhtautumistaan "ensi-iltaseksiin" usein vain sillä, että "Näin se on aina ollut ja tulee olemaan".

Onhan se totta, että miehet arvostavat enemmän naista joka pihtaa kun naista joka nussituttaa itseään heti. Koska silloin mies ajattelee, että monenkohan miehen nussima reikä tämä nainen on kun minäkin sain heti. Ja se on myös totta, että me miehet arvostamme enemmän aitoa puhdasta neitsyttä ja kunnollista naista kun teitä jotka sellaista vaan esittävät.

Valitettavasti kunnollisia naisia on vähän joten joudumme yrittämään tyytymään edes vähän käytettyihin. Mutta ei siinä ole sellaista aitoa kunnioitusta ja syvempää rakkauttaa vaan kun huora rupsahtaa niin sitten vaihdetaan uutta tilalle. Naisella on kaksi arvoa miehen silmissä: Mitä enemmän ne kuluvat sitä matalampi naisen arvo on. Parempi kun ei muista mitä se on niin ei kaipaakaan ihan joka päivä.

Miestä ei kiinnosta lainkaan ja jos teen aloitteen niin tönii pois tai sanoo "lopeta". Yli kymmenen vuotta suhdetta takana ja toivon että edessä ei olisi enää yhtään vuotta.

Yksi lapsi olemassa ja mietin pääni puhki miten saisin eron hoidettua siististi. Välillä tuntuu, että päät molemmat eivät enää kestä yhtään kauempaa ja näen usein unia, joissa puuhailen kaikkea mahdollista ja mahdotonta ja kun herään olen niin pettynyt ettei se ollutkaan totta.

Odotan sitä päivää, kun pääsen nykyisestä miehestäni eroon ja saan jonkun uroksen leijonan kynsiini. Säälin jo etukäteen sitä mies parkaa joka joutuu raatamaan, jotta vuosien puutteet tulee paikattua. Onko se ainut syy että on toinen tai ettei se vaimo enää kiinnosta? Tätäpä olen miettinyt pimppa märkänä jo monia viikkoja.

Tuntuu että miestä ei mun jalkoväli kiinnosta, omansa vaan. Eli hälle saa tehdä ja hyväillä mut ite ei mun vehkeeseen koske kun pakolla. Aviolliset velvollisuudet Ylläpito on siirtänyt viestin seksi-foorumille - ja senkin monta asiallista vastausta poistaneena http: Ei ole edes ilmoitusta asiasta.

Juttuhan käsitteli nimenomaan saamattomuuden lopettamista. Saamattomuushan on juuri selibaatissa elämistä. Nyt ylläpidon mielestä juttu on näköjään vain seksiä. Onko koko ällä foorumilla mukamas yhtään enemmän aiheeseen kuuluvaa kirjoitusta! Olette tehneet tälle palstalle uuden häirikön! Kokeile romantiikkaa ja hellyyttä ja anna pari kuukautta aikaa tyttöystäväsi lämmetä. Ole hänelle samanlainen kuin silloin alussa, jolloin seksiä oli.

Älä odota heti seksiä mutta huomioi hänet romanttisesti. Jos ei sittenkään tule aloitetta seksiin, niin voit unohtaa koko jutun. Naisen haluttomuudelle on usein monta syytä, mutta yleisimmät ovat 1 Mies ei anna hellyyttä, jonka tarkoitus ei ole johtaa seksiin tai 2 nainen ei vain tarvitse seksiä esim hormonaaliset syyt.

Omalla vaimollani on tuo syy nro 1 ja se on helppo hoitaa. Olen naimisissa ja esikoinen tulossa. Olen 30v nainen ja avioliitossa olin mieheni kanssa 10v. Yhtäkkiä hän vaan lopetti hellyyden osoitukset kaiken. Kyselin miksi ei siitä voinut puhua kun hän vastaa aina että on raskas työ ja väsyttää. Mikä oli syy ei minulle selvinnyt en ole ruma en lihava nautin hellimisestä olisin tehnyt ihan mitävaan että mieheni olisi minua halunnut. Nyt on erottu ja seksiä saan aina kun haluan en siltä mieheltä jolta halusin mutta seksiä kuitenkin.

Musta hiukan ihmeellistä poterossa pysymistä on tuo asenne: Monille meistä kuuluu seksi ja seksuaaliset tarpeet elämään tärkeänä osana. Sitten on joitakin joille ei kuulu.

Mutta jos yhdessä halutaan olla, niin kompromisseja pitää voida tehdä. Teidän kompromissit saattaa olla sellaiset, että sinä hyväksyt vaimosi aloitteettomuuden seksin suhteen, hänet sellaisena kuin hän on, ja hän taas suostuu harrastamaan seksiä kanssasi kerran pari viikossa syystä että olette parisuhteessa, vaikka ei mitä ilmeisimmin siitä itse mitään erityisiä kiksejä saakaan.

Rakkautta on se että sitoudutaan toisiinsa keskinäisten eroavaisuuksien kanssakin, toista ja hänen ominaislaatuaan kunnioittaen. Tule pois sieltä piirongin alta ja taistele parisuhteesi puolesta, jos siis oikeasti siinä on muita elementtejä joiden puolesta kannattaa taistella. Silloin päätin, että en enää yritä saada mieheltäni seksiä viettelemällä, pyytämällä, vihjaamalla, vaatimalla tai rukoilemalla ja mitä niitä keinoja nyt onkaan, kaikki käytetty , kun kaikkiin aloitteisiin tulee vain tyrmäys.

Jos asiasta yritti puhua, mies ei halunnut. Hiljaa piti vain olla, ja ilman seksiä. Nyt mies elää elämänsä uutta kevättä. Uudelleen alkanut kuntoiluharrastus on nähtävästi herättänyt miehen halut, tai ainakin kiinnostuksen, joten pornoa ja potenssilääkkeitä kuluu. Sellainen pikku juttu kuitenkin, että mun kanssa ei seksiä ole edelleenkään, vaan se puoli hoituu näppärästi ns. Tarinan opetus on mielestäni se, että liian kauan ei kannata seksiä odotella, jos toinen ei ole halukas tekemään asian hyväksi mitään.

Ei ne asiat itsestään paremmiksi muutu. Tuommoinen kirjoittelu on törkeää! Oletkohan koskaan kuullutkaan sellaisista ihmisistä, jotka ei voi saada syystä tai toisesta lapsia. Itse kuulun näihin ja olen jo asian hyväksynyt, enkä itseäni hirteen vedä, vaikka tuollaisia typeriä kirjoituksia aina silloin tällöin lukeekin. Tiedän vain ihmisiä, joille asia on kovinkin kipeä, joten voisitko ihmistä pahemmin loukata kuin mitättömäksi tuhkamunaksi nimitellä!!

Ja olen muuten nainen, eikä syytä meidän lapsettomuuteen saatu koskaan selville. Kaikesta huolimatta seksielämä meillä ihan kohtalaisen hyvä. En minä ainakaan halua olla äiti hyi helvetti inhottaa ajatuskin. Vain Tyhmä Lehmä voi ajatella noin. Seksi on hauskanpitoa varten, ei lisääntymist'ä varten. Tai ainakin pitäisi olla. Minä ja avomies ollaan se ainakin ymmärretty ja harrastetaan seksiä lähes päivittäin paitsi kun mulla on menkat.

En ymmärrä niitä jotka ei "jaksa" sekstailla, parempaa piristystä päivään saa hakea. Tai sitten ihmisillä on vain väärä kumppani. Vastaa alkuperäiseen viestiin Tänään 5kk ilman Olemme olleet avovaimoni kanssa nyt parisuhteessa jo useamman vuoden ja pari vuotta aikaisemminkin, välillä olimme kolmisen vuotta erossa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

... D Myös se vaikuttaa, että nainen tuntuu olevan saavutus ja "vaivan arvoinen," kun sitä vaivaa on joutunut näkemään. Eli mitä asioita luonteessa ja ulkonäössä otetatte eniten huomioon? Ei ole edes ilmoitusta asiasta. Onko koko ällä foorumilla mukamas yhtään enemmän aiheeseen kuuluvaa kirjoitusta! Eiköhän siellä ole muitankin asenneongelmia, jos liian erilaiset koittavat pariutua keskenään.

Gay seksiä seuralaispalvelu homo miehille

Erotiikka homoseksuaaliseen kauppa treffit.suomi24